|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dlaczego jestem tak tradycyjna w łóżku?
Witam was
![]() Moim hmm 'problemem' jest to że w łóżku lubię 'tradycyjność'? Wszędzie czytamy o tym że potrzebne są ekskrementy itd. ale ja poprostu nie widzę w tym żadnej frajdy. Nie powiem brałam udział w trójkącie(2 mężczyzn i ja) taka była moja fantazja i gdy oglądam sobie filmik podnieca mnie to ale gdy sama brałam w tym udział w żaden sposób mnie to nie rajcowało. Wiem że każdy mężczyzna lubi 'loda' ale cholera ja się nie umiem przełamać i znaleźć w tym przyjemności robiłam to już nie raz ale tylko ze względu że oni chcieli bo dla mnie to żadna przyjemność. Dlatego gdy już dochodzi do stosunku zawsze czuję się beznadziejną kochanką i że mężczyźni są mną zawiedzeni ponieważ nie chwaląc się jestem atrakcyjną kobietą i na brak wielbicieli nie nalegam. Oni zazwyczaj myślą że skoro jestem zazwyczaj seksownie ubrana to musi być ze mnie 'niezła suka w łóżku' wyuzdana itd. A Ja poprostu lubię takie pozycje w których jestem blisko tzn. mogę się przytulić do partnera(misjonarska moja ulubiona;p) i być razem blisko, trochę czułości bo mężczyźni zazwyczaj chcieli by mnie do łóżka odrazu, nie mówią mi tego ale wiem to po ich zachowaniu. Śpię sama i zawsze tulę się do jakiś misiów i kulę. Nie powiem lubię uwodzić mężczyzn ale nie lubię wyuzdanego seksu. Gdy np. mężczyzna mnie prosi bym 'niegrzecznie mówiła' w łóżku to mi to nie może przejść przez gardło bo ja poprostu nie potrafię być 'dziwką w łóżku a damą na ulicy'. Czy to ze mną jest jakiś problem? Może któraś z was też tak ma? A może to ja trafiam na niewłaściwych mężczyzn? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego jestem tak tradycyjna w łóżku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie sadze by byl jakis problem z Toba, przeciez kazdy z nas jest inni.. to ze ktos lubi jak to powiedzialas "wyuzdany" seks nie znaczy ze Ty tez musisz, kazdy czlowiek ma inne potrzeby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
współczuje facetom ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie było wiadomo, o co chodzi, bo to całkiem zmieniło sens wypowiedzi. Zanim się użyje nieznanego sobie słowa, zawsze warto sprawdzić w słowniku, bo efekt moze być humorystyczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.Pragne przypomniec, ze temat jest o czym innym 3. nieznane slowo? sprawdzic? a moze pomyslisz o tym ze dziewczyna sie pomylila ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
naOSTRO - czy Ty zawsze musisz az kipic jadem?? w kazdym poscie jaki czytam robisz z siebie pewna siebie laske, ktora wszystkie rozumy pozjadala...
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
przecież żartuje ;d moim zdaniem ,to nie ma problemu ,nie wiem po co się w ogóle zmuszasz do czegokolwiek jeden lubi tak drugi siak
i już pogadaj z partnerem i tyle wielkie mi rzeczy jest dużo kobiet które lubią być bierne ,poza tym z seksem kiedyś czytałam książkę jest tak ze to kobiety skromne i ciche są bardziej aktywne i drapieżne w łóżku ,gdyż w ten sposób wyjawiają swoje prawdziwe wnętrze ,ale to tylko książki pseudo psychologów ja nie mam problemów bo ja lubię eksperymentować wydziwiać i wole seks na ostro z wyzywaniem niż romantyczny i akurat mój partner tak samo , ale przecież nie zawsze ludzie dobiorą się idealnie do łózka , jeśli Ci tak zależy na tym to nie wiem - próbuj zachęcaj się ,a jak nie to chyba lepiej pogadać i powiedzieć ja lubię tak i tak i już , mam koleżankę ,która w ogóle się nie dogaduje on lubi bardziej na ostro ona w ogóle nie ,wpadli na pomysł ,że raz będzie tak jak ona chce a raz jak on - jakoś się dogadali poszli na kompromis,chyba nie warto się zmuszać czy na siłę zmieniać ,fajnie jest jak jest spontanicznie ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- ja gdybym miała partnera ,który kochałby romantyzm itd. to pogadałabym z nim ,chyba na tym wszystko polega mów partnerowi ,że nie sprawia ci robienie loda przyjemność i tyle-moze ty nie doznajesz przyjemnosci z seksu i dlatego ,sama nie odczuwasz dając go komuś ?- nie wiem nie jestem znawca seksuologiem czy innym ,ale myślę ze to żaden wielki problem -piszesz tutaj o facetach czyli nie chodzi o seks w związku ,tylko z rożnymi partnerami ? jak tak to tym bardziej nie powinnaś się tym przejmowac |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jak an tradycjonalistkę w łożku to masz całkiem nietradycyjne doświadczenia...
podejrzewam, że tradycyjność nie odnosi się do tego co najbardziej ze wszystkiego lubimy a do tego czego jesteśmy w stanie spróbówać ci co lubią tradycję będą sobie cieszyć się do końca życia misjonarską... a dla mnie trójkąty etc to juz eksperymenty to że ci się nie spodobały - takie ryzko, nie każdemu się wszystko czego próbuje podoba
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ale prawdopodobnie wydaje mi się ,że dla Ciebie seks musi wiązać się z uczuciem i wielką miłością-a sama sobie z tego nie zdajesz sprawy jesteś romantyczką skoro oczekujesz przytulania całowania czułości,i byc moze tego Ci brakuje ,stąd brak przyjemności itd.
