![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wasze opisy na gg, część XXWelcome ![]() XX część, a więc krótko i na temat; 1. Nie robimy off top'ów ( w każdym poście, ma się znaleźć chociaż jeden opis ) 2. Staramy się dodawać opisy własnej twórczości ( niektóre znane są przez nas na pamięć ) 3. Do próśb jest osobny wątek 4. Spokój Was uratuje ![]() ( bez zbędnych, dogryźliwych komentarzy, jeżeli już to musicie zrobić - proszę, jest takie coś jak profil danej osoby albo PW [prywatna wiadomość] ) dziękuję za uwagę, z poważaniem Ruda ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Spokoju, weny, spokoju i jeszcze więcej spokoju ![]() RozowaSkeyterka – a dziękuję, Perełko <3 Talencie Ty … Idziemy w zborze ! ![]() Palenie zabija? Życie też. Więc detoks od fajek i od życia. Wciągam Twój zapach, Dostaje zastrzyki z Twojego dotyku Jestem uzależniona, ale nie chcę detoksu -Będę krzyczeć! -Rozumiem, czasem działam tak na mężczyzn. ![]() Są energy shoty ... A jest miłośĆ w pigułce ? Bo Ty powiedziałeś mi, czemu niebo jest niebieskie ... ![]()
#3 |
Wtajemniczenie
|
wśród dymu papierosów.. i wielu nudnych rozmów..
szukam Ciebie. wiesz, ja tez Ci nie wierze. Ale nie moge bez Ciebie zyć. Upijala sie, aby przypomniec sobie moment w ktorym ja kochal... W stanie trzezwym wiedziala, ze nigdy taki nie istnial. W końcu się zatrzymała. Zziębnięte dłonie trzymała w kieszeniach mokrego płaszcza. Nie miała siły. Uleciało z niej to wszystko, co gnało ją do biegu, do pogoni za kimś, kto w jej głowie był cały, a w życiu do połowy. Uleciało to, co chciało zrozumieć. Nie miała siły. Ale wszystko z nią dobrze. Wszystko dobrze. Tylko wypadł z jej kieszeni rok. Może niecały. Najlepszy. Tylko potłukło się to ,o czym żałośnie marzyła i co dostała. Tylko zmieszało jej się wszystko. Domieszało coś zbędnego. Ale wszystko z nią dobrze, wszystko dobrze. dziewczynki, jesli ktoras znajdzie czas i chęci, zagłosujcie na mnie, w link w moim podpisie, dziekuje (: ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeeeaah . Piękna kształtnaa 20 !
![]() ![]() ![]() *** Żałuje że nie jestem psem. Pewnie zsikałabym się na twój widok.
![]() Twój limit się wyczerpał. Wrzuć monetę aby móc ponownie pokochać. Niby kozak , a zeza jednym okiem nie zrobi. ![]() -A gdzie Romeo ? - Wyszedł na peta. ![]()
#5 |
BAN stały
|
kontrastowa0 - aaaa, podpis. ![]() Don't need you here Don't need you now Why do I need you anymore? nie potrzebuje Cię tu nie potrzebuje cię teraz czemu potrzebuje cię kiedykolwiek? I know I'm not the only one Wiem, ze nie jestem jedyną,Who will treat you like they should Like you deserve który mogłaby traktowac cię w sposob, w jaki na to zasługujesz. Za każdym razem, gdy myślała, że są szanse, on właśnie je przekreślał. Przepraszam Pana bardzo, czy ja wyglądam, jakbym chciała się rozczarować? No właśnie. Więc dasz mi tego buziaka, czy nadal będziemy czekać, aż któreś z nas się przełamie? Owszem, jestem za równouprawnieniem, ale obowiązek zapytania się mnie o bycie razem należy do Ciebie. Uuugh, jakieś puste te teksty. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
' z dwóch stówek, dwa złote, jestem w piz*u czarodziejem '
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Szósta rano z minutami... W jednej dłoni kawa, w drugiej papieros i Twoje oczy wpatrzone we mnie
![]() XX Część ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dzień dobry!
chodźmy na spacer , zakochajmy się
![]() __________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Miałeś w dupie jej uczucia, teraz Ty cierp, i poczuj to co ona.
