|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biale buty i co dalej??
Czy zestaw biale buty plus torebka w tym samym kolorze moga pasowac prawie do wszystkiego? Bardzo podobaja mi sie biale buciki na obcasie ale boje sie ze jak je kupie to nie bede mogla w nich chodzic bo nie bede miala ich do czego zalozyc? Moze doradzicie mi cos w tej sprawie lub powiecie co same nosicie do bialych butow, Z gory dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biale buty i co dalej??
Po pierwsze, nie ma juz obowiązku dopasowywania butów do torebki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
najprosciej bedzie jak zalozysz do tego jeansy i jakas jasna bluzeczke, niekoniecznie biala
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Poluje na biale szpilki juz od jakiegos czasu, ale na razie nie udalo mi sie znalezc nic ciekawego. Mysle, ze biale buciki bede pasowac do jasnych, pastelowych kolorow, do bialo-czarnych zestawien, do czerwieni, rozu, turkusu,czekolady. Biale buty + srebrna bizuteria czy torebka ze srebrnymi dodatkami
![]() Nie podoba mi sie gdy ktos zaklad czarne lub ciemne rajsopy do jasnych butow ![]() Kupilas buciki czy sie rozmyslilas? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja zachorowałam ostatnio na białe szpilki i planuję takich zakup, ale też się zastanawiałam czy będę miała je do czego nosić.
Z tego co się zorientowałam są uniwersalne.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Myślę, że białe pasuje do wszystkiego, zależy tylko jakie są te szpilki. Mi bardzo nie podoba się jak dziewczyna ma wysokie obcasy i zakłada do tego jeansy, które normalnie nosi do (płaskich) adidasów. Wtedy te spodnie wyglądają na za krótkie i wogóle tak jakoś smiesznie. Z tego co przeglądam , to dużo jest białych, fajnych bucików ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a czy białe buty pasują do sukienki w kolorze różu??? wybieram się na wesele, i planuje to różowej sukienki kupić biały żakiet i buciki, jak myślicie???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tak do różowej sukienki to tylko rózowe lub białe - ja wolałabym nawet biale buty wtedy i torebeke i inne ewentualne dodatki są w innym kolorze niż sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
Myślę,że biel tak jak czerń pasuje do wielu kolorów,a można nawet powiedzieć,że pasuje do wszystkiego.Wszystko zależy od tego jakie to są buty.Ja np.kupiłam japonki białe z białymi cekinami,które oplizują na różowo i już wiem,że przez ten róż,buty choć białe,do wszystkiego pasować nie będą
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Oto i one
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
o tak! rozowa sukienka, biale butki, bialy zakiecik i torebka. super bedzie to wszystko razem wygladac - pogoda ma sie poprawic wiec na wesele bedzie jak znalazl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
mam nadzieję że się poprawi, wesele za niecałe 3 tygodnie... jest jeszcze trochę czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
POMOCY!
Jutro mam rozpoczęcie roku szkolnego... chciałabym założyć białe szpilki, tylko nie wiem z czym je połaczyć;/ mam szara spódniczke wykonana z takiej siatki(nie wiem co to za materiał, ale jedyna rzecz z jaka mi się kojarzy to firanka, tylko że ten materiał jest bardziej szorstki i mocny) cos w stylu lat 50, spodniczka mini... będzie pasować do białych szpilek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Paulinka0126;217656 41]POMOCY!
Jutro mam rozpoczęcie roku szkolnego... chciałabym założyć białe szpilki, tylko nie wiem z czym je połaczyć;/ mam szara spódniczke wykonana z takiej siatki(nie wiem co to za materiał, ale jedyna rzecz z jaka mi się kojarzy to firanka, tylko że ten materiał jest bardziej szorstki i mocny) cos w stylu lat 50, spodniczka mini... będzie pasować do białych szplek?[QUOTE] Ekhm... Białe szpilki i mini do rozpoczęcie roku? Do jakiej Ty szkoły chodzisz? Sorry, ale zabrzmiało jak marna prowokacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Nie lubię białych pantofli/szpilek, wyjątkiem jest ślub.
Dla mnie takie buty w codziennej stylizacji kojarzą się z kiczem, nic na to nie poradzę. A już tragedią bez kozery są dla mnie białe kozaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.