|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szkolenie z henny
Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale może mi poradzicie coś. Skończyłam wizaż i chciałabym zrobić sobie jakieś szkolenie jeszcze - bardzo przydałoby mi się np. robienie henny. Są jakieś kursy żeby się nauczyć henny? Jeszcze myślałam o jakiejś stylizacji fryzur. Oglądalam na tvn warszawa taki program i laska przygototwywala się do ślubu, zaprosiła na próbny wizażystkę, a ona jej robiła makijaż i fryzurę. Fajna sprawa, dwa w jednym i wiadomo, że dopasowane. A jak jeszcze klientce henne bym zrobiła, wyregulowała brwi? To chyba dobry pomysł? Znacie jakieś takie kursy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: szkolenie z henny
henna brwi rzęsy to jest w kursach kosmetycznych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Henna jest zazwyczaj w kursach kosmetycznych, ale jak dziewczyna nie chce kursu kosmetycznego to nie rozumiem co to za odpowiedź. Napisała, że zależy jej na hennie. Ja mialam henne na kursie wizażu. Ale w szkole select, do której chodziłam można zrobić dodatkowo (trwa 1 dzień) kurs depilacji, a w nim też jest henna więc mam i kurs henny. kottoja masz dobry pomysł - uważam, ze coraz popularniejsza jest wszechstronność, wizażystka potrafi i fryzurę podpowiedzieć, i kolory dobrać no i regulacja brwi, henna. Ja jeszcze robię depilację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Altanka, posłuchałam Twojej rady i zapisałam się na szkolenie z depilacji i henny. Było super, dużo modelek, dużo praktyki, nie spodziewałam się, że bedzie aż taki poziom. Teraz postanowiłam, że zapiszę się też na nitkowanie - to jakiś nowy sposób depilacji, też w szkole select. Będę się rozwijać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.