|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
1 urodziny ToysRUs
Dostałam info z newslettera, że Toys"R"Us zaczęło promocje z okazji 1 urodzin, podobno mają być też jakieś atrakcje w sklepach i konkurs Monster High za przebranie się za Monster High i można wygrać lalkę Scarah Screams, która jest limitowana.
Gazetka jest tutaj: http://www.toysrus.pl/tru-promocje/1353347138
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1 urodziny ToysRUs
Cytat:
a ja tylko chciałam zapytać,na czym polega fenomen tego sklepu? mają inny asortyment niż pozostałe ,np. smyk?
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nie, jest z hameryki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
fenomen czy ja wiem, mają według mnie więcej cen promocyjnych i dodatkow sa jakieś atrakcje zawsze...
Poza tym ten konkurs super pomysł, już nawet nie chodzi o wygraną, ale dziewczynki przynajmniej te na zdjęciach na fb super! Mnie raczej zastanawia fenomen MH! juz nie słodkie Barbie a straszne potworki sa atrakcyjne dla dziewczynek
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Dla mnie MH się nie podoba i dziecku swojemu, gdybym już je miała, bym nie kupiła takiej zabawki. Ale powiem Ci, że byłam na zakupach właśnie w sobotę i byłam w szoku, że co chwila mijałam dziewczynkę przebraną za MH, więc chyba chętnych było sporo...
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak coś jest w danym momencie obiektem fascynacji u dzieci to nie ma zmiłuj się.Dzieciak będzie marzył że dostanie na urodziny / pod choinkę/ ... na komunię ; ( córka koleżanki wybłagała mamę by kupiła dwie lalki z pieniędzy komunijnych),to co nie kupisz ? Kupisz. Mimo ze to dziadostwo tanie nie jest Wczoraj.Pisałam z córką list do Mikołaja.Takie tam takie tam ,i na sam koniec to co córciu chcesz by Mikołaj ci przyniósł a ona ...misia. No wszystkiego się spodziewałam ale nie takiej odp.Ma misie ,szału nie ma.Leżą i czekają z innymi pluszakami w wiklinowym koszu na zainteresowanie No ale zakleiłam kopertę pójdziemy wrzucić list do skrzynki. I kupie jej entego misia.No bo co ? Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2012-11-26 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie o tym wątek, ale sie wypowiem a mnie się MH podobają (miła alternatywa dla różowości) i wcale nie są promowane - w porównaniu do Barbie np
![]() każda jest inna są trochę niedopasowane i nie mają kanonu piękna promowanego (jednolity róż lub jestem gwiazdą) np przez lalki typu Bratz czy Barbie ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak jak Łajka pisze....przyjdzie pora,ze w buty sobie wsadzę swoje gusta i kupię jesli dziecko sobie wymarzy...
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.