Dieta Beyonce - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 13:55   #1
Katarzyna_92
Raczkowanie

Arrow

Dieta Beyonce

Cześć Dziewczyny
Od 8.02.2010 zaczynam diete Beyonce czyli przez dwa tygodnie bede żywiła się jedynie napojem Napoj przygotowany bedzie z : wody,cytryny,piperzu tureckiego oraz syropu klonowego Wiem wiem,że jest to szkodliwa dieta ... ale niestety urodziny mam 25 lutego 18 i muszę wygldać przyzoicie a nie tak jak teraz mam nadzieje ,że uda mi sie pozbyć chociaz 8 kg OBY Może któraś z Was stosowała już tą diete ? Tyle że ja mówie Wam odrazu chodzi mi o takie osoby które przez 2 tyg naprawde NIC nie jadły stosowałam diete kopenhadzką ale na neij schudlam moze jakies 5 kg nawet nie wiem ile dokldanie dlatego że nie zważyłam sie wczesniej .. Mam nadzieje że bd mnie wspierac A ja Wam bede tutaj wszystko pisała jak się czuje i takie tam inne moje odczucia i przemyślenia

Pozdrawiam wszystkie

77kg (23.05)

Katarzyna_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:02   #2
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Dot.: Dieta Beyonce

Chcesz się żywić samym napojem? Jego skład wskazuje na to iż kompletnie jest pozbawiony jakichkolwiek wartości odżywczych.

Moim zdaniem to nierozsądne, musisz być w wyjątkowej desperacji

Nie dość, że możesz podupaść na zdrowiu, to na dodatek efekt jo-jo murowany.

Edytowane przez Nieoficjalnie
Czas edycji: 2010-02-06 o 14:03
Nieoficjalnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:05   #3
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
Chcesz się żywić samym napojem? Jego skład wskazuje na to iż kompletnie jest pozbawiony jakichkolwiek wartości odżywczych.

Moim zdaniem to nierozsądne, musisz być w wyjątkowej desperacji

Nie dość, że możesz podupaść na zdrowiu, to na dodatek efekt jo-jo murowany.
jestem zdesperowana bo zobacz ile waze

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:09   #4
Nektaryna
Zadomowienie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.... Nie ma słów... Po pierwsze nawet nie zdajesz sobie sprawy co może taka dieta zrobić w twoim organiźmie. Jeszcze zaczną ci wyłazić włosy i skóra zacznie ci nawalać bez witaminy B - porobią ci sie zajady oby tylko zajady:P

No i później te zgubione kg zamienisz na dodatkowe 10kg - efekt jojo. I bedziesz w kółko tyła i chudła, tyłą i chudła.

Mam kumpele która wpadła w to chore koło - tyła, chudła, tyła, chudła. Ma teraz problemy z jelitami, rozstępy na ciele i piersi jej opadły - cała skóra na dekoldzie zwiotczała. A to że włosy jej garściami wychodziły i nawet odżywka wax nie pomagała dopiero po 3 miesiącach brania skrzypów i jakiś witamin jako tako włosy wracają do formy.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Katarzyna_92 Pokaż wiadomość
jestem zdesperowana bo zobacz ile waze
Na to są inne sposoby a schudnięcie 8 kg nie odmieni twojego zycia
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:12   #5
Katarzyna_92
Raczkowanie

moja kumpela tez juz robila coś takiego i schudla a po tej diecie nie jadla NORMALNIE tylko uwazala na to co je i ile je .. jadla do 18 .. i nie ma zdanych efektow jojo tylko wrecz przeciwnie ejszcze bardziej schudła moze i pomyslice sobie ze ejstem głupia bo moze i jestem ale chce jak najszybciej schudnac .. i jak najwiecej ..

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

ale mam 3 tygodnie na schudniecie 8 kg jak to zrobic ? macie ajkeis inne rady to bardzo chetnie poczytam

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

no to jak schudnac 10 kg w 3 tygodnie ?

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:18   #6
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
moja kumpela tez juz robila coś takiego i schudla a po tej diecie nie jadla NORMALNIE tylko uwazala na to co je i ile je .. jadla do 18 .. i nie ma zdanych efektow jojo tylko wrecz przeciwnie ejszcze bardziej schudła moze i pomyslice sobie ze ejstem głupia bo moze i jestem ale chce jak najszybciej schudnac .. i jak najwiecej ..
Haha uśmiałąm się

Powinnaś się udać do psychologa.

