rude, czerwone w³osy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2005-04-02, 13:56   #1
dalida
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 75
GG do dalida

rude, czerwone w³osy

mam male pytanie a propos koloru wlosow. otoz bardzo chce pofarbowac wlosy na kolor delikatnie czerwony. i tu moje pytanie: czy takie rudosci i czerwienie pasuja do bladej cery i szaro- niebieskich oczu ?
dalida jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-04-04, 21:11   #2
KOKAINA
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 914
Re: rude, czerwone w³osy

Wiesz co, nie jestem specjalistk± ale wydaje mi sie,¿e to zale¿y od odcienia jaki wybierzesz. Ja te¿ mam w³osy wpadaj±ce w czerwieñ, ale mam ciemn± karnacje i ciep³e odcienie g³ebokiej czerwieni mi pasuj±.
Najlepiej by by³o jak by¶ wklei³a zdjêcie, albo chociarz podaj jakim typem kolorystycznym jeste¶ to na pewno wiele u³atwi. Ale generalnie to Jesieni± pasuj± czerwone refleksy, a inne typy kolorystczyne wygl±daj± w nich po prostu niekorzystnie. Pozdrawiam
KOKAINA jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-04-05, 17:52   #3
Dobra_Wilczyca
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 101

Ja mam jasn± cerê i zielone oczêta. Kiedy¶ zaszala³am i zrobi³am sobie rubinowe w³oski. Wygl±da³am, delikatnie mówi±c, fatalnie. Gorzej by³o pó¿niej gdy chcia³am wróciæ do mojego koloru (ciemny blond)i powsta³o co¶ grejfrutowego. Nie mówi±c o odrostach. Zastanów siê trzy razy czerwieñ d³ucho wychodzi z w³osów.
dalida napisa³(a):
> mam male pytanie a propos koloru wlosow. otoz bardzo chce pofarbowac wlosy na kolor delikatnie czerwony. i tu moje pytanie: czy takie rudosci i czerwienie pasuja do bladej cery i szaro- niebieskich oczu ?
Dobra_Wilczyca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-04-06, 11:14   #4
Sam
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 452

prze¶lij swoje zdjêcie- bo tak cie¿ko doradzic
czekamy
pzdr
sam
Sam jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.