|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
krew z cewki
witajcie,
szukałam podobnego wątku,ale niestety nic nie znalazłam więc: dzisiaj po stosunku bardzo bolała mnie cewka moczowa,i leciała mi z niej krew.Pierwszy raz miałam taki przypadek.Co prawda leczę się na bakterię e.coli i aktualnie biorę antybiotyk o nazwie Nolicin.Biorę również tabletki antykoncepcyjne - yasminelle,i choć w ulotce nic nie pisało o potrzebie dodatkowego zabezpieczenia,uprawiałam seks z prezerwatywą.No i tu w sumie mam pewną wątpliwość - czy od zapachowej,lateksowej prezerwatywy mogło wystąpić u mnie to krwawienie? ![]() z góry dziękuje Wam za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: krew z cewki
No mnie się wydaje , a nawet jestem pewna ,że to nie od prezerwatywy!! tylko raczej od samego seksu. Piszesz ,że bierzesz antybiotyk na bakterie ecoli, więc masz jakiś tam stan zapalny ,a współżyciem pogarszasz tylko sytuacje bo w tym momencie cewka i pęcherz moczowy obrywają najbardziej i być może stąd to krwawienie. Moim zdaniem powinnaś na czas leczenia zaprzestać współżycia albo je ograniczyć do minimum. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.