Być może błędnie rozpoczynasz seks z błędną osoba itd. nie wiem-ale znów nawiązując do tamtej ksiązki ,to właśnie kobiety lubiące uchodzić za seksowne, pewne siebie itd. (nie ciche i zamknięte w sobie) właśnie w łóżku szukają miłości romantyzmu ,mówię o książce-dla mnie to jest zbyt sceptyczne podejście , nie lubię gdy o ludziach mówi się przez zaokraglenia i większości. ALE być może to prawda i owa książka OPISUJE POSTAWY osób właśnie takich jak Ty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Nie każda kobieta musi być boginią sexu, być może Ty nie zaliczasz się do tego grona. Kto powiedział, że bycie tradycjonalistką w takim rozumieniu, w jakim je przedstawiłaś, jest "be"? Musi być równowaga w przyrodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bo ja wiem, czy taka z Ciebie tradycjonalistka? Trojkat zaliczylas, filmiki ogladasz. Loda niewiele kobiet lubi, no co to za przyjemnosc wiciec w dol ze zgietym karkiem (ew. kleczec) sapac, miec problemy z oddychaniem, ulozeniem zebow i w na dodatek udawac, ze jest ci super ? Robienie loda to sprawia przyjemnosc kobietom wtedy, gdy widza, ze daja duzo przyjemnosci osobie, ktora KOCHAJA. Stad tobie nigdy sie to nie podobalo.
Moim zdaniem tu tkwi problem, ze nie ufasz swoim seksualnym partnerom. Nawet nie chodzi o zakochane, ty im nie ufasz. Dlateo nie potrafisz sie oddac w pelni temu, co robisz. Daj se czas, wszystko jest z toba w porzadku ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Tradycjonalistka a pisze o wielu mężczyznach z którymi poszła do łóżka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
No zgadzam się z dziewczynami-tradycjonalistka nie uprawia seksu w trójkącie
![]() Poza tym każdy z nas jest inny, wiec nie musisz lubić seksu oralnego. Poza tym piszesz,ze Twoi partnerzy to i tamto-moze ja źle zrozumiałam, ale to nie byli Twoi faceci tylko jakieś przelotne znajomości? Jeśli tak to ja się wcale nie dziwię, że nie lubisz seksu oralnego-wg mnie to taka pieszczota zarezerwowana dla pary-tylko wtedy można dobrze się czuć robiąc to. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
![]() Z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś wrażliwą, czułą kobietą. Może okaż to potencjalnemu kochankowi, a wówczas sex nabierze "nowego wymiaru". Właśnie takiego o jakim marzysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem, że lubisz uwodzić, bawić się, ale jesteś nieszczęśliwa, więc może pora pomyśleć, że "gdzieś czeka ktoś..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
to może powiedz co ci się właściwie podoba? bo trójkąty nie, przebieranki nie, oral nie, filmiki nie, świntuszenie nie, jest coś co lubisz poza pozycją misjonarską?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko jest z Tobą OK - po prostu masz takie a nie inne upodobania. Na inne rzeczy nie masz ochoty i to jest w porządku. Być może rzeczywiście kiedyś spotkasz kogoś, przy kim będziesz chciała popróbować i będziesz czerpać z tego przyjemność, być może nie - tak czy inaczej nie ma się czym martwić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
"Moim hmm 'problemem' jest to że w łóżku lubię 'tradycyjność'?"
No, to jest OK, ale teraz. Moze Ci sie uda trafic na faceta przy ktorym wszystko bedzie inne ![]() Czego oczywiscie zycze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Generalnie to nie wiem, w czym problem. Lubisz się przytulać, lubisz klasycznie, to dobrze. Jakbyś lubiła ostrzej, też dobrze. Partner musiałby być idiotą do potęgi, żeby wymagać na Tobie takie a nie inne zachowania. Inteligentny co najwyżej wzbudziłby w Tobie chęć innych doznań. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Tradycjonalistka... no coz tez tak myslalam o sobie, wiesz ja nie mam tylu doswiadczen przede wszystkim bo poza moim mezem, bylam wczesniej z jednym facetem i ja moge powiedziec ze jestem tradycjonalistka, bo rzeczywiscie na poczatku jak poznalam mojego obecnego mezusia to bylam zamknieta na wiele rzeczy, przez mojego ex, bo z nim robilam wiele rzeczy dlatego zeby jego uszczesliwic, nigdy nie myslalam o sobie. No i moj obecny ze tak powiem wyczul sytuacje, zaczelismy coraz wiecej o seksie rozmawiac, i teraz robie wiele rzeczy ktore wczesniej wydawaly mi sie obrzydliwe, np seks oralny... mysle ze to zalezy po prostu od partnera, nie chodz do lozka z kazdym facetem ktory sie napatoczy ze tak powiem. Poczekaj na cos lepszego, pomysl o sobie, no chyba ze sprawia Ci to radosc, ale nie sadze skoro tutaj piszesz, dlaczwgo nie zaczekasz, nie pozwolisz na rozwoj jakiegos glebszego zwiazku?? zycze Ci powodzenia i mam nadzieje ze spotkasz kogos z kim Twoje zycie seksualne ale tez duchowe bedzie czyms niezwyklym
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
a moze przezywasz orgazm podniebienny :P w tych czasch to ja juz nawet w cuda na kiju uwierze hehehehe
![]() 50 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Entrixa Czas edycji: 2010-09-14 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahaha, dobre ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.