![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
1994 - Stary dobry skład
Może się nie uda, może nie wyjdzie, może nie będzie odzewu, może zostanę olana... Ale spróbować musiałam, bo co by to był za Pytajnik
![]() Tęsknię za Wami jak głupia, za moim starym dobrym składem. Korciło mnie, żeby wrócić, zagadałam moją martyśkę kochaną. I co ja się dowiaduję? Że moje laski wszystkie odeszły? Poczytałam sobie, jakie miałyście powody... I być może teraz właśnie rozumiecie dokładnie, jak ja się czułam, gdy odchodziłam. Bo też mi o to poszło, już wtedy. Wam i tak chwała, że III części zrobiłyście ![]() Ale teraz takie moje małe zapytanko: czy któraś z Was ma jeszcze ochotę popisać w naszym małym, starym ale jarym składzie? ![]() Ja w każdym razie czekam na odzew kochane ![]() ![]() ![]() Wstęp tylko z zaproszeniami, niestety na zapytania typu: "Można się dołączyć?" odpowiemy nie. Wątek zamknięty ![]() Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-08-04 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Kochanie moje !
Pytaaajnik ! ![]() ![]() ![]() Choćbyśmy miały we dwie pisac - ja się na to piszę ![]() Ah ![]() Chromcia, Karolajn, Monika - wracajcie ! ![]() I inne osoby z pierwszej części. Hm, tęskno mi do Maizy, Lanessy, Kimie i wielu innych dziewczyn. Mam nadzieję, że Pati odnajdzie się też tutaj ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Olaśka nie zapominaj o mnie
![]() Matko ciesze się ! Haniu, ja cię kocham normalnie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Olaś, o mnie Ci chodzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Aha, rozumiem, że nie mogę pisać tu i tu
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Olaśku drogi to te które chcesz odzyskać, to napisz do nich, bo ja obawiam się, że ich nie znam
Wiadomości otrzymały: Monika Chromcio Malwa Karolajna JKYAFD Lisa i wy co się odezwałyście bo mnie kochacie xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Martysia - tego nie powiedziałam
![]() Pat, tak o Ciebie! ![]() Mam nadzieję, że będziesz tutaj pisać ... ? Ja rozumiem, ze nie jest to tak do końca ten stary skłąd, ale pomogłąś nam z końcem I części, też nie umiesz odnaleźć się w III części ... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
To co masz na myśli ?
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Martyśku i Olaśku
Ja sobie na to popatruję tak: Martyśka jest tutaj jak najbardziej mile widziana, a z kim chce pisać poza tym watkiem, to jej sprawa, więc jeśli uważa, że na starym też jej się dobrze pisze, to ja nie widzę przeciwwskazań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Pati, nie zdążyłyśmy się poznać w I części, więc cieszę się, że teraz się uda
![]() Hania jestem, dla naszego składu: Pytajnik (ksywa twórczości dziewczyn ;p) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Jestem ciekawa od kogo jeszcze bedzie odzew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Przybędzie więcej dziewoj to każda wysunie monologa co tam u niej na bieżąco w życiu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Kime mniej więcej, Maizy coś mi mówi ale chyba nie poznałam osobiście, a może?
Lanessy wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
tak z Avka to widzę, że Zmierzchomaniaczka? Też na to choruję xD
Olaśku już w tym wątku nie możemy na to pozwolić. O ile tamte dojdą to większość się tutaj zna i lubi (tak przynajmniej zapamiętałam, bo przez te III części mogło się pozmieniać, nie wiem) Będzie gites ![]() Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-08-03 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jaśli o mnie chodzi to tak- Zmierzchomaniaczka
![]() będzie fajnie ![]() my się lubimy przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Jak wróci Monika, Chromek i Karolajna, będzie jak dawniej. Z Moniką był ten klimat .. :0 Jeju, uwielbiam ją
![]() Własnie przeglądam pierwszą część naszego wątku. Pamiętam jak porównywałyśmy Monikę do różnych azjatyckich gwiazd, bo Lanessa powiedziałą, że ma taką azjatycką, śliczną urodę. Ahh , to były czasu. I te długie posty ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Zdarzało mi się na Monikę mówić Majka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ja- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=332 Monika- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=333 ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę jak ja za tym wszystkim tęskniłam. A jak mi jeszcze Martyś powiedziała, że wy poodchodziłyście, to miałam zgon. O.o
No ale potem mi się taka żarówka nad głową zaświeciła, no wiecie no, i oto jesteśmy tu obecne xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No bo my jesteśmy fajne i to wiele wyjaśnia xD
Dupy i dupki moje, lece spać bo mi moje koleżaniątko na jutro na 11 (toż to jeszcze noc <boisie> ) zapowiedziało sesję zdjęciową. A jeszcze sobie powiedziałam że złamię swą wieczystą wakacyjną przysięgę i użyję prostownicy. Ale to okazja specjalna ta sesja, więc się nie liczy ![]() Dobranoc ;* Mam nadzieję, że jutro towarzystwa przybedzie ździebko ;] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, dziękuję za zaproszenie do wątku, stęskniłam się za Wami ;* pamiętam, że z niektórymi wymieniałyśmy się tutaj adresami kont na nk.
Cieszę się, że stara ekipa odżyła ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
idę film oglądać;0 papa;***
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.