|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
palette :(
Mam pytanie do dziewczyn, które stosowały szampon koloryzujący palette na 24 mycia. Czy on się kiedykolwiek całkowicie spłucze? Dawno temu zafundowałam sobie na głowie złoty kasztan. Kolor był ładny, ale do tej pory mam rudawe refleksy... a bardzo chciałabym mieć znów mój chłodnawy odcień włosów.. Czy da się coś z tym zrobić??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: palette :(
No nie wiem - ja miałam kilka doświadczeń z szamponami PAlette - żaden się nie zmył
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
No ja nie wiem, ja ilez razy uzywalam palette i nigdy nie bylo takiego problemu. Fakt, moze na zniszczonych wlosach ten szampon wnika jakos glebiej w strukture wlosa, i dlatego zostaje tak dlugo..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To może zafarbuj tak samo, tylko w kolorze bardzo zbliżonym do Twojego naturalnego? I w chłodnym kolorze... to nawet, jak powoli zacznie Ci schodzić, to nie będzie to w ogóle widoczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja mam pecha do palett-nie wychodzi na mnie.Jednej mojej kolezance(ma wlosy bardzo jasny blond polozyla sobie szampon palette ciemny blond -wyszedl jej czarny)Jesli masz ciemne wlosy sprawa jest prosta idz do fryzjera niech te wlosy ,,rude'' wybeierze i pokryje farba w twoim naturalnym koloze,albo sprobuj sama pojechac farba w naturalnym odcieniu po calosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.