|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Spora NOWA lista poszukiwawcza;) a do oddania wiele....Przede wszystkim szukam: - dotykowa (najlepiej) rozsuwana Nokia - oddam co chcecie - absolutnie wszystko, co jest związane z DAVIDEM VILLĄ ![]() ![]() -flaga Polski duża, wyłącznie z godłem
- flaga Hiszpanii - jak wyżej z ODZIEŻY i OBUWIA: - monokini - nowe szorty/figi S oraz L - Buty typu LONDYŃSKIE SKARPETY czyli takie z wysoką cholewą ![]() o długości wkładki wew. 23, 3 - 23,5cm - oddam wieeeeele -wszystko na motorek ![]() ![]() -odzież/gadżety związane z Formułą 1 - wyłącznie team Kubicy lub F1 ogólnie -odzież/gadżety związane z piłką nożną, reprezentacji Hiszpanii, Valencii i narodową Polski z KOSMETYKÓW I ŁAZIENKI ![]() - khole ![]() - perfumy damskie i męskie (damskie delikatne i subtelne) - czarne (wyłącznie bo innego koloru nie używam ![]() - delikatne samoopalacze i chusteczki samoopalające - pojemniki na staniki do prania w pralce - siatki do prania w pralce - mop parowy - zestaw do manicure (nie tipsy) - lampki ledowe takie kolorowe do wanny lub pod kran zmieniające kolor wody - tarka "Ped Egg" - męskie żele pod prysznic - henna do włosów (czarna) - szamponetki/farby burgund dla mamy - lekko czerwone kredki do ust (szminki) - ręczniki do rąk, nowe z KUCHNI: - krajalnica - nożyczki do ziół - serwis obiadowy, kwadratowe talerze - zestaw do muffinków - foremki silikonowe - foremki do lodów - gofrownica INNE: - klej do tkanin - folie/termotransfery - takie papiery do drukarki, z których można zrobić naprasowanki, liczy się każda kartka ![]() - stolik pod laptopa - stojak na gazety - gdy na PC o piłce nożnej - mobilna ładowarka - wideodigitalizer - żarówki energooszczędne - męski zegarek - męski portfel - parasol damski długi - lampki solarne z KSIĄŻEK: - książki o szyciu - materiały do nauki arabskiego lub każdego innego języka oprócz angielskiego, niemieckiego i francuskiego - książka do nauki gry na gitarze Noszę rozmiar XS/S Jeśli nic nie znajdziecie u mnie, piszcie czego szukacie. Jeśli będzie mi zależeć na danej rzeczy, jestem w stanie przeszukać cały dom ![]() ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-08-22 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spora NOWA lista poszukiwawcza;) a do oddania wiele....
jaką? i czego za nią szukasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5200
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- szukam: inny telefon plecaki : CAMPUS , alpinus ETC OD 35L WZWYŻ CHETNIE 45L,60L,75L buty rozm 40/41(dł wkładki 26cm) adidasy, sandałki, japonki torby duże atmosphere woskownica/podgrzewacz do wosku /do depilacji toster taki zamykany do robienia kanapek z serem e-papieros duzy metalowy kufer na kosmetyki minipiekranik/opiekacz
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Poszukam co mam w domku z tego co szukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie w watku lakiery i mam ksiązki o szyciu ^^
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Napisz mi proszę coś dokładniej o tych książkach lub wklej zdjęcia/podaj tytuły i czy widzisz coś u mnie lub czego szukasz w zamian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
upupup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
upupup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
mam czarbna kredke do oczu i balsam brazujacy samoopalacz zapraszam odp u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.