|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z tobą wszystkie moje sny...Sabina i Edi 03.07.2010
Nasz ślubny dzień zaczął się dla mnie już o 6 rano, kiedy to z kuzynką pędziłyśmy do ozdobić salę. Kiedy skończyłyśmy uznałam, że czegoś jeszcze mi brakuje, więc szybka przejażdżka do hurtowni z koralikami i prośba do kuzynki żeby pojechała zanim ruszymy z pod kościoła i ułożyła te koraliki. Następnie fryzjer, który był organizowany jak cała reszta ślubu i wesela"na wariackich papierach" bez czesania próbnego. Siedziałam więc na fotelu i modliłam się, żeby wszystko było ok. Bóg wysłuchał moich próśb i fryzura wyszła dokładnie tak jak chciałam. W trakcie dzwonił do mnie fotograf, że złapała go policja wiec się spóźni i wizażystka,że już jest u mnie w domu i czeka na mnie. Fryzura była skończona po 2 godzinach, odebrała mnie przyjaciółka i łamiąc wszystkie przepisy podjechałyśmy do kwiaciarki sprawdzić jak wygląda bukiet i tu kolejna niespodzianka był przepiękny, nie wyobrażałam sobie go nawet lepiej. W domu makijaż, który miałam wrażenie że spływa od razu przy malowaniu, bo pogoda dopisała i temperatura sięgała 32 stopni. Co najśmieszniejsze mimo całego tego szaleństwa, nawet na chwile nie dopadł mnie prawdziwy stres. Przyjaciółka pomogła mi założyć sukienkę i byłam gotowa do wzięcia ślubu na dobrą godzinę przed wszystkimi. Mój przyszły mąż również już czekał w przedsionku mojego domu, wysłuchując ostatnich wskazówki od mojej babci...do dziś nie wiem jakie słowa tam padły
![]() Wsiedliśmy razem do limuzyny by dokonać formalności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z tobą wszystkie moje sny...Sabina i Edi 03.0
W kościele wszystko tradycyjnie i o dziwo bez łez, aż do momentu składania życzeń...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z tobą wszystkie moje sny...Sabina i Edi 03.0
W drodze na sale zatrzymała nas policja. nas samochód nie miał żadnych oznaczeń, że jedzie nim młoda para więc policjant był z początku dość ostry, a młody kierowca zamiast to powiedzieć, czerwienił się i próbował wytłumaczyć dlaczego limuzyna nie ma rejestracji z tyłu tylko za zaciemnianą szybą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
rozkręcamy się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a 3 dni później sesja
Edytowane przez shantala Czas edycji: 2010-09-10 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Super relacja,sliczne zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Piękne zdjęcia
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ale masz nogi!!
Zdjęcia piękne i szczególnie plenerowe - bardzo profesjonalne. Miałaś śliczne loki! Życzę Wam szczęścia!!
nie wierz w cuda, nie uwierzysz w siebie - to Ci się nie uda... Edytowane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Czas edycji: 2010-09-10 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
fajno sesja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cudne zdjęcia. Szczęścia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ślicznie wyglądałaś !!
czadowa suknia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Piękne zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cóż mogę więcej rzec
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kapitalne zdjęcia
![]() ![]() Serdecznie gratuluję i9 życze samych radosnych dni na Wspólnej Drodze Życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.