![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Cienie Guerlain, YSL, MAC i smashbox, Roż Chanel, perfumy, pędzel i inne :)
nieaktualne, zapraszam do nowego wątku
![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-10-04 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Cienie Guerlain, YSL, MAC i smashbox, Roż Chanel, perfumy, pędzel i inne :)
Guerlain cienie kolor nr 380 L’Heure Fumee Duo Liner - dwójki z linerem,ubytek kilka testów
MAC - pojedynczy cień kolor Contrast moze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie Guerlain, YSL, MAC i smashbox, Roż Chanel, perfumy, pędzel i inne :)
niestety w watku nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za
SMASHBOX EYE SHADOW TRIO Glow On -ubytek ok.10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic co bym musiała mieć...
Body Shop już kupiłam. ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
ja po opika
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
fajne masz kosmetyki ale wszystkie którem i wpadly w oko przewyższają wartosciowo opika
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
a masz jeszcze jakies Opi poza wątkiem
![]() ewentualnie jesli podoba Ci się OPI malaga whine lub z fiolet z kolekcj sude (welurowej) to mam to do odstapienia ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może do szminki Shiseido coś dobierzesz i skusisz się na zamianę na:
Alexander Mcqueen My Queen Light Mist edt 40-45 z 50ml, jest kartonik ![]() jeśli lubisz szminki, to mam jeszcze poza wątkiem nowiutką Clarins Joli Rouge nr 710 [satynowy delikatny róż] i lekko maźniętą 717 [piękna ciemniejsza śliwka]; obie w oryginalnych kartonikach... albo --> pojedyncze cienie "kostki lodu", nowa wersja, Estee Lauder w kolorach sea grass, silver ball i sugared almond - tylko maźniete pędzelkiem dla sprawdzenia koloru Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-06-28 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z opików które wymieniłaś to malagę mam a welurkowa kolekcja chyba nie dla mnie ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- u Ciebie ciągle ten olejek - ale musze o nim poczytac bo nie wiem czy bede mogla go uzywac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
LRP to ten do twarzy w wersji lekkiej??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
bardziej interesowałby mnie filtr LRP - kiedy go otworzyłaś i jak oceniłaś zużycie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
filt otworzyłam 2 tygodnie temu (tak jak krem) użyłam ok 15%..
![]() (probowałam robić zdjęcie, ale nie uchwyca tego aparat.. może spróbuje opisac? wiec krem dochodzi do napisu "Laboratorie Dermatolgique) ale od poczatku dochodził dopołowy tego kwadracika pomarańczowgo wiec od nowosci one sa robione takie niepełne) Kupilam go w superpharmie w Złotych w jakies promocji za ee 57zł? Edytowane przez BlackCatnowyprofil Czas edycji: 2010-07-06 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
maczek już wymieniony
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
Chanel Joues Contraste blush 48 Enchanteresse - ubytek niewielki, jest pędzelek, welurek i osłonka plastikowa / tylko na inny róż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej Pola
butki sa nadal aktualne i pilarix tez,interesuje mnie u Ciebie: Guerlain cienie kolor nr 380 L’Heure Fumee Duo Liner - dwójki z linerem,ubytek kilka testów SMASHBOX EYE SHADOW TRIO Glow On -ubytek ok.10% podwójny cien YSL OMBRE SOLO DOUBLE-EFFET kolor 4-MINK BROWN Alexander Mcqueen My Queen Light Mist edt 40-45 z 50ml, jest kartonik Pędzel duży z Douglasa, użyty i wyprany pozdrawiam serdecznie ![]() bardzo zalezy mi na wiekszej wymiance,narazie napisz co proponujesz a ja moze cos jeszcze znajde ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=640850 kosmetyki i ciuchy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post39170241 kozaki Puma Edytowane przez Mary_Q Czas edycji: 2010-07-14 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a krem nuxe tez aktualny?? koszt nowych cieni guerlain to 210 zł nowych ysl okolo 120 perfum 240 nowe smashbox chyba 120zł pedzel kosztował 60zł Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-07-14 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() kremik Nuxe jest nadal aktulany ![]() butki sa warte 230 sa do skorzane buty wewnatrz i na zewnatrz,zamszowe kolor szaro-oliwkowy przywiezione z Wloch,dlugosc wkladki 25,2 cm te zdjecia Ci wystarcza czy chcesz jakies jeszcze? ![]() baaarrdzo mozliwe ale nie obiecuje,ze mam jeszcze jedne wloskie buty ale nie jestem pewna maja wkladke 25 cm ale musze poszperac w kartonach mam jeszcze apteczna pielegnacje do ciala ![]() ![]() odpowiadajmy w Twoim watku dobrze,bo nie lubie skakac
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do butow to sie zastanowie (mam stody roznych dlugosci wiec ciezko mi dopasowac duty niezapinane na paseczki - ale butki sa urocze ![]() pielegnacja apteczna chetnie zawsze ![]() najbardziej pilne: micel avene, peelingi do ciala, zele/oliwki,kremy z filtrem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ok dzisiaj przejrze co mam
![]() rozumiem Cie co do butkow,mam tak samo+to,ze jestem po dyskopatii i ma nacisk na piete ;/ wiec typowe balerinki odpadaja bo sie w nich okropnie mecze ![]() a jaki masz rozmiar? bo to jest z kartonika 40 ale wypada na wieksze 38/39 no to sie zastanow ![]() pamietam,ze napewno mam mleczko Lipikar LRP ,ojej micela avene juz nie mam ![]() moze mam filtry,ale tylko avene i tylko mini ![]() i mam (chociaz ciezko sie z nim rozstac :P) suchy olejek nuxe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.