I teraz myślę o Tobie tylko w trakcie każdego oddechu, i z każdym krokiem na schodach. Nadzieja jest niebezpieczna, proszę nie rozdawaj jej garściami. Przeraża mnie myśl, że beż względu gdzie się znajduję, czuję Twój zapach. Ona hipnotyzuje Cię kołysaniem bioder, rytmicznym postukiwaniem kozaków i swoim wielkim tłustym biustem. Tak, tylko tym może się pochwalić, w końcu więcej nie ma. Nie czas na zazdrość, tym mnie nie zwalczysz. Bo widzisz, ja cieszę się każdego drobiazgu, Tobie nie odpowiada nawet wzorek na papierze toaletowym w szkolnej toalecie. Zbyt bardzo zależało... Mi na prawdziwej miłości, Tobie na wspólnej nocce. -Lepiej odejdę... -Dlaczego? -Bo chcę pamiętać tylko te dobre chwile, a boje się, że jutro będzie na to za późno. Szczęście każdego ukryło się gdzie indziej. Moje w Twoich oczach. Nie dość, że nie mogę go posiąść, to nawet dokładnie się mu przyjrzeć, bo Ty nigdy nie patrzysz w moją stronę. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Kochanie, zamknij oczy. Po dziesięciu sekundach z powrotem je otwórz, jeśli niebo będzie niebieskie, to zostaniesz ze mną już na zawsze. -Spójrz tam w krzakach coś jest! -Tak, nie bój się tam jest miłość. -Aha, to szybko ją zabij! -Dlaczego? ;O -Bo ona jest niebezpieczna! -Zapomnij, że do Ciebie wróci. -Dlaczego, przecież obiecał... -ze wróci do Ciebie? -Nie, powiedział, że wróci... -No właśnie, wróci, ale nie do Ciebie, nawet nie czekaj. -Ten pan uciekł, i zabrał mój skarb! -Co takiego? -Szczęście, a odjeżdżając krzyczał, że nie wróci... -Nie płacz kochanie, "Ci panowie" właśnie tacy są. Nie płacz przez niego, on pochodzi od tej małpy bez uczuć. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ciało i rozum w permanentnej niezgodzie.
Śmiejesz się w głos Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą. Na zmianę ufam i wątpię Chociaż to takie nierozsądne Oddałby jej swój sen swoje oczy... Jest dla niej bardzo dobry mówią... Czego ona jeszcze chce? A ona nic nie chce Uśmiecha się do niego i płacze. Płynę w białej łódce Twoich ramion przez głęboką ciemność...
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
This moment is perfect, please don't go away.
I need you now. ( Ten moment jest idealny,proszę nie odchodź.Potrzebuję Cię teraz.) dużo weny ;*
'nie jesteś moją własnością,ja po prostu mam Ciebie". T. 24.01 Edytowane przez NieidealnaJa Czas edycji: 2010-06-30 o 17:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
oboje wiemy, że nie wszystko można naprawić.
na nic nasze żałosne próby zaczynania od początku. jak człowiek raz rezygnuje z miłości to powinien być konsekwentny. rozumiesz? Nie wiem, jak mam się zachowywać, gdy jestem tak blisko ciebie. Nie wiem, czy potrafię być tak blisko. pragnę Twojej obecności, ale to nie znaczy, że bez Ciebie nie istnieję. sobota jest rezerwowana dla Ciebie. zawsze. bo wtedy się najlepiej o Tobie myśli. znajdź mi miejsce na Ziemi, gdzie bez krępacji wezmę swój ulubiony kubek i będę rozmyślać i nikt i nic nie będzie się dziwić jak można tak długo zatapiać się w swoich myślach. zabierz mnie tam, gdzie ludzie zdają sobie sprawę z tego jak trudno odciąć się od przeszłości i jak wiele ona może dla nas znaczyć .. dziewczynki, jesli ktoras znajdzie czas i chęci, zagłosujcie na mnie, w link w moim podpisie, dziekuje (: ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
oł jea XX.