Żeby odchudzanie było bezpieczne dla organizmu to 1 kg tygodniowo. Nie da się schudnąć 10 kg w miesiąc chyba że chcesz w szpitalu pod kroplówką wylądować ale to twój problem.
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:19   #7
Madia
Zakorzenienie

Nie rozumiem. To tak nagle zauważyłaś, że za dużo ważysz?? Czy może tak nagle przytyłaś?? Bo wiesz...jak to był w pewnym filmie "szybko i łatwo to piecze się ciasto"

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 14:22   #8
Katarzyna_92
Raczkowanie

no to dziwne ze Beyonce schudla w 2 tyg 9 kg i nie wyladowała ;D

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
Nie rozumiem. To tak nagle zauważyłaś, że za dużo ważysz?? Czy może tak nagle przytyłaś?? Bo wiesz...jak to był w pewnym filmie "szybko i łatwo to piecze się ciasto"

hehe no to ja musze byc to ciasto ;D chodzi mi o schudniecie do urodzin a potem zaczne juz normalnie sie odchudzac (sport,NORMALNA dieta) chce na ur. wygladac tak mega dobrze

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:23   #9
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

To lepiej jedz zdrowiej i ćwicz dużo.

Edit: skąd wiesz że Beyonce była na takiej diecie?

Edytowane przez gsk
Czas edycji: 2010-02-06 o 14:25
gsk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:24   #10
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Haha uśmiałąm się

Powinnaś się udać do psychologa.

Żeby odchudzanie było bezpieczne dla organizmu to 1 kg tygodniowo. Nie da się schudnąć 10 kg w miesiąc chyba że chcesz w szpitalu pod kroplówką wylądować ale to twój problem.

wiem ze nie jest to zbyt madre ale poprostu chce wygladac duzo lepiej na moich 18 urodzinach nie wiem czy rozumiesz i nie wiem czy sprawia ci przyjemnosc obraznie kogos jesli tak to wyjdz z stad ! jesli ty bylabys taka inteligentna to po przeczytaniu pierszego postu wyszlabys a nie zniechecala mi moj plan ;]milego dnia

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:25   #11
Schoko
Wtajemniczenie

A, że tak się z ciekawości zapytam, ile masz wzrostu?

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:26   #12
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
no to dziwne ze Beyonce schudla w 2 tyg 9 kg i nie wyladowała ;D

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

hehe no to ja musze byc to ciasto ;D chodzi mi o schudniecie do urodzin a potem zaczne juz normalnie sie odchudzac (sport,NORMALNA dieta) chce na ur. wygladac tak mega dobrze
dobrze, że jesteś znajomą Beyonce i dobrze wiesz co ona naprawdę robiła

dawno się tak nie uśmiałam

jak sie tak odchudzisz do urodzin to jedyne co się potem stanie to to że po chwili będziesz wazyć 80 zamiast 74 i uwierz już tak uroczo i przyjmenie jak teraz nie bedzie

a jedyne co w wyglądzie na urodziny osiagniesz tą dietą to wyłupiaste oczy, szara cera, niedożywiona skóra, odwodnienie całego ciała i totalne zmęcznie - no będzie "królową" balu bladziochów i na dodatek zamiast sie wybawić będziesz leżeć na fotelu padnieta ale chociaż szczuplejsza.. no fakt warto

UWIERZ - NIE BEDZIESZ PO TEJ DIECIE WYGLADAC LEPIEJ, SZCZUPEJ - TAK ALE NA PEWNO NIE LEPIEJ.. CHYBA ZE ZALEZY CI NA WYGLADZIE DRAG CHIC...

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:26   #13
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
To lepiej jedz zdrowiej i ćwicz dużo.
tak tak ja wiem ale chce tak zrobic juz po urodzinach ... ale do urodzin naprawde chcialabym schudnac nie wygladam moze jak wielka kulka bo mam talie i mam ta mase tak rozlozona ze wygladam proporcjolnalnie lecz ..no jejku poprostu chce schudnac tak do 66 kg .. cos kolo tego ..

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:27   #14
Hortencja
Zadomowienie

żebyś tylko orła nie wywinęła na tych urodzinach z osłabienia tygodnie na wodzie z cytryną to by cie chyba na wózku musieli popchać na tę imprezę bo byś zupełnie z sił opadła. Popieram przedmówczynie. Nie ma tak dobrze i nie ma tak szybko. Odchudzanie to długotrwły proces.

