![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Obcinam wloski na krociutko!!!
Postanowilam wreszcie obciac wlosy na krociutko! Zbieram sie do tego juz prawie rok ale teraz jestem pewna ze chce to zrobic. Nigdy jeszcze nie mialam krotkiej fryzury, ale w koncu musi byc ten pierwszy raz! Juz sie zdecydowalam jak obciac moje herki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przy okazji: Jakie to uczucie scinac dlugie wlosy na bardzo krotko? Jeszcze tego nie przezylam, ale moze mi cos podpowiecie, to sie bardziej "nakrece". A moze p.Grazynka sie wypowie? Pewnie niejedne dlugie loczki zaminily sie dzieki niej w "jezyka". ![]() Z gory dzieki za pomoc. Anita |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Obcinam wloski na krociutko!!!
oj to jest ogromny szok sciac wloski cos o tym wiem bo z wloskow do lopatek scielam na wloski cos w styly Kasi z Kasia i tomek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
lilu, nie chodzi mi o to zeby nakladac komputerowo fryzury na zdjecie. Chcialam zobaczyc juz dokonane metamorfozy. Na jednym zdjeciu wloski dlugie, na drugim juz po obcieciu na krociutko. Rozumiesz? Prawdziwe zmiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze Ci bedzie ladnie bo masz taki ksztalt twarzy ze w kazdej fryzurze powinno Ci byc dobrze.Ja tez mialam dlugie wlosy a teraz mam dlugosc za ucho i z grzywka.Postaram sie zamiescic niedlugo zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
oj nie dokladnie przeczytalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja obcięłam z takich do pasa na długość do brody, a później na króciutko asymetrycznie.
jak się czułam? super-świeżo! i lekko ![]() jestem zdania, że krótkie są o wiele bardziej twarzowe niż smętne selery zwisające wokół twarzy. niestety większość dziewczyn tak właśnie nosi - przez to wyglądają jak niedomytki. znam tylko jedną dziewczynę, która ma ładne długie włosy. warto ścinać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
lilu1980 napisał(a):
> oj nie dokladnie przeczytalam ![]() ![]() Dzieki Lilu, ale taka zmiana... to nie zmiana ![]() Ma byc bardzo krociutko. Chlopczyk, tylko ze baaaardzo kobiecy ![]() ![]() Czekam na Wasze fotki (dlugo - krotko) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
opowiem o doznaniach po obcięciu ![]() ![]() ![]() dziś znowu mam kudełki za łopatki ale teraz w takich właśnie czuje się dobrze i nie wyobrażam sobie krótszych, ot trzeba łapać dany moment i iść na całość. a chłop jak kocha to powinien kochać we wszystkich fryzurach !!! (mój zawsze mi powtarza że jemu sie podobam w każdych i mam nosić takie w jakich czuje się najlepiej, co nieznaczy że jak miałam krótkie nie napomknął żebym sobie może dłuższe zapuściła hihi) nie ma się co zastanawiac jak dojrzałaś do metamorfozy to nic tylko do fryzjera!!! masz ładną symetryczną buźke więc nie ma się czego bać!!!! ps. czekamy na fotki "po"
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzieki Zuzanko, piekna opowiesc
![]() ![]() A moze wk;eisz kilka zdjatek? Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
wera napisał(a):
> ja obcięłam z takich do pasa na długość do brody, a później na króciutko asymetrycznie. Tez myslalam o czyms asymetrycznym, a'la Ewa Drzyzga na ostatnich telekamerach. Pewnie kiedys tak sie obetne ale nie za pierwszym razem ![]() > jestem zdania, że krótkie są o wiele bardziej twarzowe niż smętne selery zwisające wokół twarzy. "Smetne selery" - dobre, dobre ![]() Masz moze fotki "przed" "do brody" i "po" ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nie dysponuje fotkami w krótkich, tzn gdzieś tam w archiwach pewnie by się znalazło cosik ale nie w formie wirtualnej że się tak wyraże
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Nie mam zadnej takiej metamorfozy, ale mozesz pokazac mu np zdjecia Edyty Gorniak, Halle Berry czy Anne Parillaud.
