|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak ogień i deszcz nie dobraliśmy się.
Kochane Kobietki ! ;-*
Potrzebuję Waszej pomocy , porady . Zacznę od początku . Przez rok przyjaźniłam się z pewnym chłopakiem. Oboje chcieliśmy być razem,ale nasz kontakt uległ zmianom [ nie wiem dlaczego ] . Teraz chodzimy razem do klasy i z czasem wakacji uświadomiłam sobie,że bardzo Go kocham . Mam pewien plan aby odzyskać chociażby jego przyjaźń . Chciałabym poprosić o chwilę rozmowy , pocałować i powiedzieć mu o wszystkim. Problem jest z pocałunkiem bo tak naprawdę nie wiem czego mogę spodziewać , czy ja nie popełnie jakiegoś błędu. Po prostu boję się ,ale bardzo tego chce. Przecież nic na siłę i nie chcę aby wiedział o tym co chcę zrobić. Help . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak ogień i deszcz nie dobraliśmy się.
Na początek proponowałabym miłą rozmowę, wieczorny spacer i może znów coś zaiskrzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tylko,że ja nie wiem,czy on się zgodzi . Często przebywa z kolegami ,którzy w pewnym stopniu wpływają na jego zachowanie . Kurczę!
Edytowane przez dziamba93 Czas edycji: 2010-08-12 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dlaczego wasz kontakt uległ zmianie? Odrzuciłaś go? Chcieliście być razem, ale nie byliście, bo czegoś nie rozumiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak Ci koledzy na niego wpływają? Nie lubią Cię? Napisz mu smsa co tam słychac i w ogóle i czy ma chęć na spacer, bo się nudzisz nie masz z kim wyjść itd. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Była taka jedna sytuacja kiedy na ognisku zaczeli temat o mnie i leciały najgorsze słowa w moim kierunku. Oczywiście jeszcze wtedy potrafił wstać , bronić mnie .... a teraz to w ogóle nie chcę mieć z nimi doczynienia . A na smsy nie odpisuje znaczy się dawno do niego nie pisałam , ale w roku szkolnym na gadu prosiłam o lekcje - żadnych reakcji. / Dziękuję za rady
![]() Cisowiaczek ja również nie wiem dlaczego . To było z dnia na dzień . Po prostu przestał do mnie się odzywać,próbowałam się dowiedzieć dlaczego tudzież bez żadnych skutków. Uwierz,że próbowałam wszelkich sposobów. Owszem chcieliśmy być razem,ale nie byliśmy :| Edytowane przez dziamba93 Czas edycji: 2010-08-12 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
jak chlopak mimo Twoich uslinych staran nie bedzie wykazywal inicjatywy to daruj go sobie bo moze najzwyczajniej w swiecie nie jest zainteresowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Według Mnie wina leży po stronie kolegów pewnie coś im się w Tobie nie podoba, a On boi się im sprzeciwić. Po ile macie lat jeśli mogę wiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Po siedemnaście, II klasa liceum od września.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Myślę,że On jeszcze nie dorósł do związku zapewne wiesz,że faceci dojrzewają później niż kobiety chodzi Mi oczywiście o sferę emocjonalną. Teraz najważniejsi są koledzy, imprezy, samochody etc.
Może musisz trochę poczekać aż zrozumie, albo rzeczywiście odpuścić sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Czyli odpuścić sobie plan albo kroczki od nowa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zastanów się czy serio jest On dla Ciebie aż tak ważny, bo może to tylko młodzieńcze zauroczenie i kiedyś będziesz się z tego śmiała wiem coś o tym dwa razy byłam tak niby zakochana właśnie w liceum, a teraz śmieje się z tego. Wiem, że tamci nic szczególnego dla Mnie nie zrobili, tylko spotkania nic więcej, a ja jak głupia wzdychałam;/ Teraz wiem, że prawdziwy facet potrafi obronić Mnie mówić prosto w oczy,że jestem najważniejsza,cudowna, że jestem jego królewną dopiero teraz znalazłam prawdziwego faceta może Ty też musisz poczekać troszkę
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
W tym wieku koledzy moga miec duzy wpływ na faceta. I pewnie maja. Swoja droga co on ma za kolegów, którzy wyzywaja dziewczyny od najgorszych? Tacy mu odpowiadaja? Sorry nad tym sie zastanów, bo nie bez powodu z nimi trzyma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Są w końcu przyjaciółmi , a ja nie mam prawa mu zabronić się z nimi kolegować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps nie pasuje mi tutaj tytuł wątku. Skąd on się wziął?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak pozwala Cię obrażać i Cię olewa, a Ty wymyślasz plan jak się do niego zbliżyć? Chyba zwariowałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Możliwe, że on nie dorósł do związku. Ja bym się w to nie pakowała, ale jeśli Ci zależy to zaproś go na kawę, spacer, pogadajcie. Jak sie do niego nie odezwiesz to nie będziesz wiedziała.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Mam brata w twoim wieku i wiem, że opinia kolegów ma duży wpływ na wybór dziewczyny... Może po prostu nie podoba się im coś w twoim wyglądzie <nie widziałam cię nie mi to oceniać>, albo w czasie gdy mieliście dobry kontakt koledzy zrobili mu wyrzuty, że spędza z tobą za dużo czasu i boi się żeby nie powtórzyć "błędu".
![]() Co do tytułu to cytat z piosenki Ewa Farna & Kuba Molęda "Nie zmieniajmy nic" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
yyy... acha... może ładny no ale do sytuacji ma się nijak
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.