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:28   #15
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
dobrze, że jesteś znajomą Beyonce i dobrze wiesz co ona naprawdę robiła

dawno się tak nie uśmiałam

jak sie tak odchudzisz do urodzin to jedyne co się potem stanie to to że po chwili będziesz wazyć 80 zamiast 74 i uwierz już tak uroczo i przyjmenie jak teraz nie bedzie

a jedyne co w wyglądzie na urodziny osiagniesz tą dietą to wyłupiaste oczy, szara cera, niedożywiona skóra, odwodnienie całego ciała i totalne zmęcznie - no będzie "królową" balu bladziochów i na dodatek zamiast sie wybawić będziesz leżeć na fotelu padnieta ale chociaż szczuplejsza.. no fakt warto

UWIERZ - NIE BEDZIESZ PO TEJ DIECIE WYGLADAC LEPIEJ, SZCZUPEJ - TAK ALE NA PEWNO NIE LEPIEJ.. CHYBA ZE ZALEZY CI NA WYGLADZIE DRAG CHIC...

ja ta diete koncze 22.02 a urodziny robie w klubie 27 takze dam rade dojsc do siebie ;]

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:29   #16
69love69
Zakorzenienie

pomysł durnowaty. 2 tygodnie na wodzie, powodzenia

poza tym jeśli rzeczywiście chcesz tak super wyglądać na urodzinach to czemu nie zabrałaś się za diete wczesniej?przeciez o wlasnych urodzinach to się chyba wie ;p
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:31   #17
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
tak tak ja wiem ale chce tak zrobic juz po urodzinach ... ale do urodzin naprawde chcialabym schudnac nie wygladam moze jak wielka kulka bo mam talie i mam ta mase tak rozlozona ze wygladam proporcjolnalnie lecz ..no jejku poprostu chce schudnac tak do 66 kg .. cos kolo tego ..
Ależ my rozumiemy że chcesz być chudsza ale tyle czasu to naprawde za mało żeby rozsądnie zrzucić tyle kilogramów.
To będzie Twoja 18 więc powinnaś mieć dużo siły żeby sie bawić a po takiej diecie nie będziesz miała siły na nic! Do tego Twoja cera, włosy i paznokcie będą w fatalnym stanie a co z tego że będziesz szczuplejsza skoro reszta będzie w nienajlepszym stanie.
Stary 2010-02-06, 14:32   #18
agnieszka015
BAN stały

GG do agnieszka015

Skoro tak karcicie tą dietę i uważaćie, że jest niezdrowa to w jaki sposób radzi sobie ta Beyonce czy jak jej;]?? Hihi;]
agnieszka015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:34   #19
Katarzyna_92
Raczkowanie

no wiem ze macie racje naprawde to wiem .. ale ja naprawde chce wygladac duzo lepiej na urodzinach .. i chce schudnac .. wiem ze powinnam to zrobic wczesniej ale jakos sie nie zlozylo i dlatego teraz musze dac arde ;D i przez 2 tygodnie nic nie jesc ;P

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:34   #20
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
Napisane przez agnieszka015 Pokaż wiadomość
Skoro tak karcicie tą dietę i uważaćie, że jest niezdrowa to w jaki sposób radzi sobie ta Beyonce czy jak jej;]?? Hihi;]
A skąd mamy wiedzieć? Nie sądze żeby ktoś tutaj ją znał. Pozatym ile ona tańczy i ćwiczy tych układów do teledysków więc samym ruchem ile kalori spala.
Stary 2010-02-06, 14:35   #21
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:

aj loff juuu ;** jedna która mysli tak jak ja ;P : cmok:jesli ona dala rade to ja tez dam ;P

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:39   #22
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
aj loff juuu ;** jedna która mysli tak jak ja ;P : cmok:jesli ona dala rade to ja tez dam ;P
To powodzenia
Stary 2010-02-06, 14:39   #23
agnieszka015
BAN stały

GG do agnieszka015

Katarzyno_92 3_mam kciuki żeby Ci się udało.Tylko czy musisz się tak katować?
Na pewno jest aż tak źle, ile ważysz??
agnieszka015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:40   #24
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
To powodzenia
Dziękuje bd tu wszystko pisac czy działa ta dieta czy nie i jak sie czuje ...

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:40   #25
69love69
Zakorzenienie

Cytat:

w podpisie ma 74kg i chce schudnac wg niego 10kg w 2tyg.

gdzie czytalas o tej diecie Beyonce?watpie zeby naprawde pila tylko to cos..

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2010-02-06 o 14:41
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:40   #26
Serendipity
Zakorzenienie

Ciekawe, czy dojedziesz na swoja osiemnastkę i dojdziesz do siebie po prawdopodobnej wizycie w szpitalu.
Opanuj się dziewczyno. Trzeba było wcześniej się wziąć za dietę a nie teraz liczyć na wielki cud schudnięcia 10 kilo w 3 tygodnie.
Stary 2010-02-06, 14:43   #27
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Schoko Pokaż wiadomość
A, że tak się z ciekawości zapytam, ile masz wzrostu?

165 cm moze .. ale mam plaski brzuch nie tak jak inne ze bombki .. i rozmiar ma L a czasmi anwet M ... serio nie wygladam jak taka kulaaaa pokarze wam zdj przed i po ale dopiero tak 23/02

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:

mi sie nie podoba zle sie czuje ...

