![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ostatni wątek, ciuchy i buty!
nieaktualne
Witam w ostatnim wątku z tymi rzeczami, chcialabym sie za nie wymienic, jeżeli nie - wystawiam je na allegro. MOJE ZASADY: Pisz konkretnie o co chodzi, mam problem z wczytywaniem linków. Odpisujmy u siebie nawzajem, śledzę tylko swój wątek. Ciuchy są nowe lub w stanie bardzo dobrym, i takich oczekuje w zamian. nie toleruje znoszonych rzeczy, i nie zgodnych z opisem - za takie bede wstawiac negatywa Wysyłka tylko poleconym. Osoba która ma negaywa lub o polowę mniej przekupek wysyła jako pierwsza. Nie odmieniam sie. Oszustów zgłaszam na policję, nie patyczkuję sie. Wolę większe wymianki. moja wish (rozmiary 42-46) - koszula elegancka biała - książki kucharskie gl. nigella lawson - lokowka z cienkim koncem a najlepiej z wymiennymi koncówkami - firmowe buty sportowe 38/39 w stanie bdb - eleganckie buciki,platformy, balerinki,peep toe i inne, fajne kozaki 38,39 ( chętnie z sigmy ) - bluzeczki z twarza i jakimis ciekawymi napisami L,XL - wszystko co z falbanami - sukienka r. 44 - spodnie rurki, proste ale nie dzwony 42, 44 najchetniej markowe - wrangler, lee itp - wiosenna kurtka 42-44, najlepiej ekoskorka albo elegancki plaszyk - przerozne torebki i to bardzo chetnie - ciuszki na chlopca 3 lata - wody perfumowane avon, i oryginalne perfumy - srebro Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-08-25 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni wątek, ciuchy i buty!
1. szaro czarna rozmiar uni, 2 razy zalozona
2. bluzka z kamieniami uni ( ale raczej od l poniewaz material rozbil sie - jak to material uni) 3. bluzka z dzetami uni, minimalnie zmechacona, dekolt baaaardzo glęboki ( prawie do pępka), raczej na cos 4. karminowy nietoperz 40 Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-06-21 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
rozmiar 42
Jeansowa mini spodniczka Yups, szerokosc w pasku 2x44, rozmiar xL, dlugosc calkowita 30 cm, tylko raz założona więc jak nowa. Biała spódniczka marszczona, za kolana, rozmiar 42. wymiarki: pas: 42x2, biodra52x2, dł 77 Bluzka L-XXL w kremowe i zielone paski, ozdobiona koralikami, koronka i cekinami. Długa 54, szeroka 40 - 55 czarny kardigan l-xxl ( zdj przeklamane, kardigan jest czarny, juz po kocu widac ze jest blady w porownaniu do innych zdjec) szaro czarna kangurka sweterkowata golfik atmo 42/44 czarny, nie jest wyblakly, zdj przeklamane Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-06-24 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spodnie szare, szyte przez moja krawcowa,mialam je tylko na sobie raz, podniesiony stan- 37 fajnie chowa brzuszek, szer w biodrach 2x52, dl wew nogawki 77
bluzka z falbanami papaya 44 bluzka niebieska george 44 fioletowa xl fioletowa z twarza 44 zielona 44 tuniczka Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-06-21 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar 44
Jeansowe spodnie 44, stan dobry, mają lekko przydepnięte nogawki. pasek 2x46, biodra 2x53, dl nogawki wew/zew 72/100 brązowa bluzeczka - tuba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szare skorzane butki, rozmiar 38 moze 39, ja mam 39 i wchodze w nie ale cisna mnie bo mi noga przytyla jak reszta ciala zreszta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
buty:
1. czarno biale kaczuszki, malenki obcas, rozmiar 39, kupione w CCC, fleki do wymiany, lekko zdarte czubki, wystarczy zapastowac. 2. moje slubne biale szpilki, fleki zjechane, minimalnie podniszczone w procesie tanczenia, raz tylko na nogach, rozm.39, obcas 5 cm. 3. czane korki, z przodu jak widac maja wstawki z przezroczystej siateczki, fleki mocne, tylko lekko zdarte, czubki lekko zdarte, wystarczy zapastowac, korek 5 cm, rozm 38,5. 4. czarne lakierowana skóra, normalne zniszczenia jak przy chodzeniu,rozmiar 40, maly obcas maly 4 cm 5. białe buciki, 39 nowe fleki jeszcze nie smigane, troche obdrapany korek i normalne slady uzytkowania, stan uważam za dobry + Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-06-20 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za bluzke z postu 2 i zółta sukienke?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
za zolta sukienke oddam duzo
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
aha no szkoda.. ;(
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
kochana a powiedz ile maksymalnie w biuscie,pasie i dlugosc jaka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- aha ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- a masz może gdzieś foto na komputerze ? ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1277056784 Coś za ? : ))
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Niestety nie mam butów :P
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
nic ;//
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej , to znajdziesz coś za sukienkę ? oddam kilka rzeczy
![]() Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-06-21 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1277056350
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
za samą bluzeczkę nic nie znalazłam ew z butkami podba mi się ta żółta sukienka z kamykami ale moge prosić wymiary?i jaki to jest materiał?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.