+ no to peace ! ![]() ludzie podążają za zasadami. dlaczego ? bo się ich boją, proste. ' szczęście to po prostu dobre zdrowie i zła pamięć '
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
witam w XX części ;* *** uniosłam się lekko na łokciach, wspięłam na palce i zaczęłam wychodzić z dna mojej rozpaczy. strach przed cierpieniem jest gorszy od samego cierpienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
XX;*** -
![]() ![]() ![]() ' Próbowałam reanimować moje serce, ale bez Ciebie odmówiło współpracy. ' ' Miłość to znalezienie w sercu drugiej osoby odzwierciedlenia własnej duszy. ' I coś Mojego [być może dodałam to kiedyś jako KarmelowaTruskawka, niestety konto nie działa ![]() ![]() Prawdziwa miłość jest wtedy, kiedy dusza odnajduje w duszy drugiej osoby wspólny kontrapunkt ![]() Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-06-30 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
^ kraadnę kochaane <3
Łaał .;* już XX ; )) szalejemy i oby tak dalej xd mojee ; widzisz ten świat? świat pełen różnych barw aktualnie nie mam do ciebie żadnych nowych pytań a ja kocham te zachody słońca, zawsze oglądałam je z tobą. widzisz te gwiazdy na niebie? to moja miłość - do Ciebie. to że jestem ciągle smutna, nie znaczy że jestem emo, to po prostu niespełniona miłość do niego. nawet moje hasło na gg ma w sobie twoje imie
#17 |
Zakorzenienie
|
impreza
![]() ... ' W moim życiu powstała dziura, której nie wypełnią zakupy ' - Gotowe na wszystko - to wszystko działo się zbyt szybko. miałeś nie odchodzić. robiłam dla Ciebie wszytko co mogłam, wybaczałam, kochałam, prosiłam, rozumiałam. a ty co? n i c . . . ' i ukryjesz wszystko, nawet miłość '
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-06-30 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części ja wolę nie dodawać moich wypocin bo na waszym tle wyglądają blado lecz wasze piękne opisy zapisuję sobie do swojego kajecika.
![]() ![]() No to pijemy na początek ![]() ![]() ![]()
#19 |
Raczkowanie
|
Brawo
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- "NA ZAWSZE zamieszkać w ramionach Twych" |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
wątek mój rówieśnik dwudziecha mu strzeliła ;D
duuuużo weny ![]() * nie zapomnę o Tobie na żadnej nadmorskiej imprezie, pomyślę wraz z każdym łykiem wina przy zachodzie słońca. będę tęsknić. a z racji, że jesteś wyjątkiem od reguły, nasze myśli się spotkają, na pewno.
#21 |
Raczkowanie
|
zaczęła mówić. słowa same płynęły z jej ust.
ona nie wini Ciebie! ona cierpi. utknęła w jednym punkcie i nie potrafi dojść do siebie. nie potrafi zaufać ludziom którzy ją otaczają. nie potrafi zaufać światu. cały czas, bez przerwy jest na granicy paniki. musicie razem przez to przejść. potrzebny jej ktoś, kto zrozumie, to co się stało. - myślałem.. po tym co mówiłaś, że będzie łatwo.. że będzie tak jak kiedyś. - nic już nigdy nie będzie tak jak kiedyś, musisz to zaakceptować. życie idzie do przodu! musisz być gotowa na zmiany! nic w twoim życiu się nie poprawi, jeśli ty nie będziesz tego chciała! a jeśli zechcesz, to nie możesz później rezygnować!
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Przychodzi w życiu moment, kiedy zaczyna do nas dochodzić, że zależy nam na kimś za bardzo. Stanowczo za bardzo. Zbyt przywiązujemy się do danej osoby. Zaczynamy się bać, że po raz kolejny będziemy tego żałować. Wiemy, że nic dobrego z tego nie wyniknie, a konsekwencje które przyjdzie nam ponosić, są niezwykle bolesne. Zaangażowanie się w znajomość i poświęcenie dla drugiej osoby, a czasami nawet oddanie się jej, niesie za sobą wiele ryzyka. Właśnie wtedy nachodzi kulminacyjny moment, kiedy zadajemy sobie pytanie czy warto. Czy te wszystkie nieprzespane noce pełne przemyśleń, są warte związków między ludzkich. Związków pełnym zakłamania i podłości. Wbrew naszemu rozumowi. Według naszego serca. Serca, które jest marnym doradzą. Nie zważającym na późniejsze konsekwencje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
może chociaż raz uda mi sie być na pierwszej stronie. J[FONT="Century Gothic"]ak anioł na niebie.
Bardzo bym chciała żebyś był przy mnie wiecznie. To taka gra miedzy mna a Tobą. "Z grzecznymi chłopcami bierze się ślub, kocha się s****ieli" Zaczynam wierzyć że to zdanie jest prawdą... niestety nadal nie wiem dlaczego? Bądź Proszę bądź ze mną zawsze. Chce Cie mieć przez całą dobę nie tylko nocami. A usta Twoje całują moje. Ty dobrze wiesz , że serce moje dla Ciebie jest. "To wszystko znaczyło tyle co nic, a ja od razu myślałam o miłości..." [/ FONT]
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png Edytowane przez Lolja Czas edycji: 2010-06-30 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
'Spójrz co się stało, co ci pozostało?
