|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
cuchnący problem :/
Drogie wizażanki
Na początku zaznaczam, że nie wiem czy dobrze umieściłam ten wątek tzn. nie wiem do czego by tu go dopasować. Ale do rzeczy. Mieszkam na wsi. Każdy tu ma dom i ogródek. A jedyne zwierzaki jakie można tu spotkać to koty psy i o ile ktoś hoduje to gołębie ;] Moim problemem są sąsiedzi. Tuż przy moim płocie zrobili sobie kompostownik, mają kury ( które strasznie cuchną), poza tym pare lat temu pochowali króliki ( nie wykopali im zbyt dużego dołku). Ech więc gdy tylko wiatr wieje w stronę mojego domu nie da się wytrzymać :/ Cuchnie padliną, kurczakami i Bóg wie jeszcze czym Tu proszę o pomoc. Wiecie jak sobie z tym poradzić?? Istnieją jakieś przepisy aby móc to zgłosić?? Proszę o pomoc gdyż dłużej żyć tu się nie da. |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: cuchnący problem :/
Tutaj może zapytaj http://forumprawne.org/
ale myślę że do gminy możesz to zgłosić
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
bardzo oryginalna, powodzenia przy następnych
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.