|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rude, czerwone w³osy
mam male pytanie a propos koloru wlosow. otoz bardzo chce pofarbowac wlosy na kolor delikatnie czerwony. i tu moje pytanie: czy takie rudosci i czerwienie pasuja do bladej cery i szaro- niebieskich oczu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 914
|
Re: rude, czerwone w³osy
Wiesz co, nie jestem specjalistk± ale wydaje mi sie,¿e to zale¿y od odcienia jaki wybierzesz. Ja te¿ mam w³osy wpadaj±ce w czerwieñ, ale mam ciemn± karnacje i ciep³e odcienie g³ebokiej czerwieni mi pasuj±.
Najlepiej by by³o jak by¶ wklei³a zdjêcie, albo chociarz podaj jakim typem kolorystycznym jeste¶ to na pewno wiele u³atwi. Ale generalnie to Jesieni± pasuj± czerwone refleksy, a inne typy kolorystczyne wygl±daj± w nich po prostu niekorzystnie. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 101
|
Ja mam jasn± cerê i zielone oczêta. Kiedy¶ zaszala³am i zrobi³am sobie rubinowe w³oski. Wygl±da³am, delikatnie mówi±c, fatalnie. Gorzej by³o pó¿niej gdy chcia³am wróciæ do mojego koloru (ciemny blond)i powsta³o co¶ grejfrutowego. Nie mówi±c o odrostach. Zastanów siê trzy razy czerwieñ d³ucho wychodzi z w³osów.
dalida napisa³(a): > mam male pytanie a propos koloru wlosow. otoz bardzo chce pofarbowac wlosy na kolor delikatnie czerwony. i tu moje pytanie: czy takie rudosci i czerwienie pasuja do bladej cery i szaro- niebieskich oczu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 452
|
prze¶lij swoje zdjêcie- bo tak cie¿ko doradzic
![]() czekamy pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.