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:44   #28
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem ze nie jest to zbyt madre ale poprostu chce wygladac duzo lepiej na moich 18 urodzinach nie wiem czy rozumiesz i nie wiem czy sprawia ci przyjemnosc obraznie kogos jesli tak to wyjdz z stad ! jesli ty bylabys taka inteligentna to po przeczytaniu pierszego postu wyszlabys a nie zniechecala mi moj plan ;]milego dnia
Nikt Cie nie obraża, po prostu Twój pomysł jest debilny i dziewczyny starają się Ci to w subtelny przekazać.

Jedyne co zyskasz po tej diecie to faktycznie moze kilka kilogramow mniej, ale przede wszystkim wlosy, skore i paznokcie w fatalnym stanie i wycieńczony organizm i mięśnie dalej jak flaki.

Zastanawialaś się kiedyś czemu masz tą Twoją nadwagę? Bo jesteś leniem. Owszem łatwiej jest głodzić się przez 3 tygodnie, niż ruszyć dupsko i regularnie ćwiczyć oraz jeść przy tym zdrowiej, zamiast leżeć całymi dniami przed telewizorem/komputerem i obżerać się chipsami i słodyczami. I gdybyś pomyślała, no i oczywiście nie była taka leniwa i zaczęła ćwiczyć chociażby od 1 stycznia stosujac jakaś dobrą zdrową dietę na swoją 18 wyglądałabyś nie tylko szczuplej ale i smuklej, zgrabniej i zdrowiej.

A tak jedyne co sobie zafundujesz to wyglądanie jak mały koszmarek na urodzinach - bo wybacz ludzie nie zauważą 3 kg mniej widząc co stało się z Twoją twarzą i włosami.
A po takich zabawach z własnym organizmem bedzie Ci cięzej zrucać kilogramy i nie tyć bardziej.

Reasumując - gdyby Ci rzeczywiście zależało na tej osiemnastce wzięłabyś się za siebie już pól roku temu, a nie obudziła 3 tygodnie przed. Polecam przede wszystkim dietę i przede wszystkim ćwiczenia.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 14:46   #29
Katarzyna_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
w podpisie ma 74kg i chce schudnac wg niego 10kg w 2tyg.

gdzie czytalas o tej diecie Beyonce?watpie zeby naprawde pila tylko to cos..
ona sama mowilaw jakim wywiadzie ze wlasnie dietetycy ja strasznie objechali ze to nie zdrowe itp. ale ze do roli w filmie schudla w 2 tyg 9 kg

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Nikt Cie nie obraża, po prostu Twój pomysł jest debilny i dziewczyny starają się Ci to w subtelny przekazać.

Jedyne co zyskasz po tej diecie to faktycznie moze kilka kilogramow mniej, ale przede wszystkim wlosy, skore i paznokcie w fatalnym stanie i wycieńczony organizm i mięśnie dalej jak flaki.

Zastanawialaś się kiedyś czemu masz tą Twoją nadwagę? Bo jesteś leniem. Owszem łatwiej jest głodzić się przez 3 tygodnie, niż ruszyć dupsko i regularnie ćwiczyć oraz jeść przy tym zdrowiej, zamiast leżeć całymi dniami przed telewizorem/komputerem i obżerać się chipsami i słodyczami. I gdybyś pomyślała, no i oczywiście nie była taka leniwa i zaczęła ćwiczyć chociażby od 1 stycznia stosujac jakaś dobrą zdrową dietę na swoją 18 wyglądałabyś nie tylko szczuplej ale i smuklej, zgrabniej i zdrowiej.

A tak jedyne co sobie zafundujesz to wyglądanie jak mały koszmarek na urodzinach - bo wybacz ludzie nie zauważą 3 kg mniej widząc co stało się z Twoją twarzą i włosami.
A po takich zabawach z własnym organizmem bedzie Ci cięzej zrucać kilogramy i nie tyć bardziej.

Reasumując - gdyby Ci rzeczywiście zależało na tej osiemnastce wzięłabyś się za siebie już pól roku temu, a nie obudziła 3 tygodnie przed. Polecam przede wszystkim dietę i przede wszystkim ćwiczenia.

dzieki

77kg (23.05)

Stary 2010-02-06, 14:49   #30
lilijkowa
Rozeznanie

powiem ci jeszcze jedno:

na tej diecie (jak ją nazywasz) jedyne co stracisz to wodę. Zobacztsz na wadze, że spadło parę kilo, a to będzie woda. Zawsze tak jest.
Tłuszcz sam nie zniknie, więc zostanie tam gdzie był. Żeby go spalić będziesz musiała ostro ćwiczyć bo inaczej skóra ci zwiotczeje i będziesz mieć flak.

Ach, no i efekt jo-jo masz w pakiecie gratis.

powodzenia!

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości