|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Puste palety, cienie, podkłady
Uwaga wymiankowe Dziewczyny
![]() Wymienie: -7 pustych paletek INGLOT pro 3, -kilka paletek Avon z poczwórnymi cieniami, 1 PALETA SMOKEY EYES [ZDJECIE 3] - zdjecie z sieci ale wygladaja identycznie uzyta 2-3 razy, 2 PALETA THAITAN TURQUOISE[ZDJECIE 4] - zdjecie z sieci ale wyglada identycznie, uzyta 2-3 razy -pojedyncze cienie Avon- właściwie podwójny COLORTREND kolor SNOW STORM [ZDJECIE 7] zuzyte ok. 10% i oriflame(zdjecia z sieci) kolor Deep Denim [ZDJECIE 1] i Velvet Green[ZDJECIE 6] , obydwa uzyte 1 lub 2 razy -nowe kulki BRĄZUJĄCE Avon, -nowa czarna kontorowka Avon bez kartonika, NOWA -kontorowka szara Avon uzyta 2 razy, -podklad w kompakcie Avon, kolor natural beige, uzyty 5 razy- [ZDJECIE 8] -podklad Avon personal march kolor medium/deep nowy, z granulkami, sprawdzony jedynie kolor -podklad Maybelline pure mineral - zuzyte 1/3 kolor 005 light beige -roz do policzkow Lsnienie Euphora kolor 631 uzyty 2-3 razy [ZDJECIE 9]- -rozświetlacz trio Oriflame Reval kit- zdjecie z neta, uzyty 2-3 razy [ZDJECIE 3] -cień sypki Virtual Magic Shine nr 62, biały lśniący NOWY -cień liftingujący Avon Anew, opakowanie jak błyszczyk z pędzelkiem, kolor BARE, cielisty użyty 1 raz * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * -nowa mgielka Avon truskawkowa NOWA -nowa mgielka Avon wisnia + galka muszkatołowa NOWA -używana mgiełka Avon mandarynka+ aloes - zużycie ok 55% [ZDJECIE 10] -używany balsam do ciała Avon truskawkowy- zużyty ok. 50% [ZDJECIE 10] -nowy krem solutions Avon na dzien age result NOWY -nowy krem solutions Avon na dzien nawilzajacy - otwarty, uzyty 1 raz (27 czerwca b.r.) -nowy balsam do ciala Avon skin so soft rozowy NOWY -nowa maska detoksykująca do ciała Avon planet spa z minerałami morza martwego NOWA -Avon Advance Techniques utrwalający spray dodający włosom objętości- użyty 1 raz. Nie wymieniam się na ciuchy! Interesują mnie jedynie kosmetyki!
Edytowane przez chlorofilek Czas edycji: 2010-10-17 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puste palety, cienie, podkłady
cos u mnie za *nowe kulki brazujace Avon https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kilka paletek Avon z poczwórnymi cieniami,
-pojedyncze cienie Avon i oriflame, a jakie masz kolory tych cieni ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja po perełki Avon ustawiam się w kolejce i chciałam zapytać któe paletki poczwornych cieni Avon masz, ew jakie kolory pojedynczych avonu
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-kilka paletek Avon z poczwórnymi cieniami -jedną z nich!! -pojedyncze cienie Avon-jakieś brązy jeśli masz -podklad Avon personal march olor medium nowy, sprawdzony jedynie kolor -roz do policzkow Lsnienie Euphora kolor 631 uzyty 2-3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kuleczki brązujące i paletki inglot?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za -nowa maska detoksykująca do ciała Avon planet spa z minerałami morza martwego + 2 paletki inglota
odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Swietny Avatar!
![]() Puste trojaczki Inglota mnie interesuja! ![]() ![]() (to te okragle, czy nowe, prostokatne?? Zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
2 pustych paletek INGLOT pro 3, -kilka paletek Avon z poczwórnymi cieniami, <---zależy jakie odcienie -pojedyncze cienie Avon i oriflame, <---zależy jakie odcienie -roz do policzkow Lsnienie Euphora kolor 631 uzyty 2-3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
O, no to super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
-roz do policzkow Lsnienie Euphora kolor 631 uzyty 2-3 razy -rozświetlacz trio Oriflame Reval kit nowa mgielka Avon truskawkowa -używana mgiełka Avon mandarynka+ aloes - zużycie ok 55% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok, a co mogłabyś za te dwie rzeczy oddać konkretnie? poczekałabym na zdjęcia..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
cos u mnie za: -nowa mgielka Avon truskawkowa -nowa mgielka Avon wisnia + galka muszkatołowa -używana mgiełka Avon mandarynka+ aloes - zużycie ok 55% ?? oddam wiele za te mgielki ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, obejrzałam sobie zdjęcia i jednak chciałabym zamiast tantych rzeczy to podkład w kompakci ze zdjęcia 2 i cienie ze zdjęcia 5 a także róż.. dobierzesz coś do żelu i tuszu?
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- właściwie ten : -podklad Avon personal march kolor medium też mi się podoba, który jest jasniejszy? ten w kompakcie czy w płynie? i dokąd mają daty wazności albo produkcji? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cień Velvet Green
nowa mgielka Avon wisnia + galka muszkatołowa kontorowka szara Avon uzyta 2 razy, Coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, niestety za eyelinera nic nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
hejla!
![]() znajdziesz coś u mnie za mgiełki truskawkową i wiśniową? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20779823 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454054
nowa czarna kontorowka Avon bez kartonika nowy balsam do ciala Avon skin so soft rozowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
znajdziesz coś u mnie za Maybelline pure liquid?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=468991 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za maske detoksykujaca avon??
odpisz proszę u mnie kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467649 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.