|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wymian: Bluzka,cekiny, pierścionek, kolczyki, naszyjnik, wisiorek
Czarna bluzeczka, wiązana z tylu, ozdobiona srebrnymi cekinami. Rozmiar M/L
************************* ************************* ************* Mam do zaoferowania biżuterie: srebrny pierścionek (rozm. 14), dwie pary kolczyków, naszyjnik (Avon), srebrny pierścionek(był skracany) aktualny rozmiar 14,srebrny wisiorek, srebrny komplet biżuterii z drobnymi cyrkoniami. Edytowane przez Pauli69 Czas edycji: 2010-09-29 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bluzka,cekiny
hej, widze ze juz kolejny Twoj watek, wszystkie ciuchy i inne rzeczy wrzucaj w jednym watku, nie mozna miec wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za tę bluzeczkę?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bluzka,cekiny, korale drewniane, szkatułki,bransoletka,kol czyki
Mam do zaoferowania komplet dwóch skrzyneczek na biżuterie, oraz dwa komplety korali drewnianych i dwie bransoletki drewniane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bluzka,cekiny,sukienka, baletki, tunika,bombka
Mam na wymiane: sukienkę Atmosphere, rozm.:12/40.
Spódniczka bombka, Atmoshere, rozm.:40. Czarne spodnie, Awear, rozm.: 8. Niebieski sweterek. Baletki czarne w białe kropki, rozm. 38. Tunika, srebrno, różowo, czarna, ze śliskiego materiału, rozm.:s/m. Wiecej zdjęć mogę przesłać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bluzka,cekiny, tankini, satynowa bluzeczka
Tankini w kolorze czarnym wykończone błękitną lamówką z efektownym marszczeniem na biuście oraz błękitna kokardka.
Od wewnętrznej strony posiada dychający materiał podtrzymujący biust Bluzeczka jest doskonale skrojona z podcięciami, staniczek miękki bez usztywnień - podwójny szew pod piersiami spełnia rolę jakby fiszbiny. Podszyty dzianiną. Ramiączka są regulowane i posiadają 3 sposoby zapinania: na szyi oraz z tyłu bluzeczki na prosto i na krzyż. Z tyłu odkryte plecy. Materiał jest bardzo elastyczny a jednocześnie ładnie modeluje sylwetkę. Majteczki posiadają ozdobny szeroki pas, który wedle uznania mozna zawinąc. *skład: 95% poliester 5% lycra *Miseczka C *Rozmiar L/XL (wypada mniejszy) Czarna satynowa bluzeczka, bardzo elegancja i seksowna. Posiada delikatne, cienkie i regulowane ramiączka. Pod biustem znajduje sie tasiemka oraz kokardka. Bluzka jest dosyć długa ale można ją podwinąć albo puścić luzem. Materiał bardzo ładnie sie układa. Rozmiar to 42.Jednak ja nosze rozmiar 38 i tez była dobra. Bluzka jest luźna, wiec praktycznie to rozmiar uniwersalny. Firma Atmosphere. Bluzeczka praktycznie nowa, była raz przymierzana. Delikatna satyna, mieniąca się w świetle, urocze marszczenie z tylu i kokardka pod biustem ładnie go podkreślająca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Wymianka: bluzka bez pleców, biustonosz, gorset, bluza,pas do pończoch
1. Żółta bluzka w złote motylki, rozmiar L
2.Bluzka bez pleców wiązana z tyłu. 3.bluzka na ramiączkach, z elementami koronki na plecach, rozm.M 4.czarna z dużym dekoltem bluzka, długi rekaw, marszczona po bokach,rozm.12 5.różowym gorset w czarne kwiatki,80C, z tylu leciutko ubrodzony, 6.stanik kremowo rozowy, śliczny, cały z koronki,plecione ramiączka z kokardkami.rozm.D, 7.stanik brazowy 75 B 8.bluzka wiazana na jednym ramieniu, drogie ozdobione srebrna klamerka w jednym miejscu delikatnie zaciagniety material,wiazana z boku,River Island, rozm 10 9.dwie pary spodenek z reportera, rozm M 10.pas do ponczoch,satynowy, z kremowej koronki i z malym guziczkiem z przydu.66-71cm 11.czarna blyzka, tyl z czarno srebrnej koronki, przezroczysty, z przodu jest na szyta na nieprzeswitujacy material.dwie niewielkie dziurki na dole w koronce, niewidoczne mozna delikatnie zszyc. 12.bluzeczka w paski, Butik, lekkie przebarwienia pod pachami, rozm.S 13. bluzka bez pleców.golddigga, rozm. M, wypada wieksza, wiazana na szyi. 14.bluzka z krotkim rekawkiem, rozm. S/M, lekko marszczona przy dekoldzie moge przesąłc wiecej zdjec na email ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualny!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.