![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zadbane ubrania w rozmiarach S-L,prostownica do włosów, oryginalna biżu
nieaktualny
zapraszam do nowego -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478463 pare zasad: -wysyłam poleconym ekonomicznym, chyba ze bedziesz nalegac na piorytet -zostałam oszukana przez 2 osoby (oposy2 i Nataljaaa) więc nie bede wysyłać pierwsza, wysyłamy równocześnie gdy liczba Twoich jest zbliżona do mojej -rzeczy wysyłam uprane, prasuje czasami, jeśli Ci na tym zalezy poinformuj mnie o tym SUPER KURTKA HOUSE W BŁĘKITNYM KOLORKU
ROZMIAR Z METKI m dla zainteresowanych dodatkowe zdjecia i wymiary, stan db- poniewaz nie ma żadnego kontaktu z werką i najwidoczniej nie doczekam sie ustalanej z nia wymiany kurtka znow jest na wymiane, zapraszam ![]() Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-10-29 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zadbane ubrania w rozmiarach S-L,prostownica do włosów, oryginalna biżu
ciemnogranatowe jeansy
rozmiar z metki 29 to typowe biodrowy, oddaje bo dla mnie sa za nisko wykrojone i zle sie w takich czuje długośc ok.96 cm szerokosc 38 cm (material jest z tych rozcciagliwych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeansy rurki
te jasne przetarcia sa ozywiscie wykonane fabrycznie, nie to ze spodnie sa jakies znoszone są one w bardzo dobrym stanie, były niewiele używane przeze mnie rozmiar z metki 28 szerokosc 38cm długość ok.96 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 26 LIPCA
świetna czarna spódniczka stan idealny firma H&M rozmiar z metki 38 plamki to wina aparatu oddam tlkyo za coś super lub kilka rzeczy Długość ok.57 cm Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-27 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ciemnozielona marynarka/katanka
stan bdb rozmiar z metki 38 rękawy sa wykonczone takimi jakby sciagaczami materialowymi ktore mozna fajnie wywinac posiada minimalne zmechacenia na tych 'sciagaczach' ale jelsi sie je wywinie na takie mankiety to juz tego nei widac, poza tym mysle ze mozna to usunac maszynka w rzeczywistosci kolory takie jak na 3ciej i 5tej fotce Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-10-16 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
soczyście zielona bluza z ciekawymi wzorkami
długość 60 cm szerokosc pod pachami ok.40 cm rozmiar z metki M firma bjorkvin białe okulary muchy stan bdb Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-21 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jasnozielona bluza
długość52 cm szerokość pod pachami 40cm stan bdb rozmiar z metki xs ale wg mnie lepiej wygladac bedzie na wiekszych rozmiarach (zdjecie na osobce o rozmiarze M/L ) kolor jak na ostatnim zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szara bluza w czarne kropki
długość ok.52 cm metka została wycieta bo drapała ale z tego co pamietam jest to firma DIVIDED stan bdb Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-21 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niebiesko biała bluza
kangurka ze ściągaczem na dole firma only, stan bdb rozmiar z metki M dlugość ok.55,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1 - > śliczna błękitna bluzeczka z krówką
oddaje bo na mnie już za mała ![]() z metki m ale wg mnie to s dla chetnych dokladnie zmierze 2,3 -> polo w paseczki DOKŁADKA 24 LIPCA czerowna bluzka na ramiączkach w białe groszki stan idealny-nie ma, wymiana z redo92 Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-30 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
piękna koszula w soczystym malinowym kolorze
rozmiar wg mnie to S/M dokładnie nie pamietam, bo moja mama wycięła metkę, firma chyba H&M długość - 60 cm DOKŁADKA 26 LIPCA żółta koszula
firma ONLY rozmiar z metki XS stan bdb długośc całkowita ok 52 cm Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-26 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
brązowa duża pojemna torba
w środku panterka ma kilka małych wad o ktorych od razu informuje aby nie bylo pozniej jakichs niedomowien posiada malutkie przetarcie na spodzie torby i na rączce (dwa ostatnie zdjecia pokazuja uszczerbki) ale zapewniam was ze tego nie widac przy noszeniu-nie ma, wymiana z wisniowysad +brązowe bolerko Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-24 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1,2 -> niedostępny
3,4,5 sweterek w czarno czerwone paski na ramieniu zpainany na małe czarne guziczki stan bdb firma DIVIDED by H&M rozmiar z metki 40 wg mnie to S/M długość ok.52 cm szerokosc pod pachami 40 cm 5,6 -> śliczny, rozpinany jasnozielony sweterek mozna brac, yasminuum sie rozmyslila Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-08-23 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tuniczka czerwona w białe kropeczki
