|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer-Zakopane-proszę o pomoc!!
Witam drogie "wizażanki"
![]() Mam prośbe napiszcie mi adres lub numer telefonu dobrego fryzjera/fryzjerke(stylista/stylistka) z Zakopanego, ktory czesze do slubu. Bardzo mi na tym zalezy, jestem z Czestochowy ale slub bire wlaśnie w Zakopcu i szukam tam fryzjera i moze tez znacie dobry zaklad ktory robi makijaz ślubny? Dzieki!! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Ślubna fryzura-Zakopane-do kogo iść?
Witam,
Prosze pomozcie mi gdzie moge znalezc w zakopanem fryzjera ktory uczesze mnie na slub, bardzo mi zalezy ![]() Dziekuje z gory za pomoc!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubna fryzura-Zakopane-do kogo iść?
do kogo poszłaś? byłaś zadowolona?
Czeka mnie w najbliższym czasie wesele w Zakopcu i nie wiem do kogo warto sie wybrać
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer-Zakopane-proszę o pomoc!!
Witam serdecznie,
Mam prośbe napiszcie mi adres lub numer telefonu dobrego fryzjera/fryzjerke(stylista/stylistka) z Zakopanego, ktory czesze do ślubu. Bardzo mi na tym zalezy, jestem z Piotrkowa ale slub biorę wlaśnie w Zakopcu i szukam tam fryzjera. Dzieki!! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer-Zakopane-proszę o pomoc!!
Moja koleżanka była w Salonie Margo na Chałubińskiego 37. Czesała ją Marta (lub Magda - zawsze mi sie te imiona mylą. Tak czy inaczej, jedyna ciemnowłosa fryzjerka
![]() tel. 600 200 765, (18) 206-69-30 Koleżanka niesamowitą fryzurkę miała
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
ja także bardzo proszę o pomoc. Szukam fryzjera + wizażystki w Zakopanem. Czy któraś z Was może kogoś polecić? Na razie mam na oku Camille Albin, Kerastase w Belvederze i salon na Chałubińskiego. Wybrałam w ciemno, kierując się zasadą, że jak drogo to musi być dobrze, choć wiem, że ona nie zawsze działa. Dlatego baaaaaaaaaaaaardzo proszę o pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
WITAM WAS DZIEWCZYNY SERDECZNIE I MAM PROSBE, WIELE Z WAS BYWA W ZAKOPANYM DOSYC CZESTO BARDZO PROSZE A -,WRECZ BLAGAM!!!-PORADZCIE MI DOBREGO I "NORMALNEGO" FRYZJERA W ZAKOPANYM, MAM MALO CZASU, WYBIERAMY SIE Z MEZEM TAM NA SWIETA A NIE MOGE I NIE UMIEM KOMPLETNIE NIKOGO ZNALESC-POLEGAM NA WAS I WASZYCH OPINIACH !!!!!! Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC,
![]() Edytowane przez tabutoffi2010 Czas edycji: 2010-11-28 o 12:30 Powód: prosze o pomoc !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tabutoffi, ja wypróbowałam 4 miejsca (fryzura ślubna), polecam 2: Margo na Chałubińskiego 37, ale tam moze byc kiepsko z miejscami (w marcu chciałam umówić się na czerwiec i nie było szans) i Perła przy Drodze na Bystre. Nie wyróżniam, bo oba mają miłą i profesjonalną obsługę. W pierwszym - pani Marta, w drugim - Natalia. Powodzenia! Daj znac, czy byłaś zadowolona, to na pewno pomoże innym wizażankom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
yen, bardzo ci dziekuje za pomoc zaraz tam bede dzwonic, aby sie umowic, mam nadzieje, ze chociaz w jednym beda miejsca, wystraszylas mnie tym brakiem terminow, ale mam nadzieje, ze mi sie uda.pozdrawiam Agnieszka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Studio fryzur Pasja
ul.Krupówki 50A Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.