|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienie perfumy i pielegnacje The Body Shop!!!
NIEAKTUALNE
Zapach trwały i elegancki ale zdecydowanie znudził mi się(kupować 3 razy pod rzad jedne perfumki to za duzo) Oraz kosmetyki z serii The body shop-casis rose Kosmetyki sa nowe,niedawno kupione. W sklad zestawu wchodza Zel pod prysznic 30 ml balsam do ciala 30 ml mgielka do ciala 100 ml Moge je wymienic razem za kilka rzeczy lub oddzielnie Edytowane przez Tamt Czas edycji: 2010-09-10 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie perfumy i pielegnacje The Body Shop!!!
Uzywam bardzo malo kosmetyków do pielegnacji i makijazu dlatego interesuja mnie głównie perfumy.
Chetnie wymienie sie na i raczej tylko na probki lub odlewki nastepujacych zapachów Chanel- no 5,chance,coco madmoiselle,allure dior-miss dior,hypnotic poison,addict,midnight charm,dune,j'adore armani-sensi white notes,emporio diamonds,armani code Thierry Mugler-angel,alien,Angel Innocent marc jacobs-daisy,lola Calvin Klein-euphoria,nigt obsession,obsession DKNY wszystkie be delicious i black cashmere givenchy-ange ou demon,organza kenzo-flower,jungle elephant Vivienne Westwood, Boudoir EDP versace-crystal noir vera wang-princess,rock princess guci-rush,envy,PH Lancome-hypnose,hypnose senses,miracle Paco Rabanne-ultrawiolet,black xs Guerlain-Insolence,Aqua Allegoria Winter Delice,Shalimar Yves Rocher-Secrets d'Essences, Rose Absolue le Parfum,Secrets d'Essences, Tendre Jasmin EDP Jean Paul Gaultier, Classique YSL, Baby Doll Cacharel, Noa Perle EDP Lolita Lempicka, Midnight EDP cat deluxe Moschino, I Love Love EDT noa charachel amor amor czarna coco Rome Laury Biagotii Etro, Messe de Minuit EDC By Women D&G Estee Lauder, Bali Dream EDP Deep red" Bossa NU |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
może zestaw the body shop za mój tbs oceanus? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1283268934
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie zestaw body shopa
molge zrobic odlewke-masz moze atomizer? dkny delious night
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie zestaw TBS. Mogę zrobić kilka próbek interesujących Cię zapachów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
bluzka, bdb
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Pierre Cardin?
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze Freesię, ale w ogóle nie opłaca mi się wymienić za Pierre Cardin.. i mililitrażowo i cenowo byłabym stratna..
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie zestaw body shopa
molge zrobic odlewke-masz moze atomizer? dkny delious night __________________
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.