|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
EMIGRANTKI Z ANGLII ^Powiedzcie Mi....Proszę !!!!!!
Cześć
![]() To mój pierwszy post.Mam do was pytanie ![]() Otóż teraz od Września zacznę naukę w College.Strasznie się boję bo znam kilka słówek.Będę chodziła na kurs Esol for beginners.Jak byłam na 1 spotkaniu aby pisać testy na jakim poziomie znam angielski to strasznie się trzęsłam i wydusić z siebie nie mogłam nawet słowa po angielsku..Boje się mówić.I moje pytania będą brzmieć: Czy anglicy są przyjaźni nawet jak nieznasz angielskiego.Czy można do nich podejść i zagadać? I jakie metody mają ESOL że już niektóre emigrantki po roku mówią bardzo dobrze po angielsku...Bo ja nikogo niemogę zrozumieć..No...trochę słówek niektórych rozumiem..ALE CIĘŻKO JEST...Jakie były wasze początki i jak przebiegały wasze lekcje w angielskiej szkole...jak nic nie umieliśćie? Boję się że się nie nauczę anglika.A czym bardziej że oni szybko mówią? proszę was o odpowiedzi ...proszę mam 17 lat...A możecie podać nazwę do jakiego college idziecie albo chodzicie?....może się spotkamy...^^^Bo jakaś polka na początek by mi się przydała...Mieszkam w północnym londynie...
Edytowane przez Miley0099 Czas edycji: 2010-08-23 o 00:35 Powód: POMÓŻCIE |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Emigrantki z Anglii ^Powiedzcie Mi....Proszę !!!!!!
Ale musisz koniecznie aż trzy wątki o tym samym zakładać
?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Emigrantki z Anglii ^Powiedzcie Mi....Proszę !!!!!!
Moja nazwa szkoły to City and Islington College...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

?