Faceci jak zagadka.. co o tym sadzicie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 13:02   #1
SzareOczka
Przyczajenie

Question

Faceci jak zagadka.. co o tym sadzicie?

Mam 25 lat i juz wiem co to jest flirt oraz jak rozpoznac, ze sie komus podobam, ale tutaj totalnie sie pogubilam, a do tego stracilam super kumpla, a moze nie..
Pewnego dnia kiedy przyszlam do pracy wszystkie dziewczyny pialy z zachwytu nad jednym facetem. Nie rozumialam dopoki nie zobaczylam. Przyszedl do pracy na drugi dzien, spojzalam mu w oczy kiedy przechodzil, on mi rowniez. Pozniej przyszedl sie przedstawic, jakos tak smiesznie bylo, poniewaz wyciagnelam do niego reke i mowie "czesc, Kaska jestem", a on " czesc , kaska jestem", totalnie zmieszany i zawstydzony! do tej pory sie z tego smieje. Ale to nic. Facet jak marzenie: wysoki, umiesniony, zielone wielkie oczy, dlugie rzesy, cudony zarys brwi, po prostu IDEALNY, a do tego poczatkujacy aktor.Chcial sobie po prostu dorobic i tak znalazl sie u nas. Od samego poczatku dogadywalismy sie swietnie. okazalo sie ze mamy ze soba tak wiele wspolnego, a z kazdym dniem znajdywalismy kolejna rzecz, ktora nas laczy.swietnie sie dogadywalismy i praca stala sie wrecz przyjemnoscia. Mam jednak szefowa, ktora znala tego faceta i to ona pomogla mu sie dostac do naszej pracy. otoz ona sie w nim zakochala, juz dawno temu i widzac, jak swietnie nam sie razem pracuje, zaczely sie zgrzyty. zaczela tez mnie sie czepiac i generalnie zrobilo sie bardzo nieprzyjemnie. Zaczela dawac mi zadania, ktore oddzielily by mnie od tego faceta, jednak za kazdym razem kiedy przechodzilam obok- on normalnie wpatrywal sie we mnie. zawsze czulam na sobie jego spojzenie.Pamietam jak byla firmowa impreza, i On powiedzial wszystkim, ze nie przyjdzie. Pamietam jak zadzwonilam do iego z pytaniem czy bedzie, on sie tylko zapytal, czy ja tez sie wybieram, ja na to ze tak. Wszyscy byli bardzo zaskoczeni kiedy sie pojawil, ja rowiez, ale moja radosc trwala bardzo krotko, gdyz na horyzoncie pjawila sie ONA. ON wzial nogi za pas i wyszedl, ja rowniez, po jakims czasie. Sytuacja w pracy stala sie do tego stopnia nieznosna ,ze zaczelam udawac ze mi na nim kompletnie nie zalezy, ze on nie istnieje, przez co on sie obrazil (tak mysle), wkrotce odszedl od nas, gdyz zostal zatrudniony do jakiejs tam produkcji telewizyjnej. tesknie za nim, ale dalej mam taki posmak, ze to bylo naprawde dziwne..... czy mu sie podobalam, czy po prostu myslal, ze jestem jego przyjaciolka? on nadal kumpluje sie z moja szefowa...DZIWNE>>>>
SzareOczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 13:19   #2
Dopamine99
Zadomowienie

Dot.: Faceci jak zagadka.. co o tym sadzicie?

Cóż, nie dałaś mu w żaden sposób znać że Ci się podoba, a do tego udawałaś że Ci nie zależy kompletnie - czego sie spodziewałaś?
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 13:25   #3
emma__
Raczkowanie

Smile Dot.: Faceci jak zagadka.. co o tym sadzicie?

ymm. historia jak z oklepanego filmu ;] nic złego jestem po prostu kinomanką. Więć jakby potoczyło się to dalej w filmie ? Hmm , pomyślmy. Spotkacie sie przypadkowe na zakupach w supermarkecie , ty w dresach a on powie ci ,że ładnie wyglądasz , poczujecie mrowienie na ciele i gęsią skórkę. Umówicie sie ze sobą i będziecie mieli 2 blond dzieci

zadzwoń do niego.
emma__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 13:33   #4
andzia1989r
Zakorzenienie

Zadzwon do niego i zaproś na kawę. Powiedz mu: wybacz, że nasze stosunki wyglądaly tak nieciekawie pod koniec. Nasza szefowa coś do Ciebie czuje i widząc, że się fajnie dogadujemy nie dawała mi życ.

