|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cunnilingus- seks oralny nasze problemy
Czy lubicie taką formę seksu oralnego , macie z nią problemy? Jak reagują wasi Tż.
[Żeńskie narządy płciowe mogą być stymulowane za pomocą ust i języka. Znaczną rolę, większą niż w przypadku stosunków waginalnych, może odegrać pieszczenie łechtaczki. Także wargi sromowe oraz wejście do pochwy mogą być bezpośrednio stymulowane podczas seksu oralnego. Poprzez tę formę kontaktów seksualnych wiele kobiet dochodzi do orgazmu z większą łatwością niż ma to miejsce w przypadku klasycznego seksu[3]. Jest to związane z szerokimi możliwościami stymulacji przez partnera oraz z łatwym dostępem do łechtaczki, której pieszczenie dla wielu kobiet jest niezbędne do osiągnięcia orgazmu. Cunnilingus często jest połączony z pieszczotami manualnymi, w tym penetracją za pomocą palców.] Ja osobiście bardzo lubię stymulację łechtaczki za pomocą języka nie toleruję palców ale język oczywiście- często za pomocą takich pieszczot dochodzi u mnie do orgazmu łechtaczkowego . Jak jest u Was?Czy trudno było Wam się przemóc? Ja walczyłam z samą sobą ok 3 miesięcy , miałam obawy związane z zapachem i wyglądem mojej pochwy
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cunnilingus- seks oralny nasze problemy
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...miałaś obawy dotyczące wyglądu i zapachu twojej POCHWY? a co z resztą narządów płciowych? czy może chodziło ci o całość twoich narządów płciowych? Albo moze ich zapachem sie nie przejmujesz? tak tylko pytam...
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wyszukiwarka.
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wątki takie jak ten były...Jest na Intymne-seks wątek poświęcony minetce. Wystarczy poszukać a nie zakładać kolejnego tematu... (znowu) edit: widzę, że Hortencja nawet wkleiła link ![]() Edytowane przez Laetitia89 Czas edycji: 2010-08-31 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja uwielbiam paluszki i mo Tż uwielbia tak sprawiać mi przyjemność a przed minetką to mam opory przed zapachem i smakiem ze sie obrzydzi że cos bedzie nie tak nie wiem już jak mam się prezełąmać może jakaś złotą rade mi podżucicie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
może jakaś złotą rade mi podżucicie?
Tak! Zainwestuj w słownik ortograficzny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Zacznij od gry wstępnej pod prysznicem. Ciepła woda bardzo pobudza wszystkie sfery erogenne.
Jeśli, któraś z Was odczuwa jakiś dyskomfort dotyczący własnej higieny wystarczy przez kilka dni zastosować Clotrimazolum krem 1% (do zakupienia w każdej Aptece bez recepty) i zawsze myć miejsca intymne przeznaczonymi do tego płynami. Ja używam preparatu Ziaji "Intima" o zapachu melona. Powoduje uczucie niesamowitej czystości i świeżości. Do tego bardzo ładnie pachnie - zatem to tylko czysta przyjemność. Bardzo lubię sex oralny, ale nigdy nie zastąpi on jednak pełnego aktu i związanego z nim orgazmu, którego nie można porównywać do tego łechtaczkowego (-:. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
To właśnie Tygrysice lubią najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Poziom otwartości w związku z moim partnerem sprawia, że o zadnych obawach (zapach, smak, wygląd) nie ma mowy. Pieścimy się tak i jest to niezwykle przyjemne. I nie zawsze ograniczamy się tylko do okolic genitalnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.