|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dieta Beyonce
Cześć Dziewczyny
![]() Od 8.02.2010 zaczynam diete Beyonce czyli przez dwa tygodnie bede żywiła się jedynie napojem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta Beyonce
Chcesz się żywić samym napojem? Jego skład wskazuje na to iż kompletnie jest pozbawiony jakichkolwiek wartości odżywczych.
Moim zdaniem to nierozsądne, musisz być w wyjątkowej desperacji ![]() Nie dość, że możesz podupaść na zdrowiu, to na dodatek efekt jo-jo murowany. Edytowane przez Nieoficjalnie Czas edycji: 2010-02-06 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.... Nie ma słów... Po pierwsze nawet nie zdajesz sobie sprawy co może taka dieta zrobić w twoim organiźmie. Jeszcze zaczną ci wyłazić włosy i skóra zacznie ci nawalać bez witaminy B - porobią ci sie zajady oby tylko zajady:P
No i później te zgubione kg zamienisz na dodatkowe 10kg ![]() Mam kumpele która wpadła w to chore koło - tyła, chudła, tyła, chudła. Ma teraz problemy z jelitami, rozstępy na ciele i piersi jej opadły - cała skóra na dekoldzie zwiotczała. A to że włosy jej garściami wychodziły i nawet odżywka wax nie pomagała dopiero po 3 miesiącach brania skrzypów i jakiś witamin jako tako włosy wracają do formy. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Na to są inne sposoby a schudnięcie 8 kg nie odmieni twojego zycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moja kumpela tez juz robila coś takiego i schudla a po tej diecie nie jadla NORMALNIE tylko uwazala na to co je i ile je .. jadla do 18 .. i nie ma zdanych efektow jojo tylko wrecz przeciwnie ejszcze bardziej schudła moze i pomyslice sobie ze ejstem głupia bo moze i jestem ale chce jak najszybciej schudnac .. i jak najwiecej ..
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- ale mam 3 tygodnie na schudniecie 8 kg jak to zrobic ? macie ajkeis inne rady to bardzo chetnie poczytam ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- no to jak schudnac 10 kg w 3 tygodnie ?
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powinnaś się udać do psychologa. Żeby odchudzanie było bezpieczne dla organizmu to 1 kg tygodniowo. Nie da się schudnąć 10 kg w miesiąc chyba że chcesz w szpitalu pod kroplówką wylądować ale to twój problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem. To tak nagle zauważyłaś, że za dużo ważysz?? Czy może tak nagle przytyłaś?? Bo wiesz...jak to był w pewnym filmie "szybko i łatwo to piecze się ciasto"
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
no to dziwne ze Beyonce schudla w 2 tyg 9 kg i nie wyladowała ;D
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
hehe no to ja musze byc to ciasto ;D chodzi mi o schudniecie do urodzin a potem zaczne juz normalnie sie odchudzac (sport,NORMALNA dieta) chce na ur. wygladac tak mega dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To lepiej jedz zdrowiej i ćwicz dużo.
Edit: skąd wiesz że Beyonce była na takiej diecie? Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-02-06 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem ze nie jest to zbyt madre ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
A, że tak się z ciekawości zapytam, ile masz wzrostu?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno się tak nie uśmiałam jak sie tak odchudzisz do urodzin to jedyne co się potem stanie to to że po chwili będziesz wazyć 80 zamiast 74 i uwierz już tak uroczo i przyjmenie jak teraz nie bedzie a jedyne co w wyglądzie na urodziny osiagniesz tą dietą to wyłupiaste oczy, szara cera, niedożywiona skóra, odwodnienie całego ciała i totalne zmęcznie - no będzie "królową" balu bladziochów i na dodatek zamiast sie wybawić będziesz leżeć na fotelu padnieta ale chociaż szczuplejsza.. no fakt warto UWIERZ - NIE BEDZIESZ PO TEJ DIECIE WYGLADAC LEPIEJ, SZCZUPEJ - TAK ALE NA PEWNO NIE LEPIEJ.. CHYBA ZE ZALEZY CI NA WYGLADZIE DRAG CHIC...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
tak tak ja wiem ale chce tak zrobic juz po urodzinach ... ale do urodzin naprawde chcialabym schudnac nie wygladam moze jak wielka kulka bo mam talie i mam ta mase tak rozlozona ze wygladam proporcjolnalnie lecz ..no jejku poprostu chce schudnac tak do 66 kg .. cos kolo tego ..
