|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam Timbuktu L'Artisan !
Szukam L'Artisan Timbuktu, Stephanie de Saint-Aignan Berberiades, nie interesują mnie odlewki.
Na wymianę zapachy, kosmetyki z mojego wątku (nieaktualny, ale większość nadal jest na stanie). Mam też inne zapachy poza wątkiem (np. Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea, NR Essence, Prada, Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle, Beyonce Heat, YSL Nu, CK One Summer, Lalique Amethyst, Masaki Matsushima Fluo, Burberry Sport, Jil Sander Jil i inne - dokładka: Chloe, Love i Boss, Orange Summer Sorbet), piszcie więc, a jakoś się mam nadzieję dogadamy ![]() pozdrawiam ![]() Ewentualnie przygarnę także: - Ange ou Demon Le Secret,Givenchy - Guerlain, Idylle EDT - Moschino, Toujours Glamour, - splashe Marc Jacobs głównie Biscotti, - Custo Barcelona damski, - Estee Lauder, Sensuous Noir, - Van Cleef & Arpels, Feerie, Oriens, - Guerlain, Champs Elysees, Samsara, - Givenchy, Very Irresistible Cedre d'Hiver. - Vanitas, Versace Spoza tej listy raczej nic mnie nie zainteresuje ![]() Zapraszam ![]()
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2010-12-13 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Timbuktu L'Artisan !
Witaj Kochana, może tym razem oddasz mi armaniego attitude?
![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Oddałabym, ale oddaj mi jakiś zapach z mojej łysz-listy
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ależ jesteś twarda w negocjacjach
![]() w takim razie wpadnę do Ciebie kiedy będę miała na wydaniu same konkrety z Twojej wish ![]()
![]() |
#10 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nolu, sama nie wiem co robić, ale chyba się jednak nie zdecyduję
![]() Byłam dzisiaj jeszcze spsikać się tą Max Marą, zapach mi się nawet podoba, fajny - jesienny, ale po godzinie nic kompletnie już nie czułam... ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nic, gdybyś się jednak zdecydowała to daj znać. Ja mogłabym jeszcze rozważyć za nią np. jabłuszki Ricci i błyszczyk MAC ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie mam przywitać się przyszłam
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.