|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Krakow / Katowice sklep z fotelikami samochodowymi?
Witajcie drogie Mamy,
Doradzcie mi prosze gdzie w Katowicach albo Krakowie jest sklep z najlepszym wyborem fotelikow dla maluchow... Dziekuje z gory ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakow / Katowice sklep z fotelikami samochodowymi?
Jeśli chodzi o Katowice to chyba najlepszy wybór jest w sklepie Fido, w centrum handlowym Belg ( osiedle Paderewskiego) i Dziecięcy Ekspert na Załężu, niedaleko targowiska, obok salonu samochodowego. Zresztą oba sklepy mają swoje strony internetowe więc możesz wrzucić w wyszukiwarkę i znajdziesz dokładne adresy
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki wielkie Brombusiu!
Zastanawiamy sie czy nie kupic fotelika tutaj i wziac go z nami do Emiratow... tam jest taki kiepski wybor czegokolwiek.... Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
W Krakowie spory wybór masz przede wszystkim w entliczku, są 3 sklepy /ul. Wyki, Dobrego Pasterza i Wtysłouchów/ adresy http://www.entliczek.pl/
nie wiem jak jest w kolorino na ul. Wielickiej, bo nie byłam, foteliki mają również w Miki na ul. Wielickiej, ale chyba niewielki wybór |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
w Krakowie mogę polecić sklep Bajka na Teligi
superowa obsługa - Pan sam nam wynosił foteliki na zewnątrz i sprawdzaliśmy jak się trzyma na kanapie bo niestety nie każdy model trzymał się tak jak powinien
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Entliczek owszem, natomiast Miki miał sporo wyższe ceny-nie wiem jak teraz bo moje dziecię już spore... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.