![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Piórnik
Macie jakieś ciekawe pomysły na nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piórnik
ja na swoim wyszyłam pacyfkę a z drugiej strony zrobiłam pacyfę z koralików. jeżeli chcesz to wkleję zdjęcie.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja mam taki zwyczajny dżinsowy z kieszonką i zameczkiem. Ale coś z nim pokombinuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
JA jakiś czas temu uszyłam piórnik z czerwonego pluszu <taki sam z jakiego robione są maskotki> do tej pory jest moim ulubionym
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja sobie kupilam taki zwyly niebieski i mi sie troche znudzil wiec jak poszlam do nowej szkoly to ludzie mi sie popodpisywali to teraz mam fajny
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wyciągam na wierzch, bo fajny temat
![]() Ja kupiłam u krawcowej pół metra brązowego pluszu (6,50) mniej więcej taki jak się robi piórniki NICI, kupiłam oczywiście brązowy zamek i w pasmanteri znalazłam prześliczne główki kotków na igły. Uszyłam W RĘKACH piórnik (podfilcowałam materiał, żeby był sztywniejszy) a na koniec naszyłam kotka ![]() ![]() ![]() tylko tu całkowity koszt wyniósł 8 zł a nie 40 ![]() Drugi kotek czeka na wykorzystanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
lawenda-w-chodakach -----> proszę Ciebie ładnie, wklej fotki tego piórnika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hm....wiem już jak się załącza pliki tylko że pokazuje mi że są one za duże... jak zmniejszyć i zapisać fotki żeby po zapisaniu w małym formacie nie robiły się duże?
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha i zdjecia piornikow sa tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=74124 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam tyle własnoręcznych naprawdę świetnych rzeczy chętnie bym je tu pokazywała i sprzedawała na wylęgarni, ale problemem jest właśnie aparat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podbijam wątek
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja mój uszyłam na maszynie ze zwykłego jeansu tyle tylko ze odprułam z jakichs nieuzywanych gaci- jeansów kieszonke. Najpierw ją przyszyłam do jenej strony a później wszystko posszywałam. Do tego z róźnych małych skrawków materiału przyszyłam motylka(utrzymałam go wtonacji różowej tak samo jak zamek). Efekt końcowy na serio ciekawy, wszystkim się mój piórnik bardzo podoba
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
no a ja własnie mam pytanie! chce sobie wyhaftować piórnik (cały z zewnątrz) koralikami..mam taka ksiązke o haftowaniu koralikami ale tam wszystko haftuje sie na tamborku:/ no a nie bardzo by sie dało to na taborku haftowac...i teraz sie zastanawiam..czy najpierw uszyc i wyhaftowac jakos w rękach czy najpierw wyhaftowac poszczególne kawałki materiału a potem pozszywać??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
heh ten robiłam sama...zresztą widać, bo w sklepie nie dostaniecie takigo badziewia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
http://img218.imageshack.us/my.php?image=p8231434wz2. png
http://img136.imageshack.us/my.php?image=p8231436jh7. png http://img134.imageshack.us/my.php?image=p8231437sl9. png http://img137.imageshack.us/my.php?image=p8231438ge8. png Już pokazywany na forum. Od razy mówię że to był mój pierwszy poważny kontakt z igłą od około 3 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja łatki poprzyszywałam 3 przyszyłam na jednej pierwsza litera imnienia na drugiej a na trzeciej klasa czyli literka j. przyszyłam dwie agrafki po środku (na literką nazwiska) i 2 małe kluczyki po bokach (tkie od pamiętnika). Piórnik mam dżinsowy. I fajnie to wygląda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Już od dawna chcialam cos zrobić ze starym piórnikiem i zainspirowałyście mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja mam taki różowy z Rexona For Teens
![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ten twój piórniczek ![]() i widzę, że masz breloczek kwiatuszek z avonu? zamówiłam go sobie, ale nie dostałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
![]()
ja kupiłam zwykły piórnik tube zielony który z boku miał taki nadrukowany obrazek samolotu czy bóg wie czego wiec wydrukowałam obrazek z neta z gitara i jakas para zakochanych (gram na gitarze wiec dlatego ta tematyka) obkleiłam tasma bezbarwną zeby sie nie targało i przykleiłam dwustronna tasma a zeby sie lepiej trzymało obszyłam dookoła nitką (krzywo ale naszło mnie na to o 1 w nocy ;p ) potem z mojej torby na ramie z róznymi naszywkami odprułam jedna która była w wogóle niewidocznym miejscu naszyłam tak pod skosem a potem druga taka mniejsza z drugiej strony obrazka wygląda super wszyscy są pod wrażeniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
fajny temat... ja raczej nie myślałam o zmianie mojego piórnika, a teraz.... musze coś z nim zrobić. Mam zwykły piórnik z sztruksu brązowy... co prawda przy zamku dynda owieczka Agatka ;P ale to chyba za mało..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
fajny temat, ja mam zamiar jutro wytaszczyc maszynerię i stworzyć jakiś piórniczek z dżinsu, nie mam jeszcze konkretnego pomysłu, ale na pewno będzie strzepiasty i z koralikami no i raczej niebieski
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Radze skorzystać w wyszukiwarki .Było już kilka bardzo fajnych wątków na temat piórnika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć właśnie uszyłam pórnik i......... nic. totalny brak weny. a ma być taki cudowny
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
podtrzymuje nadal temacik
![]() ja mam piórnik krówkę z nici i nie mogę z nim nic zrobić, ale włożyłam do nos krówce koralika...od razu wygląda lepiej ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Podnosze, może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły na piórnik? Miałam sobie w tym roku kupić jakiś nowy, ale doszłam do wniosku że mam juz tyle piórników, że w końcu trzeba będzie coś z nimi zrobic, a kupowianie kolejnych do niczego nie prowadzi. Więc musze skorzystać z igły, nici, koralików, naszywek, muliny, przypinek, guzików itp.
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
maaril - czekamy z niecieprliwością
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.