![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chory układ, a miłość jednostronna.
Kochane, podczytuję Was od jakiegoś czasu,a teraz sama mam problem...
Zakochałam się ! W innych okolicznościach byłoby to największe szczęście, lecz nie tym razem. Bartka znam już kilka dobrych lat, ale nie utrzymywaliśmy kontaktów, nie spotykaliśmy się. Jest on okoliczną gwiazdą i wysyła zawsze swoje utwory i teledyski do wszystkich ludzi na liście kontaktów. Pewnego razu po dostaniu takiego linka poprosiłam w żartach, aby następny był specjalnie dla mnie. No i był... Zamiast kolejnego "ściągnij!warto!" zobaczyłam dedykację. Odpisałam na nią i jakoś zaczęliśmy romansować, niewinnie. Powinnam dodać,że od 3 lat jestem w związku z mężczyzną, o którym myślałam,że go kocham. Wiele wydarzyło się w naszym życiu i ostatnio tylko się kłócimy, zero czułości, seksu, zabawy... Bartek był całkiem inny. Spotkaliśmy się raz na piwo, potem było kolejne i następne... az w końcu wylądowałam u niego na noc. Od tego czasu spotykamy się regularnie. Jednak jest pewien problem - oprócz jego ust, czułego dotyku, seksu i szeptania do ucha nie mogę liczyć na nic więcej. Dla niego to tylko seks, dla mnie coś więcej. On przebiera w dziewczynach, a ja myślę o nim ciągle. Dziś rozstał się ze swoją kobietą, a ja intensywnie myślę. Wiem,że nie zbudujemy stabilnego związku, bo on się nie nadaje do tego... Ale tak bardzo mi na nim zalezy...
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chory układ, a miłość jednostronna.
Cóż, więc będziesz kolejną dziewczynką okolicznej "gwiazdeczki", która dla urokliwego chłopczyka zmarnuje ileś tam czasu, nim ocknie się. Mam tylko nadzieję, że z chłopakiem rozstałaś się, gdy już zaczęłaś przyprawiać mu rogi i snuć seksualną przygodę z "gwiazdeczką".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno skoro dzieje sie zle w Twoim zwiazku to go zakoncz. Przestan ranic niewinnego faceta, to nie rzecz, nie jest Twoim kolem ratunkowym. W razie jak nie wyjdzie z tamtym kochasiem, to zostanie ten?
Powinnas dostac ostrego kopa w dupe za takie zachowanie. Pewnie tak bedzie, bo tamten pobryka pobryka i pojdziesz w odstawke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wiesz że z nim nie będziesz, zresztą jesteś już z facetem od 3 lat, zabawiliście się a teraz on sobie poszuka nowej kobiety na stałe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oj kochana, ileż to razy bywało się w takim układzie... Czasem doskonale się wie jak będzie ciężko a jednak się dalej w to brnie, bo uczucia są silniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Do pierwsze - najpierw zerwij ze swoim meżczyzną później wskakuj do łóżka do innego - nawet jeśli obecnie w waszym związku nie jest dobrze, to zdrada nie wchodzi w grę ! O problemach się rozmawia, a nie przed nimi ucieka ! Jeśli w związku nie ma "tego czegoś" to się go kończy. Po drugie popełniłaś błąd angażując się w relację z mężczyzną skoro jasne było dla Ciebie, iż nic więcej nie liczy się dla niego jak tylko seks. Skoro idziesz z nim do łóżka dajesz jasne sygnały, iż taka relacja Ci odpowiada. Tak więc moja droga skoro ten facet nie jest zainteresowany związkiem z Tobą, nie chodź z Nim do łóżka, postaraj się zapomnieć - sama robisz sobie krzywdę.
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Zgadzam się ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli od dłuższego czasu spotykacie się regularnie to może spróbuj coś delikatnie zasugerować?"- na to "gwiazdeczka" ryknie śmiechem i tyle, bo to pewnie z tych, którymi fiut steruje i "sztuka jest moja panią".
" Czasem doskonale się wie jak będzie ciężko a jednak się dalej w to brnie, bo uczucia są silniejsze "- tyle że tak mogą się zachowywać dzieci i wtedy to je tłumaczy, dorosłość objawia się także dojrzałością emocjonalną i wtedy nie uczucia mają nami sterować, a także rozum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a tak właściwie to czego sie po swoim gwiazdorze spodziewałaś?? że wpadnie do ciebie na szybki sexik a potem BACH! z majtek wyciągnie pierścionek zaręczynowi bedziecie "zyli długo i szczęśliwie"??
a twój facet będzie wam sprzątał, gotował i prasował...uhu...ładnie ładnie ![]()
![]() |
#9 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie tak dorosłość to nie tylko wskakiwanie komuś do łóżka. A ile się mówi, iż seks nie jest dla dzieci. Czasami czytając niektóre posty mam wrażenie, iż naprawdę wielę ludzi nie dorosło emocjonalnie do wielu rzeczy. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Tragedia... Czy Ty wiesz kobieto co to są uczucia, szczerość i rozum ? Skoro Ona ma faceta, niech najpierw zakończy jeden związek, a nie skacze w bok... Co to ma być ?! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zaraz, poszłaś do łóżka z kolesiem będąc jeszcze w związku? Zdrada. Gwiazdeczka idzie dalej czerpać przyjemność wśród dalszych fanek, Ciebie zostawi. Być może spotyka się z Tobą bo mu się podobało. Lecz podobało ale w łóżku. Jak można wgl brać się za faceta, któremu tylko o jedno chodzi? Ah tak, bo to gwiazda?
