|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() cuchnący problem :/
Drogie wizażanki
![]() Na początku zaznaczam, że nie wiem czy dobrze umieściłam ten wątek tzn. nie wiem do czego by tu go dopasować. Ale do rzeczy. Mieszkam na wsi. Każdy tu ma dom i ogródek. A jedyne zwierzaki jakie można tu spotkać to koty psy i o ile ktoś hoduje to gołębie ;] Moim problemem są sąsiedzi. Tuż przy moim płocie zrobili sobie kompostownik, mają kury ( które strasznie cuchną), poza tym pare lat temu pochowali króliki ( nie wykopali im zbyt dużego dołku). Ech więc gdy tylko wiatr wieje w stronę mojego domu nie da się wytrzymać :/ Cuchnie padliną, kurczakami i Bóg wie jeszcze czym ![]() Tu proszę o pomoc. Wiecie jak sobie z tym poradzić?? Istnieją jakieś przepisy aby móc to zgłosić?? Proszę o pomoc gdyż dłużej żyć tu się nie da. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: cuchnący problem :/
Tutaj może zapytaj http://forumprawne.org/
ale myślę że do gminy możesz to zgłosić
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
bardzo oryginalna, powodzenia przy następnych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.