|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Biale buty i co dalej??
Czy zestaw biale buty plus torebka w tym samym kolorze moga pasowac prawie do wszystkiego? Bardzo podobaja mi sie biale buciki na obcasie ale boje sie ze jak je kupie to nie bede mogla w nich chodzic bo nie bede miala ich do czego zalozyc? Moze doradzicie mi cos w tej sprawie lub powiecie co same nosicie do bialych butow, Z gory dziekuje.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biale buty i co dalej??
Po pierwsze, nie ma juz obowiązku dopasowywania butów do torebki
Oczywiście, można, ale nie TRZEBA. Niewiele jest dodatków, które pasują DO WSZYTSKIEGO, zależy to tez, jakie sa to buty. Biel jest jeszcze całkiem modna, szczególnie w połączeniu z jasną, świeżą zielenią. Na pewno ładnie wygląda też w błękitem. Ponieważ piszesz o butach na obcasie, podejrzewam, ze haratkter bardziej elegancki? To wszystko zalezy od teo, jakie masz ubrania i jaki styl wybierasz najczęściej.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
najprosciej bedzie jak zalozysz do tego jeansy i jakas jasna bluzeczke, niekoniecznie biala
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Poluje na biale szpilki juz od jakiegos czasu, ale na razie nie udalo mi sie znalezc nic ciekawego. Mysle, ze biale buciki bede pasowac do jasnych, pastelowych kolorow, do bialo-czarnych zestawien, do czerwieni, rozu, turkusu,czekolady. Biale buty + srebrna bizuteria czy torebka ze srebrnymi dodatkami
Nie podoba mi sie gdy ktos zaklad czarne lub ciemne rajsopy do jasnych butow Kupilas buciki czy sie rozmyslilas? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zachorowałam ostatnio na białe szpilki i planuję takich zakup, ale też się zastanawiałam czy będę miała je do czego nosić.
Z tego co się zorientowałam są uniwersalne.
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Myślę, że białe pasuje do wszystkiego, zależy tylko jakie są te szpilki. Mi bardzo nie podoba się jak dziewczyna ma wysokie obcasy i zakłada do tego jeansy, które normalnie nosi do (płaskich) adidasów. Wtedy te spodnie wyglądają na za krótkie i wogóle tak jakoś smiesznie. Z tego co przeglądam , to dużo jest białych, fajnych bucików Załączam kilka od Charles David'aPozdrawiam
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
a czy białe buty pasują do sukienki w kolorze różu??? wybieram się na wesele, i planuje to różowej sukienki kupić biały żakiet i buciki, jak myślicie???
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
tak do różowej sukienki to tylko rózowe lub białe - ja wolałabym nawet biale buty wtedy i torebeke i inne ewentualne dodatki są w innym kolorze niż sukienka
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę,że biel tak jak czerń pasuje do wielu kolorów,a można nawet powiedzieć,że pasuje do wszystkiego.Wszystko zależy od tego jakie to są buty.Ja np.kupiłam japonki białe z białymi cekinami,które oplizują na różowo i już wiem,że przez ten róż,buty choć białe,do wszystkiego pasować nie będą
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Oto i one
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za rady
planuje kupić białe sandałki albo np takie kryte z przodu i z odkrytą piętą. do tego biały żakiecik i biała torebka + najprawdopodobniej srebrne dodatki
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
o tak! rozowa sukienka, biale butki, bialy zakiecik i torebka. super bedzie to wszystko razem wygladac - pogoda ma sie poprawic wiec na wesele bedzie jak znalazl
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję że się poprawi, wesele za niecałe 3 tygodnie... jest jeszcze trochę czasu
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
POMOCY!
Jutro mam rozpoczęcie roku szkolnego... chciałabym założyć białe szpilki, tylko nie wiem z czym je połaczyć;/ mam szara spódniczke wykonana z takiej siatki(nie wiem co to za materiał, ale jedyna rzecz z jaka mi się kojarzy to firanka, tylko że ten materiał jest bardziej szorstki i mocny) cos w stylu lat 50, spodniczka mini... będzie pasować do białych szpilek? |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Paulinka0126;217656 41]POMOCY!
Jutro mam rozpoczęcie roku szkolnego... chciałabym założyć białe szpilki, tylko nie wiem z czym je połaczyć;/ mam szara spódniczke wykonana z takiej siatki(nie wiem co to za materiał, ale jedyna rzecz z jaka mi się kojarzy to firanka, tylko że ten materiał jest bardziej szorstki i mocny) cos w stylu lat 50, spodniczka mini... będzie pasować do białych szplek?[QUOTE] Ekhm... Białe szpilki i mini do rozpoczęcie roku? Do jakiej Ty szkoły chodzisz? Sorry, ale zabrzmiało jak marna prowokacja. |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie lubię białych pantofli/szpilek, wyjątkiem jest ślub.
Dla mnie takie buty w codziennej stylizacji kojarzą się z kiczem, nic na to nie poradzę. A już tragedią bez kozery są dla mnie białe kozaki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

Oczywiście, można, ale nie TRZEBA. Niewiele jest dodatków, które pasują DO WSZYTSKIEGO, zależy to tez, jakie sa to buty. Biel jest jeszcze całkiem modna, szczególnie w połączeniu z jasną, świeżą zielenią. Na pewno ładnie wygląda też w błękitem. Ponieważ piszesz o butach na obcasie, podejrzewam, ze haratkter bardziej elegancki? To wszystko zalezy od teo, jakie masz ubrania i jaki styl wybierasz najczęściej.
Załączam kilka od Charles David'a