Widzisz? już nie kochasz, tylko nienawidzisz Tak bardzo tego chciałeś, teraz masz, lecz przegrałeś' 'Głupcze nie wiesz co się stało? wkradła się w twe serce ukradkiem pycha, co przychodzi przed upadkiem' 'Nie ma gry bez ryzyka' 'To ważne by czasem poczuć się nikim, by zdeptany z chodnikiem usiąść i pomyśleć.' 'gdzie jest Twoje miejsce, gdzie powinieneś iść' 'Po prostu być, iść tam gdzie masz iść. Po prostu być, urzeczywistniać sny. Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.' |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Nie jest moją winą, ze zapominasz o mnie.
Umiem się dzielić, ale Ty zabierasz mi cały tlen? Nie przesadzasz? Oddając Ci serce nie wiedziałam, że potraktujesz je jak balonik z helem. Sama sobie jestem winna. Nikt nie kazał mi się przyzwyczajać do szczęścia. Nikt nie kazał mi Ciebie kochać, aż tak. Patrzysz na niego z daleka, jego uśmiech sprawia ze i Twoja podświadomość promienieje. Pragniesz by był Twój, by choć na chwilę podszedł. Wyobrażasz sobie jak w tym momencie twoje serce bije mocniej. Opowiadasz mu jak przez te lata starałaś się, chciałaś, żeby Cię zauważył. I nagle Twoje plany psuję ktoś. Piękna brunetka, w ślicznej sukience w grochy. Piękna brunetka, która tuli na powitanie 'Twojego chłopaka'. A Ty czujesz się jak po upadku z 20 piętra. Skutecznie wyrwana z marzeń, próbujesz wmawiać sobie, że go nie kochasz. Że jest tylko kolegą z osiedla.. I still love you ♥ Bo z miłością jest jak z dmuchaniem dziurawego balonika. Całkiem b e z s e n s u . To nie Ty, ani nie ja. Cześć, chciałabym się zakochać ze wzajemnością, pomożesz mi ?
#26 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=TiScatteroUnaFoto;2 0375927]
oboje wiemy, że nie wszystko można naprawić.
na nic nasze żałosne próby zaczynania od początku. jak człowiek raz rezygnuje z miłości to powinien być konsekwentny. rozumiesz? rozumiem . xDD bo z Tobą, czy bez Ciebie i tak znajdę swoje miejsce na Ziemi. Bo to nie pierwszy i nie ostatni raz kiedy się na Tobie zawodzę. Ciałem tutaj, a myślami gdzieś bardzo daleko. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Moje niebo Ci otworze wreszcie, tylko gdzie Ty teraz jestes co?!
Bo w życi są takie momenty kiedy nic nie pozostało,nic tylko sie pochlastac po dupie i łocipieĆ w ciszy.. "Pokaże Ci Świat z perspektywy nieba, chcesz?"
#28 |
Zadomowienie
|
wróciłam, mam nadzieję, że się cieszycie
![]() -Puk, puk -Kto tam ? -Miłość -Wyjdź ! Rozkoszuję się Twoją obecnością 'Mogę zaufać Tobie, jej, tamtemu kolesiowi, sprzedawcy, nawet panu od ksero. Mogę zaufać każdemu człowiekowi na ziemi. Ale tylko jeden raz' Dla zakochanej osoby nawet najmniejsza rzecz jest nadzieją 'Podobno miłości nie da się kupić, ale on to zrobił. Kupił ją swoim spojrzeniem, swoim boskim uśmiechem od ucha do ucha, tym zniewalającym zapachem męskich perfum, tym dotykiem, którym przyprawiał ją o dreszcze. Kupił tak po prostu jak lizaka w sklepie' I jedyne co Ci pozostało, to świadomość, że oddychasz tym samym powietrzem co on .. To zabawne, że ktoś może złamać Ci serce, a Ty mimo to wciąż go kochasz, tylko, że tymi połamanymi częściami -Chodź, musimy pielęgnować te durne marzenia ! -One rosną ? -Nie, mała ... One się spełniają ! Weny Wam życzę !
![]()
#29 |
Rozeznanie
|
Witam w XX!:P
Weny! ;* Kolejne " kocham" wysłane przez pomyłke, żal, prawda?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
wspomnienia porwał wiatr. trwać w przekonaniu, że warto marzyć. milion żelków przy tobie wymięka. ' oddycham przez różową słomkę powietrzem zalanym szamponem dla dzieci.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.