|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie!!
Witam.wczoraj robili mi test i wyszło ze mam heliobakterie.lekarz przepisał mi 2 antybiotyki + IPP ,Lacidofil i debretin w celu ochrony. czy dwa antybiotyki naraz moge brać w jednym czasie? tego lekarz mi nie powiedział. Neiwiemc zy powinnam zrobić jakiś odstęp czasowy.. jeżeli ktoś może udzielić mi rady bardzo dziekuję.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pytanie!!
a nie możesz zadzwonić do tego lekarza i zapytać? albo do przychodni i zapytać kogokolwiek? nie wiem czy można je łączyć, czy nie, skoro lekarz nie powiedział, żeby nie łączyć, to może można razem, ale najlepiej zadzwonić i go zapytać, co poeta miał na myśli pisząc taką receptę. info od lekarza będzie bardziej wiarygodne niż wizaż. a tu liczy się chyba czas?
najlepiej zadzwoń i zapytaj. zresztą w aptece też farmaceuta powinien wiedzieć, czy można te antybiotyki łączyć. masz kilka wyjść.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Te antybiotyki bierze się jednocześnie. Tylko nie pamiętam czy oba na raz, czy jeden rano drugi wieczorem, skonsultuj się z lekarzem, tak chyba byłoby dużo prościej niż zakładać wątki...
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam tę bakterię i od dzisiaj zaczęłam kurację także dwoma antybiotykami na raz
więc zamiast wydziwiać słuchaj się lekarza, chyba on lepiej wie czy można czy nie można zażywać tak leków...
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no jak mam nie wydziwiać i się go słuchać skoro on nie powiedział czy mam je jesć jednoczesnie czy z jakimś odstępem czasowym? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
jednocześnie, jak dalej się wahasz to zadzwoń do niego i się zapytaj.
Swoja drogą co to za lekarz co nie mówi jak dane leki stosować |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Vision jest mnóstwo lekarzy, których kompetencje wołają o pomstę do nieba, więc dla mnie to nie jest nadzwyczaj dziwne, że lekarz komuś czegoś nie powiedział.
|
|
|
#8 |
|
.
|
idz do faraceutki, bedzie wiedziala
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Brałabym jednocześnie, dwa antybole + IPP to uznana i powszechna metoda leczenia "Helikoptera" (
).Ale jeśli masz wątpliwości, zadzwoń do tamtego lekarza, lub swojego lekarza rodzinnego, albo zajrzyj do apteki. Powodzenia w leczeniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

najlepiej zadzwoń i zapytaj. zresztą w aptece też farmaceuta powinien wiedzieć, czy można te antybiotyki łączyć. masz kilka wyjść.
więc zamiast wydziwiać słuchaj się lekarza, chyba on lepiej wie czy można czy nie można zażywać tak leków...

).