|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niskie czoło i grube włosy
Chciałam się dowiedzieć jak najlepiej dobrać fryzurę dla osób z grubymi włosami, niskim czołem. Słyszałam że najlepszym sposobem jest grzywka(tylko że ja nie lubie nosić grzywek, czy jest jakis inny sposób).Chciałabym ściąć włosy na krótko ale ludzie mówią mi żebym tego nie robiła bo mam za dużo włosów. Raz miałam ścięte krótko włosy, podobno według opinii innych nie wyglądałam za ciekawie i lepiej jest mi z rozpuszczonymi włosami do ramion tylko że wtedy denerwuje mnie to bo wszystkie włosy "lecą mi do oczu"
Jak mam dobrać fryzurę żeby pasowała do mnie i czułam się w niej wygodnie??? P.S. Jak się ma niskie czoło lepiej nosić włosy zaczesane do tyłu czy rozpuszczne, opadające na twarz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Niskie czoło i grube włosy
ale ciebie wogole nie widac na tym zdjeciu!!
moze masz wyrazniejsze? a co niskiego czola to raczej grzywki nie sa wskazane tzn takie na cale czolo nie...
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Może to będzie wyrażniejsze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja uwazam ze powinnas ujac z objetosci od linii kosci policzkowych do linii szyji, czyli wycieniowac wlosy techika slizgowa czyli fryzjer tnie po linii pionowej, wtedy z dlugosci nie traci sie a wlosy grube ciezkie zyskuja na lekkosci, moze to dziwnie brzmi ale tak jest
![]() tymi fryzurami chce przyblizyc Ci obraz takiego stzryzenia,
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
niske czoło to nie jest wada jesli chcesz to spinaj włosy
a na razie to najmodniesze fryzury to takie przez które oslepniemy w spszyszłosci wiec nie mam nic dla ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.