|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Yves Rocher, Dolce, Mexx, Twilight Luna, La Perla. ZAPRASZAM do zwiedzania :-)
Nieaktualny !!!
Wszystkie obiecane paczuszki poszły w świat. Proszę wybaczyć mi ewentualne niedociągnięcia w pakowaniu, chociaż myślę, że wszystko dojdzie w jednym kawałku ![]() Na wątku zostało co widać Witam na kolejnym moim wątku wymiankowym ![]() (zapraszam również na książkowy i niebawem na szafowy) Mam kilka rzeczy, które chciałabym wymienić na próbki, kosmetyki różnych półek, również książki, dodatki oraz inne cudeńka ![]() 2. La Perla, J'aime la nuit (piękne, wieczorowe) 30 ml - idą do Itaki! 4. Yves Rocher, Anti-rougeurs (dość tłusty, dobry na chłodną pogodę, chroni przed efektem zamarzniętej twarzy) data ważności - 11.2011, 50 ml Podane pojemności są oryginalne, obecnie ilość jak na zdjęciach zielony- rezerwacja
chętnie przygarnę: amor amor elixir passion organza indecence ![]() Edytowane przez czysta abstrakcja Czas edycji: 2010-09-17 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher, Dolce, Mexx, Twilight Luna, La Perla. ZAPRASZAM do zwiedzania :-)
5. Twilight Luna, Mortal Glow blushing creme, 14g
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Yves Rocher, Dolce, Mexx, Twilight Luna, La Perla. ZAPRASZAM do zwiedzania :-)
Hej. Interesuje mnie bardzo to:
Twilight Luna, Mortal Glow blushing creme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuję mnie Fly High ...Daj znać w wątku jak nic Ci nie wpadnie w oko to Zacznę grzebać poza bo z twojej wish to ja nie ma nic
![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-09-07 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hey! podoba mi się La Perla, J'aime la nuit
zapraszam do mnie ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
już jestem i przeglądam propozycje
pozdrawiam i zapraszam na książkowy ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
La Perla, J'aime la nuit Twilight Luna, Mortal Glow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej podobaja mi sie u Ciebie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1283809751 znajdziesz cos u mnie? ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
5. Twilight Luna, Mortal Glow blushing creme, 14g - moneta żeby wielkość była jasna. Ponieważ wyszedł jak wyszedł, proszę sobie sprawdzić tutaj: http://twilightbeauty.com/mortalglowblushingcrme.aspx Wygrany w konkursie, użyty jeden raz oddam dużo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za 2. La Perla, J'aime la nuit (piękne, wieczorowe) 30 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Interesuje mnie troszkę Twoje La Perla J'aime la nuit. Może u mnie się na coś skusisz ? ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
wizaz mi potwornie muli, a Twojego wątku w ogóle nie mogę otworzyć, więc odpisuję wyjątkowo tutaj
Dziękuję za propozycję, ale jak juz wspominałam mam w swoich zbiorach Marinę i Cień Wiatru (niestety w miękkich oprawach ![]() [SIZE=1]---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Twilighty zarezerwowane ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Z wątku tylko La Perla interesowałaby mnie ale jak na razie mam spory zapas perfum,które kiedyś muszę zużyć więc może w ciuszkowym będziesz miała coś z listy rzeczy które szukam( w pierwszym poście wymienione)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czesc, paczka pleciala dzisiaj z ranca, prio, czekam niecierpliwie na Sicily
![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-09-08 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hmm... mało mam takich średnio półkowych kosmetyków, ale idę przegrzebać szuflady szafki oraz zakamarki moich kosmetyczek może coś wygrzebe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Kosmetyków mam niewiele ale perfum mam pare odlewek i mogę zrobić odlewkę z innych flakonów. Kosmetyki: *Paul Mitchell Conditioner (odżywka bez spłukiwania)50-70 ml *Got2Be pianka na objętość (pianka zwiększająca objętość) *Trevor Sorbie Professional Mousse Volume(pianka podnosząca włosy) *Błyszczyk Eveline Nowy użyty raz (3D Holografic Brillant) różowy ze ślicznie błyszczącymi drobinkami ![]() Odlewki perfum : *Yves Saint Laurent -Baby Doll 15 ml *Chopard- Wish 7-8 ml *J.P Gaultier MaDame 5ml *Sephora Vanille Caramel (zapach porównywalny bardzo do L Lolita Lempicka) 4/5ml *Sephora Vanille fleur d'Oranger4/5ml *Voluspa Tabacco Vanille 4/5 ml *Voluspa Vanille Creme Fleur 2-3/5ml niestety się rozlał troszkę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, proponuję więc tusz Shiseido Majolica Majorca + sampelki z mojego wątku za La Perla
![]() Niech Ci nie przyjdzie do głowy martwić się, że La Perla to za mało za mój tusz i sample - ja tusz z tej serii jeszcze mam swój jeden w użyciu - jest bardzo wydajny i jakoś nie mogę go wykończyć, do zużywania w kolejce czeka następny mój z Max Factor, tak więc ten z chęcią za Twój zapach oddam ![]() A sampelki mi się nie przydadzą, skoro jest ktoś chętny na nie to z radością je wyślę ) Może być? Jeśli tak to czekam na dane adresowe na PW ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.