|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
16 kilo w miesiąc
Chcę schudnąc 16 kilo. Mam cały sierpień na to.
Tylko musicie mi pomóc. Jakaś dieta która napewno pomoże. Wytrzymam. Nie będę jeśc żadnego śmieciowego jedzenia, słodyczy, mogę nawet pic samą wodę mineralną, owoce i warzywa zniosę, cwiczenia ja najbardziej, wszystko ogólnie zniosę by byc pięna. Przekłucie nosa przeszłam to to też wytrzymam ![]() I proszę podajcie mi jakiś bardzo dobrze działający w miesiąc krem na rozstępy bo jak się szybko chudnieto masakra a oliwka u mnie nie działa Dziękuję z góry i pozdrawiam serdecznie PS: a może ktoś się przyłączy do dietki? Razem będzie raźniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 kilo w miesiąc
Nie-wy-ko-nal-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy koleznako z choinki sie urwalas? ![]() 16 kg w mieisac? nie da rady a od balsamow i kremow na rozstepy masz KWC
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Całkowita głodówka + codziennie 8 godzin siłowni i około 6 ciągłego biegu. Powinno pomóc .... ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A moze amputacja nogi???
Sorry, ale innego wyjscia nie widze. A tak na powaznie; rozsadne odzywianie, duzo ruchu i za 6-8 miesiecy sukces gwarantowany. Przeciez nikt Cie nie goni! Glowa do gory! ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Wykonalne ale kosztem odwodnienia, jojo (więcej niż stracisz, np ok 20ki), rozstrój metabolizmu, układu trawiennego, choroby a potem wiecznego pilnowania się. Niewykonalne, jezeli w sposob zdrowy ale gwarantujący utrzymanie wymarzonej wagi i zdrowie. Wogóle utraty wagi nie powinno sie planowac na czas. To sie rzadko kiedy sprawdza, bo organizm ma swoje prawa i zasady.
I przy takim tempie, to tylko chirurg plastyczny i implanty, żadne kremy nie pomogą.
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-07-30 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Oj, musiałabyś chyba na samej sałacie i wodzie jechać plus ćwiczenia. A po miesiącu byłabyś tak wyczerpana, że szok. I gwarantuje, że wróciłoby z nadmiarem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
obóz pracy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
totalny bezsens, jak ktoś może chcieć schudnąć 16kg w jeden miesiąc?! pewnie, że jest to wykonalne, ale na bardzo krótką metę - kilogramy zaraz po zakończeniu takiego odchudzania wrócą ze zdwojoną siłą, nie mówiąc już o tym, jak zrujnujesz sobie organizm jedząc po 500kcal i ćwicząc po 4 godziny dziennie. już po tygodniu takiej tortury Twój organizm powie Ci zdecydowane nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie to ja schudłam około 10 w miesiąc na diecie niecałe 1000 kcal dokładając do tego 30 minut ćwiczeń i trochę biegania... za to później przytyłam 15 w jeszcze szybszym czasie a efekty tej diety mam do dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Zdradź chociaż, do czego ci tak śpieszno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
może od razu zaklepać Ci miejsce w szpitalu ? ; ) organizm po czymś takim, by nie wytrzymał.
![]() nie rób sobie krzywdy tak nieracjonalnym podejściem do utraty kg ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może to i śmieszne ale tez mam sporo do zrzucenia,kiedyś na 500kcal bardzoschudłam jak ja sie wtedy czułam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojj nie raz już próbowałam takich metod... ![]() Ale jeśli koniecznie chcesz się odchudzać w tak drastyczny i do niczego nie prowadzący (noo może i nie do niczego bo w końcu do osłabienia i nagłego powrotu wagi) sposób to polecam pewną zmianę-chude mleko na śniadanie, a na kolacje jogurt. Oraz zero czarnej herbaty i zamianę kawy na zieloną herbatę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Myślę, że 16 kg to trochę za dużo do zrzucenia w miesiąc, ale jak będziesz się pilnowac to myślę, że ok 10 można zrzucic. A po zakończeniu diety trzeba powoli wprowadzac więcej kalorii do jadłospisu, robic to stopniowo (myślę że ok 200 - 300 kcal więcej tygodniowo będzie tygodniowo), a do tego REGULARNIE cwiczyc, bo to bardzo przyśpiesza przemianę materii.
Sama mam zamiar spróbowac diety warzywno- owocowej od jutra + cwiczenia. Jeśli chodzi o cwiczenia to prferuje taniec bo nie dośc że spalasz kalorie to jeszcze pięknie rzeźbisz sylwetkę, a do tego masz przy tym tyle frajdy!(przynajmniej ja tak mam). Pół godziny tańca dziennie starczy na początek, a jak już się poprawi kondycje i zwiększy ilośc spożywanych kalorii to można dłużej tańczyc. Na początek 3o min + dieta warzywno- owocowa, a do tego nie siedziec cały czas tylko się ruszac - coś posprzątac, poprzechadzac się, można trochę na rowerze pojeździc (chodźby w to i z powrotem ulicą). Zamierzam w tym wytrwac do póki nie zrzucę ok 5 kg. Póżniej przejdę powoli na mniej drastyczną dietę. Zaczynam od jutra. Trzymajcie za mnie kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
16kg to możesz zrzucić w pól roku, a nie w miesiąc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Chyba zwariowalas! Roztroisz metabolizm, efekt jojo jak nic plus wszystko o czym mowily moje przedmowczynie. Radze rozpoczac od solidnego podkrecenia metabolizmu, ulozenia dobrej diety redukcyjnej i psychicznego nastawienia sie, ze gubienie wiecej niz 1kg na tydzien jest zle!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.