A teraz, gdy gwiazdeczka Cię oleje, a zobaczysz nagle, że Twój partner się zaczął o wasz związek starać, albo będzie chciał porozmawiać aby zacząć jakoś od nowa. Co zrobisz? Powiesz, że go zdradziłaś bo było źle. Lecz odwrotu nie będzie. Tak więc, w chwili wejścia gwiazdeczce do łóżka, straciłaś faceta i przyjemności łóżkowe, bo chyba nie masz zamiaru dalej z nim się spotykać na takich zasadach? Ja bym w to nie brnęła. Ba, wgl bym nie zaczynała.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
po drugiej stronie szafy
|
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To jak z tym chłopakiem? Zerwałaś z nim wczesniej?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Wylądowałaś u niego mając faceta? Nie bedę używać niecenzuralnych słów...A z tego nic nie będzie-skoro miał dużo panienek, to też tak bedzie teraz. Byłaś kolejna jego zdobyczą i niczym więcej. A to, ze związek wam sie rozpadał, ze nie było seksu itd to co? Był kryzys-a czasem da się odratować związek jeśli się tego chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wiem-chodziło mi o to, ze mogła próbować ratować związek zanim skoczyła innemu do łóżka...
Bo teraz to nei am najmniejszego sensu. no chyba że przyzna się swojemu Tż a on jej nie zostawi. Ale wtedy ciężka droga do udanego związku.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Olej kolesia, bo przecież sama mówisz że nie zbudujecie stabilnego zwiazku. Jeśli takiego związku od niego oczekujesz, to sie tylko niepotrzebnie zawiedziesz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Oj wątpię, że by ją nie zostawił. Mogła naprawić swój związek, być szczęśliwą, ale wszystko zaprzepaściła 'niewinnym' sexem.
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Mamy pokazane jak można szybko zniszczyć coś co można było odbudować. Dla wielu osób seks jest niewybaczalną zdradą wiec także wątpię, żeby chciał być z taką dziewczyną...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje postawy i pomyslu na zycie.... no normalnie nie moge jak czytam takie watki...
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
przynajmniej jest z Tobą szczery, ze dla niego to tylko seks. nie łudz się, ze bedzie cos wiecej bo nie będzie. nie szanuje Ciebie, Twojego tżta, siebie i tej swojej ex.
wspolczuje Twojemu facetowi. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- i swoj trafil na swego. ![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Kochane, nie oceniajcie mnie pochopnie. Próbowałam ratować ten związek przez półtorej roku. Wszystko posypało się w momencie, gdy ... poroniłam. Mój facet jakby przestał mnie szanować, przestałam mu się podobać, już nie byłam idealną ukochaną ,tylko kimś na kim się wyżywa, gdy w pracy się nie układa, gdy ma tka się czepia, gdy dzieje się coś złego. Zdarzało mu się w kłótni mnie uderzyć, aczkolwiek ja nie potrafię się z nim rozstać,bo pomimo tego wszystkiego, gdzieś w głębi duszy go kocham, ale dopiero przy "gwiazdorze" poczułam się szczęśliwa.
Mój obiekt westchnień zaplanował nam przyszły weekend nad jeziorem... Z moim facetem idę na piwo ,a z kochankiem na spacer - powinno być odwrotnie. Moje życie wymieszało się totalnie, nie układa się w pracy, w rodzinie,a teraz mam jeszcze jakieś chore wahania uczuciowe...
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To NAJPIERW wychodzi się z jednego związku, a nie pakuje do łóżka lokalnej gwiazdeczce, która była z dziewczyną, prawda?
A jak ma ci się cokolwiek układać, jak wyłączasz rozum? Facet, który bije, nadaje się do odrzutu, a nie na chodzenie na piwo,jakby nigdy nic. Powiem więcej: NIC ci się nie ułoży, jeśli nie będziesz używała rozumu. Szczęsliwa przy gwiazdorze? Bo jesteś kolejnymi w lokalnej społeczności majtkami, do których się dobrał? No weź, przestań. Facet mówi ci, jaki jest układ, a ty o miłości roisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po co ranisz się jeszcze bardziej widując się z tym "gwiazdorem"? Będziesz jeszcze bardziej nieszcześliwa, a już w ogóle jak facet wyczuje, że sie w nim podkochujesz, nie będzie chciał mieć problemów i kopnie Cię w dupe, to dopiero będzie bolało. Szczęście o którym mówisz jest chwilowe, nigdy z tym facetem nie będziesz. Lepiej sobie go odpuść, bo to nie ma sensu, tylko Ty na tym ucierpisz a po nim to spłynie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak bardzo go kochasz i ratujesz swój związek , że aż MUSIAŁAŚ wskoczyc innemu do łóżka. Weź Ty się dziewczyno opamiętaj, zastanów się sama nad sobą a później wylewaj żale jak to Ci źle w życiu.
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Jeśli czujesz coś więcej to nie oszukuj się i odejdź.Po co Ci to?Będzie bolało coraz bardziej,zwłaszcza na koniec,jak Ciebie odrzuci,jak zepsutą bądź zniszczoną zabawkę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.