|
Notka |
|
Makija¿ - pytania do wiza¿ystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wiza¿u, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makija¿u. Masz pytanie? Zadaj je wiza¿ystce. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
![]() 5 sprawdzonych trików...
Wiem, wiem. Wiem, ¿e by³y PODOBNE, ale jednak nie takie same w±tki. Chodzi o to, ¿eby¶cie tu wpisywa³y po 5 trików, które u³atwiaj± Wam w jaki¶ sposób ¿ycie. Pomagajmy sobie nawzajem. Mog± byæ kosmetyczne, ale i nie tylko.
![]() Do dzie³a dziewczyny! Liczê na Was. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Dot.: 5 sprawdzonych trików...
1. Gdy mam paletkê cieni, która siê koñczy b±d¼ podoba mi siê z niej tylko jeden kolor, kruszê ulubiony kolor, sypk± masê wk³adam do specialnej paletki, dolewam zakraplaczem spirytusu spo¿ywczego, owi³am monetê gaz± i dociskam j± to wcze¶niej wymierzanej masy - odstawiam na jaki¶ czas i gotowe.
2. Tak samo robiê gdy pokruszy mi siê puder :P 3. Klucze zawsze mam przywieszone to jakiej¶ zaczepki w torbie lub plecaku, by zawsze wiedzieæ gdzie mogê ich szukaæ, bez potrzeby wysypywania ca³ej torby. 4. Staram siê nie chodziæ spaæ w mokrych w³osach, ¿eby ich ju¿ bardziej nie zniszczyæ :P 5. No i nie wiem... ![]() ![]() Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2010-08-31 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 881
|
Przepraszam, ale nie moge. Przedwczoraj byl nieomal identyczny watek. Czy to naprawde takie przyjemne, zeby zasmiecac forum?
![]() Wpisywanie 5 spawdzonych trikow bez klasyfikacji tego, czego maja dotyczyc wprowadzi tylko niepotrzebny balagan. W pierwszym punkcie napisze o robieniu jajecznicy, a w trzecim o malowaniu paznokci? ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
keep calm and contour on
Wiadomo¶ci: 5 256
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ten w±tek te¿ zostanie zamkniêty/po³±czony z innym wiêc nie zak³adaj kolejnego bo stanie siê z nim to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dobrze by bylo nie zak³adaæ kolejnych, ale co zrobie, skoro na ka¿dym takim w±tku s± ok. 4 - 5 odpowiedzi. bardzo pomocne forum. nie ma co.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 991
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 991
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.