stan bdb firma ginatricot rozmiar z metki M długość ok.66 cm posiada bufki na rekawach - nie ma , wyamian z redo92 dokładka (24 lipec) biała w czerowne paseczki firma H&M - nie ma wymiana z redo92 dokładka (31 lipiec) czarna tunika stan bdb plamki to wina aparatu Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-30 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1-5 spódniczka mini, rozmiar z metki 36, firma H&M
6-8 beżowa spódniczka mini wykończona falbanką, uszyta na zamowienie, wiec nie jest zadnej znanej firmy rozmiar jak powyzej chociaz to bardziej biodrówa Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-21 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka w pasiaki w bardzo ładnych pastelowych kolorkach
(na zdjęciach te kolory wyszły jakieś taie wyblakłe, w rzeczywistości takie nie są) bluzeczka w stanie bdb, rozmiar z metki S ale ona rozciagliwa jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
sukienka/tunika
zalezy jak na kogo ;p (zdjecia były robione na mnie, a mam 170 cm wzrostu) stan bdb, była ubrana tylko raz rozmiar z metki to xl/xxl ale to błąd wymiary na ostatnim zdjęciu UWAGA! Prosze się aż tak tymi wymiarami ne sugerować, kiecka jest rozciągliwa inaczej sama bym w nią w życiu nie weszła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1,2-> zwykła szara bluzka z długim rękawem rozmiar z metki XS długośc ok.51 cm 3,4,5, -> zwykła biała koszulka długośc ok.56,5 cm firma ginatricot rozmiar z metki S 6,7 -> brązowo zielona bluzka na ramiączkach firma vero moda rozmiar z metki M ramiączka regulowane długosc ok 56 cm Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-21 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
tą bluzczke oddam tlyko za cos naprawde fajnego bo uwielbiam ja
oddaje tylko dlatego ze juz na mnie za mała ![]() DOKŁADKA (20.09.10.)
kolczyki babeczki więcej wzorów znajdziecie w moim wątku z biżu (link w podpisie) Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-09-20 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zielona bluzeczka z krótkim rękawem
delikatne bufki na rękawkach rozmiar chyba uniwersalny długość ok.50cm szerokosc pod pachami 38 cm ma śliczne wyszywane kwiatuszki na jednym rekawku i z przodu Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-08-15 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1,2,3 - > różowo-biała 2 w 1 długość-45cm szerokośc od pachy do pachy-36cm 4,5 -> niedostępna
Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-08-23 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1,2,3 - >Błękitna bluzka + bolerko z haftowanymi kwiatkami Stan bardzo dobry Rozmiar M w rzeczywistości kolor intensywniejszy błekit, jak na 3 fotce 4,5 -> kolejna bluzka + bolerko w kolorach bordowo-białych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1-3
beżowe bolerko z falbankami bardzo dobry stan 4-7 stan bdb firma vero moda rozmiar z metki: M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1-3
szara bokserka, firma H&M, rozmiar z metki 36-38 długość 54,5 cm szer.34cm (na fotce wyglada nieciekawie bo za mała na mnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1->sukienka w kwiaty
firmy only bardzo dobry stan rozmiar l 2,3 -> czerwona sukienka w krate z motywem kwiatowym dla chetnych wymiary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1,2,3 -> zielona sukienka w kwiaty
długość całkowita 82 cm szeorkosc w biuscie ok 36cm rozmiar z metki S z tyłu jest na gumce wiec moze sie rozciagnac na wiekszy w razie potrzeby ,4,5,6 -> czarna sukienka siega mi do kolanka (mam 170cm) 7-> śliczna sukienka w łączke jak ktos bedzie zainteresowany którąż z tych sukienek moge zrobic dodatkowe zdjecia i podac wymiary Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-08-17 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
1-3
elegancka, ażurkowa biała bluzka z żabotem i kokardkami z przodu długośc około 50 cm szerokosc od pachy do pachy- 40 cm rozmiar z metki 40 bluzeczka składa sie z dwoch wartsw jedna gładka biała a na to delikatna koronka rekawy sa tlyko z koronki dlatego efekt jest taki ze przesituje skora starałam sie to uchwycic na zdjeicu , mam nadzieje ze oddałam o co chodziło 4-5 bluzka na ramiaczkach z koronka długość 52 cm rozmiar z metki M 6-7 i jeszcze jedna biała firma H&M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1,2
Bluzka zakładana na szyje Stan bardzo dobry, kolorki takie jak na drugim zdjęciu Firma H&M Rozmiar z metki '170' 3,4 biała w czarne paseczki, zakładana na szyje 5,6 opis później |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.