|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wishlist: jesienne poszukiwania!
Zakładam oddzielny wątek z wishlistą.
![]() Jeśli macie coś z niej, zajrzyjcie najpierw do mojego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=465182 Być może się wymienimy! ![]() Aktualnie poszukuję: 1. róż do policzków do bardzo jasnej karnacji 2. szminki (chętnie Maybeline Watershine) 3. bombka ale bez wysokiego stanu, przed kolana 4. ciepły kardigan najlepiej z bufkami/falbankami na ramionach 5. krótkie spodenki z poszerzanymi nogawkami w kolorze kawy z mlekiem 6. czarne grube zakolanówki/długie skarpetki 7. jesienne szaliczki 8. marynarka/żakiet ![]() Rzeczy nie muszą być dokładnie takie same, jak na zdjęciach poniżej. Mam nadzieję, że mi pomożecie i że znajdziecie w zamian coś u mnie! ![]()
Edytowane przez Angsthase Czas edycji: 2010-09-09 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wishlist: jesienne poszukiwania!
A ja mam pytanie do ciebie, możesz napisać mi - tylko w moim wątku albo na PW proszę - gdzie znalazłaś ten szalik z koronką, bo jest przecudny
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- To jak już go kupisz to pochwal się jeszcze ile zapłaciłaś ![]() Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2010-09-09 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie beżowa marynarka. zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam popielate zakolanówki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.