|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nabłyszczasz do włosów
Dziwczyny, szukam nabłyszczacza, który jak najmniej natłuszałby i obciążał włosy. Polećcie coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: nabłyszczasz do włosów
Wypróbuj Allwaves - ja mam i sobie chwalę
![]() ![]() http://amstar.bazarek.pl/opis.php/tid,4840 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja stosuje na suche!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja moge Ci polecić spray nabłyszczajacy Avonu Tri-Keratin System. Jest niedrogi bo 12.90 pln czasem trochę mniej (zależy jak jest promocja). Jak masz znajomą konsultantkę z Avonu- to zamów sobie. Ja mam blon wlosy- -czasem psikam tym sprayem i powiem ci, ze jestem bardzo ale to BARDZOOO zadowlona z efektu, który utrzymuje się nawet do czterech dni. Ten nabłyszczacz nie przetłuszcza włosów ale z reguły nie powinno się nim psikać włosów po kilka razy dziennie. Raz wystarczy i jest extra.Polecam
mojave napisał(a): > Dziwczyny, szukam nabłyszczacza, który jak najmniej natłuszałby i obciążał włosy. Polećcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Aha zapomniałam dodać, ze ten spray z Avonu naprawdę daje eztra efekt- włosy sa po nim lśniące, miękkie i super odżywione. Można nim psikać suche włosy- a nawet tak trzeba bo na mokrych tak nie widać efektu-nawet jak wysuszysz suszarką
![]() mojave napisał(a): > Dziwczyny, szukam nabłyszczacza, który jak najmniej natłuszałby i obciążał włosy. Polećcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Agatii, jeśli chodzi ci o spray nabłyszczajacy - to tylko na suche wlosy- bo jeśli nałożysz na mokre to po wyschnięciu będą one jak przetłuszczone i nadmiernie obciązone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tym nabłyszczaczem pryskamy całe włosy? Końcówki też? Mi końcówki się rozdwajają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.