|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
2 białe fartuchy kosmetyczne + białe buty + spodnieREAL zdjęcia fartuchów, butów i spodni, o ile ktoś będzie zainteresowany - JUTRO. 1
Spodnie są nowe, nieużywane, na gumce. Rozmiar z metki 36, ale to na bank 38 bo są na mnie za duże, dlatego też ich nie nosiłam. Zdjęcie jutro. 2 Buty używane, ale stan OK (białe baleriny, foto jutro), rozmiar klasyczne 36. Fartuchy były używane, oba rozmiary 36/38: 3 Fartuch z lamówkami, który ja mam, jest identyczny jak ten ze zdjęcia, tylko ma błękitne lamówki. Jest gdzieś poplamiony z tego co pamiętam, ale w szkole i w pracy nie ma możliwości nie poplamić fartucha. Jest też gdzieś zmechacony. 4 Ten drugi kopertowy jest OK z tego co pamiętam, taki jak na foto, ale dodam jeszcze dokładny opis jak przywiozę oba fartuchy do domu i dokładnie obejrzę. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-08-24 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: 2 białe fartuchy kosmetyczne + białe buty + spodnie
coś u mnie za ten kopertowy fartuch i ewentualnie spodnie? choć bardziej mi zależy na fartuchu bo od wrzesnia do pracy ide
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za kopertowy fartuch?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Dziewczyny odpowiem jutro. Dziś już jestem totalnie zmęczona po pracy. Jutro się odezwę. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mozesz wstawic jeszcze raz zdjecie fartucha? cos u mnie z aniego?
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.