|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GERMANWINGS kto leciał?
Dziewczyny
Potrzebuje informacji na temat germanwings... Jak to jest z odprawą online tam?? Trochę tej polityki nie rozumiem... Kupiłam bilet jakiś czas temu. Nie pamiętam ( !) aby mi sie przy kupowaniu pytali jaki rodzaj odprawy wybieram ( mozliwe, ze wybrałam online, naprawde nie pamietam). Ale miałabym te informację zawartą gdzies w mailu potwierdzającym zakup, prawda? A ja nie mam, więc wnioskuje, że najzwyczajniej w swiecie nie pytali mi sie o typ odprawy. Wtedy pamietam ( hah) pytali mi sie, czy chce sobie wybrac miejsce w samolocie, nie zrobiłam tego, bo to kosztowało chybz z 5 czy 6 e, a mnie to do szczescia nie potrzebne. Wczoraj dostaje maila od germanwings, zebym sie odprawiłą online, bo to tansze o 60%, niz na lotnisku. To oznacza chyba, ze tak czy siak za odprawe musze zaplacic? aaach i przy odprawianiu sie musiałam ( bo inaczej nie poszłabym dalej) wybrac miejsce w samolocie. Wybrałam, bo nie miałam wyjscia. Na koniec pokazała mi sie karta pokladowa gotowa do wydrukowania. i tyle. zadnej informacji na temat ile i gdzie mam zapłacic. O co chodzi? To w koncu musze za to placic, czy nie? Nigdy nie leciałam tą linią, w innych nie spotkałam się z czyms podobnym, dlatego mam nadzieje, ze są tu dziewczyny, ktore wiedzą jak działa to germanwings...
![]() |
#2 |
Buc
|
Dot.: GERMANWINGS kto leciał?
dziwadło, żeby za odprawę płacić.
![]() moim zdaniem wszystko jest okej, zresztą jak nadajesz bagaż to i tak musisz jeszcze raz się odprawić. może dla pewności przedzwoń do nich.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: GERMANWINGS kto leciał?
ale gdzie kupiłaś ten bilet jakis czas temu?w biurze podrózy?czy przez net?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.