Jak mu się spodobałas będzie fajnie. Jak nie to na jednej kawie się skonczy.
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 13:35   #5
marysienka
Zadomowienie

Umów się z nim na kawę i wyjaśnij sytuację.
Stary 2010-08-26, 13:47   #6
loveful
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Zadzwon do niego i zaproś na kawę. Powiedz mu: wybacz, że nasze stosunki wyglądaly tak nieciekawie pod koniec. Nasza szefowa coś do Ciebie czuje i widząc, że się fajnie dogadujemy nie dawała mi życ.

Dokładnie tak, inaczej będziesz się zastawiać, ale i tak nie dowiesz się prawdy.
loveful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 13:51   #7
basiek91
Raczkowanie

Powinnas cos zrobic z tym fantem, bo pozniej mozesz zalowac. zadzwon, albo nawet przejdz sie do jego nowej pracy i pogadajcie
basiek91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 14:45   #8
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

masz do niego jakieś namiary ?? umów się z nim pogadaj, ewidentnie idać, że on coś do Ciebie czuł chociażby z tego względu, że przyszedł na impreze firmową na którą miał nie iść, a uciekł, bo go wasza szefowa chyba zadręczała ... nie czekaj i nie zastanawiaj się nad tym tylko działaj, żebys później nie żałowała powodzenia
Czas załagodzi tamten żal, to pewne już to znam...
madelaine701 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 15:39   #9
Wroclovianka
Zakorzenienie

Ogólnie mam wrażenie, że żeście tylko na siebie zalotnie spoglądali a buźki do siebie nie otworzyli.

Telefon do ręki i wykręć jego numer raz jeszcze.

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 17:55   #10
krooolewna
Zadomowienie

Hmmm dziwne,że facet nic nie zrobił,dziwne że i też Ty nic nie zrobiłaś....Ale może lepiej się do niego odezwij i się umówcie?Tylko zależy co jest dla Ciebie ważne,bo może być różnie w pracy,jak szefowa się dowie,że się spotkaliściebuźka

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 18:11   #11
krevvetka
Rozeznanie

Zgadzam się z niektórymi dziewczynami. Zaproponuj mu spotkanie, umów się. A wtedy powinnaś wiedzieć na czym stoisz i o co tak naprawdę chodziło
krevvetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 21:41   #12
ekscentryczna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość

dokłądnie

ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 09:49   #13
SzareOczka
Przyczajenie

dzieki. hm...napisze do nego i zobaczymy co i jak, macie racje, jak nie sprawdze to sie nie dowiem
emma__ no wlasnie, jak z filmu.... powinno sie skonczyc Happy- End'em
SzareOczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 11:54   #14
jodame
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzareOczka Pokaż wiadomość
dzieki. hm...napisze do nego i zobaczymy co i jak, macie racje, jak nie sprawdze to sie nie dowiem
emma__ no wlasnie, jak z filmu.... powinno sie skonczyc Happy- End'em
Też bym zadzwoniła -nie dałaś mu żadnego sygnału -a on Tobie tak.

Ale tak się zastanawiam, czy warto wyjaśniać mu całą tę sytuację?
Z jednej strony tak -powiedzieć, że miałaś "nieprzyjemności" w pracy, stąd to ochłodzenie kontaktów z Twojej strony -może zrozumie, uwierzy i będzie ok.
Ale z drugiej strony -nie znasz go na tyle, ani nie wiesz co dokładnie łączy go z szefową, więc istnieje szansa, że jej o wszystkim opowie (czy to z pretensjami, czy z dobrych intencji..). I wtedy Ty będziesz miała problem, bo zostałaś w pracy.. .

Jak myślicie?
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości