|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nk regulamin
Hey! Piszę na tym forum bo nie chce mi się zakładać gdzieś indziej Chodzi mi o nowy regulamin na nk. Że mogą przetwarzać dane itp itd. Więć niedawno usunęłam konto na nk i chciałabym wiedzieć czy moje dane zniknęły całkowicie razem z kontem czy ci z serwisu mogli je zachowałać bo słyszałam że oni sprzedają dane użytkowników firmom które je wykorzystują np do reklam?
Zależy mi na odp dzięki z góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Dot.: nk regulamin
byl juz temat o zmianie regulaminu nk. musisz napisac do nich mejla,zeby wykasowali Twoje dane z serwera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czemu nie usuwają się te dane (np zdjęcia), nie wiem.
Pozdrawiam was ciepło Kjojik ----------------- Nie noś dziecka przodem do świata: http://www.clippasafe.pl/tresci/spac...ka_ce003/1.jpg http://www.ekorodzice.pl/imgart/uz/u...283024460.jpg- tak NIE nosimy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niedawno czytałam na ten temat artykuł w Gazecie Wyborczej - teoretycznie rzecz biorąc, jeżeli zaakceptowałaś regulamin (a musiałaś), to mogą wystawić w sklepie kubki z twoją podobizną, taki przykład przytoczyła GW
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Prawa autorskie NK:
"Użytkownik poprzez umieszczenie Danych, w szczególności wizerunku, materiałów lub wypowiedzi na Koncie własnym lub innego Użytkownika udziela NK niewyłącznej licencji na wykorzystywanie, utrwalania w pamięci komputera, zmienianie, usuwanie, uzupełnianie, wykonywanie publiczne, wyświetlanie publiczne, zwielokrotnianie i rozpowszechnianie (w szczególności w Internecie) tych Danych."
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.