|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Perfumy dla faceta
Witam
![]() ![]() ![]() Jaki zapachy lubicie? Obecnie mam na półce Egoiste Platinum, Clinique Happy i Marc'o Polo Pure Morning. Co o nich sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Perfumy dla faceta
egoiste platinum jest super, reszty nie znam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
odpowiem podobnie jak przedmówczyni: Egoiste świetny
polecam też Bulgari Aqua pour homme |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Paco Rabanne- 1 milion...
Jak czuje ten zapach to odpływam... przed wczoraj własnie zrobiłam mojemu Tż prezent i kupiłam dla niego ten perfum :-D Bosko pachnie i przyciąga ojjj przyciąga a oprócz tego opakowanie w kształcie sztabki złota.... i wcale nie drogi bo juz od 150 zł ![]() ![]() ![]() ![]() polecam!!!!! tego Platynowego egoiste nie znam ale poznam :P skoro zachwalacie, że taki piękny ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-08-07 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam AQUA DI GIO Armaniego oraz TRUSARDI PHYTON, to moje faworyty, ale muszę jeszcze powąchać 1Milion , bo już kilka osób mówiło mi, że pachnie wspaniale. A podanych wyżej niestety nie znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Toż to jest kobiecy zapach - dla nastolatek, a nie dla mężczyzny ![]() Popieram kandydaturę Platynowego Egoisty. Ostatnio spodobała mi się też (bardzo) Euphoria, choć jest ciut za słodka. No i standardowo Opium EDP ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Layila;21224497]Ja bym dorzuciła jeszcze paczkę landrynek.
Toż to jest kobiecy zapach - dla nastolatek, a nie dla mężczyzny ![]() Przesadzacie !!!! Zapach ten jest stworzony dla mężczyzn. Jeśli lubicie pryskać się męskimi to nikt wam nie broni ale nie piszcie głupot, że jest dla nastolatek.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Moim zdainem 1 Milion jest gorzej slodkie niz Black XS lub Ultared
![]() Ja bym na twoim miejscu zostal przy Platinum Egoiste albo moze Allure?Opium ph edt to wiadomo klasyk ktory jest bardzo fajnym zapachem ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
one million używa mój 16letni synuś,ale mnie on się baaaardzo podoba,egoiste nosi mój ojciec i jakoś kojarzy mi się ze starszym panem
![]() ostatnio podoba mi się kenzo power ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=emancypantka;212325 38]
Cytat:
![]() Zdania nie zmienię, że mężczyzna tak nie pachnie - co nie znaczy, że zapach sam w sobie jest brzydki. Wyczuwam je często właśnie na nastolatkach i myślę, że one są stworzone właśnie z myślą o nich - lekkie, słodkie, bez ciężkich nut, no i baaardzo podobają się rówieśnicom ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Layila;21236325]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hm no fakt jest słodki... ja nie przepadam za ciężkimi zapachami wiec moze dlatego przypadl mi do gustu
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Ja szczerze rozdzielam rózne zapachy dla róznych grup wiekowych...
![]() Np dla młodziaka - nastolatka... CK Be...CK One...a dla starszego nastolatka Truth CK Men ![]() Dla dwudziesto kilku latka - CK Men, Hugo Boss Selection, Hugo Boss Pure A dla starszego 30 -40 latka - CK Euphoria...Wszystkie Lacosty ![]() ![]() Za tak pachnącym Panem zawsze sie odwrócę...mniam ![]() ![]() Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Clinique Happy ostatnio bardzo mi się spodobał i chyba go sobie kupię, to zapach dla nastolatków, ale mam to w nosie, bardzo poprawia mi nastrój (podobnie jak Good life Davidoffa) i dosyć długo utrzymuje się na mojej skórze.
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Clinique Happy - fakt, że nastolatkowy zapach. Rzadko trafia się dzień, że się nim psiknę, chociaż bardzo go lubię.
![]() Co do Egoiste Platinum - aż mnie zdziwiło, że tylu kobietom się podoba. Zapach ten wybralbym dla siebie, ale nie ze względu na robienie wrażenia, tylko po prostu mi odpowiada. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Takie pytanie mam:
W jakich miejscach na ciele i po ile psiknięć żeby perfum (Hugo Boss Szary i Aqua di Gio) były wyczuwalne dla innych ale jednoczeasnie innych nie raziły? Proszę o poradę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
tymi zapachami nie urazisz nikogo chyba ze wylejesz na siebie 1/5 butelki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Code - Armani to mój jedyny faworyt wśród zapachów męskich, połączenie elegancji z nutą zmysłowości. Code według mnie przeznaczony jest dla trzydziestoletniego/czterdziestoletniego mężczyzny noszącego szykowne garnitury, na wysokim stanowisku. Intryguje mnie intensywnością, jednakże subtelnie odsłania swoje "prawdziwe oblicze".
![]() Edytowane przez Katalina2010 Czas edycji: 2010-08-15 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
wracajac do Hugo Boss Selection - jest trwaly ? zalezy mi na tym zeby byl trwaly i mocny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
A mnie przypadł do gustu Versace Blue Jeans. Chciałabym kupić go gdzieś za dobrą cenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Słyszałem, że No. 1 dla kobiet jest Platinum, tak mi powiedziała pani w Sephora. Zaraz potem Allure Sport. Skoro tak, więc Fierce marki Abercrombie (USA) jest najlepszym zapachem męskim, bo to taki Platinum lepiej zrobiony (tylko ta trwałość - 2h).
Wiem też, że podoba się Marc Jacobs Men (mi tak, trwałość też średnia), Dreamer (w tym też mi się gustuje), Hanae Mori Men. Jest taki jeden, Ruehl się nazywa, z koncernu Abercrombie, niestety go już nie ma bo wycofali tą marke z rynku. Moim zdaniem najlepszy jaki miałem. Fajny jest też Versace Man Eau Fraîche, taki moim zdaniem lepiej zrobiony Allure Sport. Tylko słaby i trwałość mało ciekawa. Może... może kupie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Proponuje żebyś wypróbował Vetiver Extreme Guerlain naprawdę warto.
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Poponuje Guerlain vetiver Extreme naprawdę warte uwagi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.