|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Rozstępy.
Hej,.
Edytowane przez Addicted to love Czas edycji: 2017-01-04 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstępy.
Wszystko zależy jakiego koloru są twoje rozstępy ,jeżeli są czerwone bądź różowe musisz im zrobić terapie szokową kosmetykami przeciw rozstępom lub wybrać sie na zabiegi do kosmetyczki.Pamiętaj by wmasowywać dosyć długo kosmetyk. Walka z rozstępami to bardzo długa droga potrzebne będa również jakieś suplementy z witaminami oraz dobra dieta.
Jeżeli twoje rozstępy mają już kolor perłowy lub taki białawy to niestety raczej ich nie usuniesz już..chyba że istnieją jakieś zabiegi w salonach kosmetycznych ale to musisz się dowiedzieć no to już zaawansowane stadium jest. A wiem że powstał suplemet który stosuje się przy antykoncepji żeby własnie nie było żadnych negatywnych skutków przy braniu piguł.Nazywa się Asequrella pomagają na lipido ,wzrost wagi i takie tam. Edytowane przez dornie Czas edycji: 2010-09-13 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Też mam taki problem, tylko ja zauważyłam u siebie rozstępy na pośladkach;/ w lipcu odstawiłam antykoncepcje .. a tu takie cholerstwo się pojawiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Malinko współczuje ale niestety nic więcej nie poradzicie masaże,kremy,witaminki ...jeżeli uprawiacie sport to bardzo delikatne rozciąganie przed wysiłkiem i po bo gwałtowne ćwiczenia od razu uszkadzają skóre....miałam to nie dawno w szkole więc mogę wam tyle poradzić...
![]() ![]() Wiem że są tebletki,suplement diety który można stosowąc przy braniu piguł...działa on własnie na nieporzadane skutki brania tabletek anty.nazywa sie Asequrella. Edytowane przez dornie Czas edycji: 2010-09-13 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Takich pytan jest mnostwo na kazdym forum(nawet po kilkanascie:|), na tym na pewno takze, wystarczy uzyc wyszukiwarki...
Rozstepow sie nie da pozbyc CALKOWICIE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Są żele do kąpieli dla matek karmiących.
olejki do masażu dla matek karmiących. jest gąbka syrenka do masażu. jest też peeling kawowy. używaj wszystkiego i czekaj na efekty. Piersi powinny mieć troszeczkę wzmocniony mięsień, szczególnie gdy są duze. myślę, że troszkę pompek lub ćwiczeń z hantelkami (lub butelkami z wodą) nie zaszkodzi a pomoże.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kup mocznik na BU i dodawaj do kremów. Szoruj się Syrenką (od dołu do góry, podobno poprawia się krążenie).
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja mam ten sam problem tylko nie od tabsów bo nie zażywam tylko ogólnie i nie tylko na piersiach ale i posladkach... ;/ też się strasznie z tym źle czuje i krępuje przed TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=BJean;22035039]
jest gąbka syrenka do masażu. a co to za gabka?? pierwszy raz slysze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na wszytsko pomaga wyszukiwarka !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
syrenką po piersiach? no nie wiem, to bardzo ostra gąbka, już lepiej coś delikatniejszego...
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
no to jak wkoncu ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak czy inaczej rozstepow nia nie zlikwidujesz ;] i przejrzyj zasoby internetu, bo jak mowilam, jest tego masa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mam rozstępy-na pośladkach/kolanach/piersiach. I pozostało mi się tylko do nich przyzwyczaić. Mam je od jakichś 5lat-okres w którym przytyłam-nie były to tabletki anty.
Jak są jeszcze różowe to stosuj jakieś maści an rozstępy. Jak już bledną to pozostaje Ci się z nimi oswoić. Też się sowich wstydziłam, ale teraz są mi obojetne. A Tż ich pewnie nawet nei zauważył więc nim się nie przejmuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Również się nabawiłam rozstępów będąc nastolatką w chwili obecnej się do tego przyzwyczaiłam i mam to gdzieś - nic z tym już nie zrobię.
Mojemu Tż-owi to nie przeszkadza i akceptuje mnie taką jaką jestem. A nie wiem czy Asequrella coś da...wątpię w ten "cud" farmaceutyczny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Polecam krem Gerbera - koszt ok. 25 zł i droższy, ale bardzo skuteczny GALENIC ELANCYL - krem przeciw rozstępom - ok. 100 zł.
Edytowane przez anka68 Czas edycji: 2010-09-13 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
dziś kupiłam serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulitowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Z doświadczenia wiem, że samymi kosmetykami nie da się uzyskać efektów. No, przynajmniej u mnie. Akurat nie miałam rozstępów na biuście, ale te z ud zwalczyłam masażem taką szorstką gąbką i domowymi biczami wodnymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
bylam u kosmetyczki troche sie dowiedziec
![]() i pomyslalam ze najpierw sprobuje Eveline a jak nie pomoze to dopiero Vichy, ale czy nie bedzie juz za pozno?? ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Eveline jest dobrą firmą, także spokojnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Palmers najlepszy na rozstępy. Można go kupić w drogeriach wispola, kosztuje jakieś 20-30 zł nie pamiętam dokładnej ceny, ogólnie jest dla kobiet w ciąży, ale ja go stosuje cały czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam właśnie palmersa dla kobiet w ciąży bo wyskoczyły mi bordowe krechy na udach i pewnie na brzuszku coś się pojawi - wiadomo w ostatnich 2 miesiącach ciąży brzuch może się rozrosnąć bardzo i powiem Ci że po tygodniu te świeże na udach prawie zniknęły. ja kupiłam na allegro za 23 zł ale te nie dla cięzarnych są tańsze a pewnie równie skuteczne
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Addicted to love Czas edycji: 2017-01-04 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Może powinnaś zastanowić się nad zmianą tabletek? Koleżanka właśnie przez tabletki anty dostała dużych rozstępów i za późno się zorientowała. Teraz ma już trwałe "blizny"które można usunąć tylko laserem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
rozstępy od tabletek anty?... nie.... raczej od przytycia.
od hormonów to sie robi cellulit;p
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Nie bezpośrednio od tabletek ale właśnie od szybkiego powiększenia się biustu, tycia itp. ale jest to spowodowane właśnie tabletkami anty więc może zmiana na jakieś inne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Palmersa można kupić w perfumeriach Wispol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.