|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy można zamienić bilet TLK na Regio?
Witam! Mam kupiony na czwartek na 15:40 bilet TLK, ale okazało się, że mogę pojechać pojechać pociągiem Regio o 14:40. Pytanie brzmi: Czy w czwartek o 14:20 będę mogła zamienić bilet TLK na Regio? Ile procent Pani w kasie potrąci mi za niewykorzystany bilet? Zależy mi na zwrocie, gdyż ceny znacząco się różnią i mogłabym trochę zaoszczędzić pieniędzy. Za każdą odpowiedź bardzo dziękuję.
Paulina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy można zamienić bilet TLK na Regio?
zamienić nie wiem czy da radę, raczej po prostu zwracasz bilet a potem kupujesz nowy. tu masz wyjaśnione ile zabiorą:
http://intercity.pl/pl/site/niezbedn...u-biletow.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tylko zwrot i kupienie biletu na Regio. 3 lata temu potrącili mi 10% przy zwrocie, nie wiem czy to aktualne dane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Sprawa rozwiązała się tak:
Poszłam do kasy i zapytałam Panią, czy można zmienić bilet TLK na Regio. Pani wzięła mój bilet, trochę myślała, trochę sprawdzała. Powiedziała, że można zamienić i nie będzie potrącenia(!), bo te dwie spółki mają coś tam podpisane. Zdziwiłam się(zamieniłam około 1 godziny przed odjazdem pociągu TLK), ale rzeczywiście Pani zwróciła mi różnicę w cenie bez potrącenia. Tamten bilet Pani z kasy zabrała i musiałam się podpisać obok pieczątki, w zamian dostałam drugi. Edytowane przez pht5 Czas edycji: 2014-04-21 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.