|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
...:::Brzydka fryzurka :-(:::...
Mam włosy sięgające ramion (może troszkę dłuższe) i są one moim największym utrapieniem. Po pierwsze może, możecie mi doradzić coś na zwiększenie pusystości włosów ?? A po drugie, zaraz po myciu moje włosy są piękne i błyszczące ale już po kilka godzinach (a szczególnie jak przejdę się po dworze) są brzydkie, oklapnięte i wyglądają jak tłuste. Co mam z nimi zrobić ???
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: ...:::Brzydka fryzurka :-(:::...
nikusia napisał(a):
> Mam włosy sięgające ramion (może troszkę dłuższe) i są one moim największym utrapieniem. Po pierwsze może, możecie mi doradzić coś na zwiększenie pusystości włosów ?? A po drugie, zaraz po myciu moje włosy są piękne i błyszczące ale już po kilka godzinach (a szczególnie jak przejdę się po dworze) są brzydkie, oklapnięte i wyglądają jak tłuste. Co mam z nimi zrobić ??? Przede wszystkim - cięcie. Dobry fryzjer potrafi zdziałać cuda na takich włoskach, chyba moja czupryna jest na to najlepszym dowodem ![]() ![]() Skoro włoski się tak szybko przetłuszczają, myj głowę codziennie szamponem zwiększającym puszystość (znajdziesz coś na KWC). Jeśli są tłuste, nie powinny się szybko wysuszyć, ale pamiętaj o odżywce, bo włosy zamienią się w siano. Odżywka nie powinna obciążać włosów, znajdziesz ją oczywiście na KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: ...:::Brzydka fryzurka :-(:::...
Aaaaa.. i jeszcze jedno, ale to chyba wiesz...jak suszysz włosy, to najlepiej głową w dół lub powiewaj suszarką od dołu i unoś włosy...bo jeśli nie zostaną odpowiednio wysuszone, to nic ich nie podniesie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.