|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zobacz czego szukam - moze masz:)
Hej Dziewczyny,
Szukam ladnej torebki,ktora pomiesci rozmiar A4.Moze to byc torebka sportowa cos w stylu Diverse,moze to byc cropp,hose itp.Rowniez ze skorki ekologicznej,z cwiekami,ogolnie cos,co wpadnie mi w oko.W zamian oferuje to,co w watku ciuszkowym i kosmetycznym.Za cos,co mi sie spodoba moge oddac wiele z obu watkow. Tak wiec,jezeli macie cos ciekawego pisze prosze tutaj o odraz dajcie znac,co byscie chcialy w zamian ![]()
![]() Edytowane przez karola11 Czas edycji: 2010-08-17 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zobacz czego szukam - moze masz:)
U mnie spodnie REEBOK, jesli Cie zainteresuja, to podam wymiary, bo to roznie wypada
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam spodnie dresowe
![]() u Ciebie spodobało mi się: 1) RILAJNA- chusteczki oczyszczajace do twarzy young clear nasaczone srodkiem o dzialaniu antybakteryjnym zapobiegajacym powstawaniu pryszczy i wagrow. Opakowanie zawiera 25 chusteczek,mysle,ze zostalo miedzy 10 a 15 chusteczek 5)VICHY podklad korygujacy bez efektu maski,SPF 11,kolor 25 nude,probka 1,5 ml ICHY podklad do skory z niedoskonalosciami kolor: 1x 25 nude 1,5 ml krem do rak Johnosns zostalo ok 1/4 4)Pilniczek w serduszka,uzywany,ale posluzy jeszcze 5)Pilniczek w panterke,uzywany,ale posluzy jeszcze skrzyp błonnik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.