| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-08-20, 20:54 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | Skandynawistyka UG

Cześć Dziewczyny!! Jestem tu nowa. Od kilku dni przeglądam forum i zauważyłam, że panuje tu miła atmosfera, dlatego postanowiłam napisać. Za nie całe dwa lata będę zdawać maturę, więc to już pora za rozejrzeniem się za studiami. No, więc wybrałam skandynawistykę na UG. Tylko, że w Internecie, moim zdaniem, jest za mało o tym kierunku. Czy jest tutaj ktoś kto mógłby mi udzielić jakiś bardziej konkretnych informacji (co się zdaje na maturze, ile trzeba mieć punktów, i czy w ogóle będzie mi się to opłacało)?  Więc jak?? Edytowane przez formorkelse Czas edycji: 2010-08-20 o 21:13 | 
|     |   | 
|  2010-08-21, 01:10 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Hl.m. Praha 
				 | 

Dot.: Skandynawistyka UG

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...kandynawistyka Proponuję tam zajrzeć. Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2010-08-21 o 01:16 | 
|     |   | 
|  2010-08-21, 09:10 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dzięki   
				__________________ Potrafimy to w co uwierzymy, że potrafimy na zasadzie - możesz jeśli myślisz, że możesz. | 
|     |   | 
|  2010-08-21, 12:39 | #4 | 
| . Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: koniec świata 
				 | 

co do wymagan na dany kierunek i uczelnie - najlepiej sprawdzac na stronie internetowej danej uczelni. odnosnie progu punktowego - wszystko zalezy od poziomu matury, trudno to przewidziec

| 
|     |   | 
|  2010-08-22, 21:47 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Sprawdzaj wszystko co się da, pytaj, czytaj, szukaj. Ja w Twoim wieku (boże jak to brzmi  ) zmieniałam kierunki co chwilę  Warto wiedzieć jakie ma się opcje do wyboru, a jest tych opcji naprawdę mnóstwo   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.