|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy depilator BRAUN SILK-EPIL wzamian za kosmetyki .
NIEAKTUALNE ...
Witam do wymianki mam depilator nowy , braun silk-epil , z ładowarką i szczoteczką do czyszczenia , niestety pudełko jest rozdarte , sprawcą tego jest moja malutka córeczka ![]() Chętnie przygarnę - ładny zapaszek ale proszę o wyrozumiałość nie chcę brać zapaszku w ciemno , muszę najpierw sprawdzić w sklepie ![]() - krem pod oczy przeciwzmarszczkowy - krem do twarzy przeciwzmarszczkowy - podkład średni beż - tusz - mikrodermabrazja i co w oczko wpadnie więc proszę proponować ![]()
![]() ![]() Styczeń - Biżuteria Kruk Apart Yes https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1104321 Edytowane przez manilia Czas edycji: 2010-10-02 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy depilator BRAUN SILK-EPIL wzamian za kosmetyki .
już uzupełniłam , wszystko jest w 1 poście
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj, proszę, do mnie - dam w zamian dużo ze swojego wątku
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:49 ---------- chętnie oddam oba kosmetyki ![]() zwróć uwagę, że Terracotta to połowa standardowego opakowania, taki rodzaj testerka, choć w normalnej kasetce z lusterkiem co do Halstonów, to poczytaj TU oba są ciekawe, vintage, bardzo trwałe i mocne [Classic bardziej niż Couture] ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- cienie EL są satynowe, to seria Pure Color - link do KWC zapachy - poczytaj, może coś ci się spodoba; Halstony oddam chętnie, tak samo z Celine; Rochasa jeszcze potrzymam u siebie [wciąż żal mi się z nim rozstać ;-) ] ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Classic jest szyprowo-kwiatowy, bogaty, z minimalną choć wyczuwalną nutką owocu brzoskwini, tak ja bym powiedziała, ale poczytaj opinie pod opisem głównym na Fragrantica - tam są naprawdę ciekawe wrażenia opowiedziane przez użytkowniczki, i młode, i te starsze ![]() Natomiast Couture jest łagodniejszy, bardziej 'drzewny' [choć rozwija się na mojej skórze słodko], i może też bardziej 'przy ciele', bez 'ogona', jaki pozostawia Classic ![]() Nie mam zdolności do opisów ![]() Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-09-30 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok więc jutro poczytam i dam znać ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- odpisane
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cienie EL to seria Pure Color - na pewno są w sprzedaży, najczęściej w pojedynczych płaskich 'kostkach lodu'
Celine sprawdź, niestety nie wiem, czy jest w sieciówkach? rezerwację zrobiłam, czekam zatem na odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- wszystkie trzy rzeczy to ciut za dużo [to ponad 200 zł by było wartością ode mnie] Terracotta i Celine? Dorzucę gratisowo miniaturę cieni lancome, próbki innych zapaszków i szminkę od Artdeco ![]() Jak to widzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
OK, mnie pasuje
![]() EL złota paletka + Celine PW? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Super, dziękuję za odpowiedź
![]() Oczywiście, chętnie dołączę próbeczki zapachów. Co do kolczyków... Obecnie szukam bardzo intensywnie bogatego kremu na noc dla cery dojrzalszej - np. YR z serii riche albo Force+, albo Olay z serii Total Effects. Coś nie z najwyższej półeczki, ale porządnego, na nadchodzącą jesień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.