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
żebyś tylko orła nie wywinęła na tych urodzinach z osłabienia
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ta diete koncze 22.02 a urodziny robie w klubie 27 takze dam rade dojsc do siebie ;]
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
pomysł durnowaty. 2 tygodnie na wodzie, powodzenia
![]() poza tym jeśli rzeczywiście chcesz tak super wyglądać na urodzinach to czemu nie zabrałaś się za diete wczesniej?przeciez o wlasnych urodzinach to się chyba wie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będzie Twoja 18 więc powinnaś mieć dużo siły żeby sie bawić a po takiej diecie nie będziesz miała siły na nic! Do tego Twoja cera, włosy i paznokcie będą w fatalnym stanie a co z tego że będziesz szczuplejsza skoro reszta będzie w nienajlepszym stanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Skoro tak karcicie tą dietę i uważaćie, że jest niezdrowa to w jaki sposób radzi sobie ta Beyonce czy jak jej;]?? Hihi;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
no wiem ze macie racje naprawde to wiem .. ale ja naprawde chce wygladac duzo lepiej na urodzinach .. i chce schudnac .. wiem ze powinnam to zrobic wczesniej ale jakos sie nie zlozylo i dlatego teraz musze dac arde ;D i przez 2 tygodnie nic nie jesc ;P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A skąd mamy wiedzieć? Nie sądze żeby ktoś tutaj ją znał. Pozatym ile ona tańczy i ćwiczy tych układów do teledysków więc samym ruchem ile kalori spala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aj loff juuu ;** jedna która mysli tak jak ja ;P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Katarzyno_92 3_mam kciuki żeby Ci się udało.Tylko czy musisz się tak katować?
Na pewno jest aż tak źle, ile ważysz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w podpisie ma 74kg i chce schudnac wg niego 10kg w 2tyg. gdzie czytalas o tej diecie Beyonce?watpie zeby naprawde pila tylko to cos.. Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-02-06 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy dojedziesz na swoja osiemnastkę i dojdziesz do siebie po prawdopodobnej wizycie w szpitalu.
Opanuj się dziewczyno. Trzeba było wcześniej się wziąć za dietę a nie teraz liczyć na wielki cud schudnięcia 10 kilo w 3 tygodnie.
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
165 cm moze .. ale mam plaski brzuch nie tak jak inne ze bombki .. i rozmiar ma L a czasmi anwet M ... serio nie wygladam jak taka kulaaaa pokarze wam zdj przed i po ale dopiero tak 23/02 ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
mi sie nie podoba zle sie czuje ...
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedyne co zyskasz po tej diecie to faktycznie moze kilka kilogramow mniej, ale przede wszystkim wlosy, skore i paznokcie w fatalnym stanie i wycieńczony organizm i mięśnie dalej jak flaki. Zastanawialaś się kiedyś czemu masz tą Twoją nadwagę? Bo jesteś leniem. Owszem łatwiej jest głodzić się przez 3 tygodnie, niż ruszyć dupsko i regularnie ćwiczyć oraz jeść przy tym zdrowiej, zamiast leżeć całymi dniami przed telewizorem/komputerem i obżerać się chipsami i słodyczami. I gdybyś pomyślała, no i oczywiście nie była taka leniwa i zaczęła ćwiczyć chociażby od 1 stycznia stosujac jakaś dobrą zdrową dietę na swoją 18 wyglądałabyś nie tylko szczuplej ale i smuklej, zgrabniej i zdrowiej. A tak jedyne co sobie zafundujesz to wyglądanie jak mały koszmarek na urodzinach - bo wybacz ludzie nie zauważą 3 kg mniej widząc co stało się z Twoją twarzą i włosami. A po takich zabawach z własnym organizmem bedzie Ci cięzej zrucać kilogramy i nie tyć bardziej. Reasumując - gdyby Ci rzeczywiście zależało na tej osiemnastce wzięłabyś się za siebie już pól roku temu, a nie obudziła 3 tygodnie przed. Polecam przede wszystkim dietę i przede wszystkim ćwiczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
powiem ci jeszcze jedno:
na tej diecie (jak ją nazywasz) jedyne co stracisz to wodę. Zobacztsz na wadze, że spadło parę kilo, a to będzie woda. Zawsze tak jest. Tłuszcz sam nie zniknie, więc zostanie tam gdzie był. Żeby go spalić będziesz musiała ostro ćwiczyć bo inaczej skóra ci zwiotczeje i będziesz mieć flak. Ach, no i efekt jo-jo masz w pakiecie gratis. powodzenia!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.