|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
loki na studniowke
na studniowke sama chce zakrecic wlosy na lokowke lecz nie wiem jak je utrwalic zeby przetrwaly cala impreze i zeby nie tworzyly "skorupy" tylko byly delikatne w dotyku,pianka raczej odpada bo chce je nablyszczyc ale czekam na propozycje czym i w jaki sposob utrwalic, pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: loki na studniowke
Przed wszytkim jakie masz włoski??? (długośc,gęstość,podatnoś c na układanie) Jesli masz ich duzo,to radziłabym Ci zakręcić je na papiloty /wałki (zaleznie od tego jak duży skręt chcesz uzyskać) Sama próbowałam kiedys pokręcić lokówką swoje włosy(do łopatek,dośc gęste) i po 2 godzinach ze zmeczenia nie miałam ochoty nigdzie wychodzić
![]() ![]() Ufff...ale się rozpisałam ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wlasnie mam wloski za lopatki <najdluzsze> najkrutsze siegaja do ramion bo mam cieniowane :[ juz probowalam nakrecac na lokowke i dosc ladnie wygladaly ale niesamowicie duzo pracy wlasnie mam takie wlosy jak ty czyli geste ale sa raczej podatne na ukladanie tylko teraz problem z utrwaleniem bo nigdy nie mialam takiej fryzury na tego typu impreze wiec nie wiem jak dlugo sie utrzymaja loki i wlasnie nie chce ryzykowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jesli juz zdecydowałaś sie na lokówkę,to przytrzymaj troszke na niej włosy (ale nie za długo,żeby nie spalić
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
stokrotka dzieki za porade rzeczywiscie najlepszym wyjsciem byloby wyprobowanie wczesniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.