|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zaproszenie slubne
Witam serdecznie
Chcialbym rozpoczac moja przygode ze scrapem ![]() Co potrzebowalabym i gdzie moglabym to kupic ![]() Bardzo dziekuje za wszelakie wskazówki. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaproszenie slubne
Papier, maszynka do wytłaczania, płytka do wytłaczania, dziurkacze w kształcie kwiatka i listków, dziurkacz brzegowy, koronka, klej.
Lista sklepów scrapowych jest podpięta na górze listy wątków - tam znajdziesz wszystkie sklepy w których można kupić takie "narzędzia"
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2013-02-13 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witam. Jestem raczkująca, ale może trochę pomogę
![]() Papier wizytówkowy- najlepiej kupić przez neta, bo wyjdzie taniej (u mnie w papierniczym za 25arkuszy zawołali mi 25zł...) Dziurkacze ozdobne, brzegowe, narożnikowe... w dobrych papierniczych i przez internet- mega wybór. Ten papier w kratkę jest chyba wytłaczany jakąś specjalną maszynką (ale to droga sprawa ![]() Wstążka (pewnie 6mm), koronka do kupienia w pasmanterii (chociaż wstążkę kupisz za ok. 2zł za 32m na all ![]() No i wiedza z forum, którą mogę się podzielić- zamiast papierów można ładną tapetę użyć. Dobrze sprawdzają się nożyczki dekoracyjne. Najlepszy klej to Magic. Ewentualnie możesz poszukać gotowych skrapków wyciętych dziurkaczami do kupienia na all widziała, albo poprosić na wizażu, może któraś zajmująca się "papierkami" Ci coś wyśle. (zawsze możesz zapisać się do wymiany pudełkowej organizowanej na forum ![]() Chyba wszystko ![]() ![]()
![]() |
#4 |
CraftMod
|
Chyba już wszystko zostało napisane, ja dodam tylko, że ten wytłaczany papier można zrobić karbownicą do papieru, na początek dobra sprawa niż inwestycja w droższą maszynkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
tutaj zdj zaproszenia ślubnego
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.