|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lolita Lempicka edp na gwałt ;)Nieaktualne - Lolke zakupilam nie mogac sie doczekac ![]() Dziewczyny, jak w temacie - poszukuję Lolity edp ♥ najchętniej z flakonikiem ![]() ![]() Gdyby któraś z Was miała je i chciała się rozstać czekam na info - oddam to ,co w wątku i poszukam poza nim. Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-07-22 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka edp na gwałt ;)
Wiem,że macie poukrywane - oddawać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam jedna flaszeczke malutka 15/30 ale caly czas w negocjacjach
![]() a druga mam w Polsce, sporo jej jest bo chyba z 60/100, ale w Polsce bede dopiero w sierpniu wiec na gwalt to by bynajmniej nie bylo...no i sama bardzo lubie wiec moglabym oddac ale wylacznie za cos co mnie z kapci wyrzuci z zachwytu ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- a w ogole to zazdraszczam ze w ciazy masz zachcianki na perfumy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
a to do gwałtu potrzebna ci Lolita?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam,ze to zwykla Lolka - kiedys wachalam je wszystkie i nigdy mi nie pasowaly, a teraz chyba moja corka wybiera zapachy za mnie ![]() no,ale ja nie mam nic Ci do oddania ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- ![]() gwalt na TZ jak uracze go takimi slodkosciami bedzie wygladal tak: ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
ja na poczatku tez nie moglam, ale ostatnio zaczely sie dziwne rzeczy dziac- moglabym tylko wachac i wachac, smarowac sie i podziwiac... ![]() a ja nie mam pewnie nic co wyrzuca z kapciow;( |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a to jednak o ta Lolite chodzi czy defendue?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze chodzic i o to i o to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a czego kochana szukasz? z zapachow mam jeszcze Hot Couture Givenchy - 40/50 ml,Amor Amor, L'eau par,... mam jakies plyny do kapieli z Aquoliny i balsam czekolada orzechowa- nowe daj znaka czego szukasz: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam ![]() Nic kochana, ja sobie kupie ta Lolke a jak cos fajnego bede miala na wydaniu to sie zglosze do Ciebie i dostane wiecej Lolki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. a różnica między tymi lolkami dla mnie jest taka, że defendue jest nieco lżejsza po prostu, bardziej na lato, mniej przytłaczająca, aczkolwiek ja lubię wszystkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soso, kupilam juz sobie Lolke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() ![]() ps. to może ja Ci jeszcze jakieś zapachowe inspiracje popodsyłam, coo? Wygenerujemy Ci kolejne potrzeby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tu musze na lozeczko i pieluchy oszczedzac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba Ci sie cos w moim watku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.