A teraz opowiem o swoich wrazeniach ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i jeszcze jedno .. Po moim wyczynie kilka kolezanek tez odwazylo sie sciac na krotko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
odwagi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
wow !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
no to ja na odwagę
![]() ![]() 1. z przyjaciółka! pt: nie podskakuj malenki ![]() 2. ten sam dzien, to bylo dzien po podcieciu z wloskow do lopatek 3. zdjecia swirzo po scieciu nie mam, ale mniej wiecej tak!wygladalam przes ostatnioe poltora roku! 4. a teraz wygladam tak ![]() a poza tym wloski nie kaputa odrosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Lilu na tym ostatnim zdjęciu wylądasz super,bardzo twarzowa fryzurka.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
dziekuje bardzo ! wlasnie zamierzam przy niej zostac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
mozesz mnie nie słuchac ale tak całkiem na krÓtko myslez e tój chlopak ma racje :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
anitea napisał(a):
> Dzieki Lilu, ale taka zmiana... to nie zmiana ![]() > Ma byc bardzo krociutko. Chlopczyk, tylko ze baaaardzo kobiecy ![]() ![]() > Czekam na Wasze fotki (dlugo - krotko) ![]() ![]() Ja też lubie krótkie fryzurki, najkrótsze jakie miałam to takie jak zdjęciu 2-3 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a tak wygladalam caly rok poprzedni po ścieciu wloskow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Lilu, baaaaaaardzo ladnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje ze ta ilosc zdjec nie zostanie potraktowana jako wyraz samouwielbienia! to dla zachety by nie bac sie scinania wloskow!pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Slicznie Ci lilu w krotkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
krotkie wloski
![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Pani Grazynko! Mnie chodzi o metamorfozy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nie zawsze moge spelnic zyzcenia wizazanek, nie robie zdjec klientkom, bo i tak bym nie mogla wyslac ich wtedy w plener, natomiast z pokazow ,.... nie nie mam raczej tego co by Ciebie zainteresowalo
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Grażyna napisał(a):
> niestety nie zawsze moge spelnic zyzcenia wizazanek, nie robie zdjec klientkom, bo i tak bym nie mogla wyslac ich wtedy w plener, natomiast z pokazow ,.... nie nie mam raczej tego co by Ciebie zainteresowalo ![]() ![]() No to moze wizazanki mi pomoga??? Dziewczyny, znajdzcie cos w swoim archiwum. Pewnie nie raz scinalyscie sie na krotko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
skoro tak bardzo chcesz przekonac swojego chłopaka znalazłam gazete z włąsnie taka metamorfozą przed i po kup sobie filipinke sylwestrowwo-karnawałowo-siudniówkową są tez tam fajne makijaze[niektóre ] i troche mody... coja gadam cału numer jest prawie o tym a własnie do tej frzyzury radziłabym zmienic kolor nie widze ciez krótkimi włosami i ztym kolorem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Popieram decyzję!!! Ja od wieku przedszkolnego do 2 roku studiów nosiłam długie włosy i to takie do pasa. Wszyscy się zachwycali, tylko że ja miałam kłopot a nie oni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Bardzo rzadko sie odzywam w watkach fryzurowych, ale teraz zrobie wyjatek
![]() Cale zycie hodowalam dlugie wlosy, mialam naturalne pszeniczne do pasa, az w 8mej klasie podstawowki pozyczylam od kolezanki 30 zlotych i poszlam sie obciac na chlopaka. Z moich polmetrowych wlosow zostaly mi takie 3centymetrowe, moj tato mial stan przedzawalowy.. No, ale to bylo dawno w temu. W kazdym razie uwielbiam kobiety w krotkich wlosach, wedlug mnie sa bardzo seksowne i drapiezne, nawet jesli ubrane w prosta sukienke w kwiatuszki. Obecnie mam stale krotkie wlosy (raz dluzsze/krotsze), na temat suszenia i ukladania to w ogole nie ma co mowic - 2 minuty, zel i gotowe. Poza tym nie ma mowy o tlustych wlosach - na dlugich od razu widac, ze sa brudne, a krotkie - wystarczy przejechac dlonia i juz jak nowe. Farbowanie - odrosty niestraszne, na krotkich wlosach wygladaja super. Ogolnie uwielbiam krotkie wlosy i zawsze bede popierac damskie inicjatywy w tym kierunku, a facetem sie nie przejmuj, zobaczysz, jak sie bedzie cieszyl, jak bedzie Cie mogl posmyrac po Twojej krotkiej fryzurce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.