|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wella hydrostyle
mam pytanie w związku z pojawieniem się na rynku kosmetyków welli -hydrostyle. Czy ktoś używał może lakieru do włosów lub fluidu ? Mam ochotę je kupić ale nie wiem czy warto? Dajcie zanć. Dziękiiiiiiiiiiiii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: wella hydrostyle
Mam fluid zużyty nawet nie w 1/4. No nie wiem, ale kiepsko wg mnie--- po pierwsze, on może za bardzo nie skleja, ale niemiłosiernie przetłuszcza-spotkałam sie z czymś takim po raz pierwszy w zyciu (tym bardziej, że mam suche włosy) Fluid kiepsko trzyma, może z 1,5 godziny, na mżawce =zero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja używam fluidu i w przeciwieństwie do Heli jestem bardzo zadowolona.
Rozpylam na wilgotne włosy, potem układam i suszę suszarką i fryzura trzyma się cały dzień. Nie skleja włosów, ani nie przetłuszcza bardziej... tak sie zastanawiam czy ja i Hela piszemy o tym samym fluidzie ![]() Co do lakieru, to właśnie testuję, bo dzisiaj kupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dokladnie o tym samym piszemy
![]() Byż może do krótkich, albo półdługich włosów nadaje się lepiej. I wychodzi go mnóstwo, bo aby się coś trzymało , rozpylam i rozpylam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hela _Bertz napisał(a):
> Dokladnie o tym samym piszemy ![]() ![]() > Byż może do krótkich, albo półdługich włosów nadaje się lepiej. Możliwe ![]() > I wychodzi go mnóstwo, bo aby się coś trzymało , rozpylam i rozpylam ![]() o a może Hela za dużo go "ładujesz" i stąd efekt przeciwny do zamierzonego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja uzywam lakieru i jestem bardzo zadowolona. uzywam go wprawdzie tylko na grzywke ale jest super nawet przy sniezycy moja grzywka pozostala taka jak po wyjsciu z domku i naprawde go polecam ps. efektu nawilzajacego nie zauwazylam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.